EŞ RUHLAR

canım desert:)

"peki bennn cahıllık donemımde eş ruhumu harcadıysam....:( ve od abaşa bırını bulduysa? bı daha bulamıycammı*" gibi vesvese, kuşku, endişe duygularından arındırdığında çıkar eşruhun karşına. Unutma hayatta hiçbir şey imkansız değildir. Sen bu tür düşüncelerden uzaklaştığın, özgürleştiğinde eşruhunla birleşirsin, yanında olmasa bile, o senin içindedir zaten...

Ramtha'nın Eşruhlar adlı kitabını öneriyorum, ince fakat muazzam etkili bir kitaptır ;)

Hayatımda eş ruhumu bulduğuma inanıyorum, ama hayatım eşruh fenomenine inanmayanlardan :)

Eşruh konusunda teşekkür etmem gereken tek isim var sanırım hayatımın anlamından başka o da Ecem kiss3 Bana hediye ettiği bir kitapla kafamda oluşan sorulara bir çok yanıt bulmuştum ve hayatımın aşkına kavuştum.

Kitap R. Şanal ve Işık Elçi nin ortak yazdıkları bir kitaptı, Eşruhumun Eşzamanı.

Dilerim herkes eşruhuna kavuşarak hayatın anlamını çözer ve onunla bir olarak hayatlarına değer katar.

Bol aşklı, heyecanlı bir hayat dilerim efenim.

slm. Eşruhumun Eşzamanı kitabını ben de okuyorum. özel değilse eşinizi bulmak için nasıl bir çalışma yaptığınızı öğrenebilir miyim? eşiniz olduğundan nasıl emin oldunuz, oradaki mavi atla ilgili dileği siz de yaptınız mı? selametle...

bende eşruhuma kavuşanlardanım. saçmalık demeyin dileyin, o size gelicektir.hayattaki amacınızı düşünün ve yazıyı tekrar okuyun çok yakınınızdadır.sevgiyle ışıkla kalın...tabiki eşruhunuzla

bende eşruhuma kavuşanlardanım. saçmalık demeyin dileyin, o size gelicektir.hayattaki amacınızı düşünün ve yazıyı tekrar okuyun çok yakınınızdadır.sevgiyle ışıkla kalın...tabiki eşruhunuzla

dünya ve ahirette mutluluğunuz daim olsun...

benim bir sevgilim var,henüz tanışmadığım.....

eş ruhunu bulamayanlardanım!bu saatten sonrada bulabileceğimi düşünmüyorum!zira sorunlu bir zamanın sorunlu insanları oluverdik!aileme evlenme konusunda benden ümidi kesin diyorum çünkü istikbal pek parlak görünmüyor.benden adam olmaz!!!

dünya ve ahirette mutluluğunuz daim olsun...
teşekkürler herkese aynı dileklerimle...bunun yolunu sormuşun tek yolu sevgiyle, samimi şekilde istemen ve beklemen o gelecektir mutlaka....

bir yerlerde beni diliyor bende onu, belki çok uzakta belki de yanı başımda.
sabırsızlıkla bekliyorum geleceğin günü.
ben hiç pes etmedim beklemekten ve dilemekten.

ben birtaneciğimi buldum aferin bana:D

agl34agl34
benim bir sevgilim var,henüz tanışmadığım.....

eş ruhunu bulamayanlardanım!bu saatten sonrada bulabileceğimi düşünmüyorum!zira sorunlu bir zamanın sorunlu insanları oluverdik!aileme evlenme konusunda benden ümidi kesin diyorum çünkü istikbal pek parlak görünmüyor.benden adam olmaz!!!

bende senin gibi karamsar düşünüyordum önceden,telkinleri dinlemeye başladıktan sonra olumlu düşünmeye çalıştım sürekli,hayatımda istediğim gibi birisi yoktu,ama ben bir an önce gelmesi için dua ediyordum,o kişinin özelliklerinide belirlemiştim kafamda,soranlara geliyor yolda az kaldı diyordum sürekli olarak az kaldı geliyor yolda çok sık tekrarladım bunu veeee oldu şaşkınlık içerisindeyim,tanıştım onla tam belirlediğim gibi birisi ve hiç umulmadık bir şekilde tanıştık , sanki yıllardır birbirimizi tanıyor gibiyiz,başka şehirde kendisi ve cumartesi günü geliyor,gerçekten geliyorrrart56art56

agl34agl34
bende senin gibi karamsar düşünüyordum önceden,telkinleri dinlemeye başladıktan sonra olumlu düşünmeye çalıştım sürekli,hayatımda istediğim gibi birisi yoktu,ama ben bir an önce gelmesi için dua ediyordum,o kişinin özelliklerinide belirlemiştim kafamda,soranlara geliyor yolda az kaldı diyordum sürekli olarak az kaldı geliyor yolda çok sık tekrarladım bunu veeee oldu şaşkınlık içerisindeyim,tanıştım onla tam belirlediğim gibi birisi ve hiç umulmadık bir şekilde tanıştık , sanki yıllardır birbirimizi tanıyor gibiyiz,başka şehirde kendisi ve cumartesi günü geliyor,gerçekten geliyorrrart56art56
merak ettim egitim durumunuz nedir?

eğitim durumumu neden merek ettiğini merak ettim bende :)

evet gelelim gelişmelere;cumartesi günü tanıştık hakikatten tam istediğim gibi birisi hatta fazlası ile mükemmel,çok güzel bir gün geçirdik eşruhum olduğunu sandığım kimse ile,gün sonunda evde yalnızken düşünmeye başladım herşey ne kadarda mükemmel gidiyor diye,buna alışkın değildim ben illa bir pürüz olmalıydı,acaba kendimimi kandırıyorum diye düşünmeyede başladım birden ve 2 gün sonra ilk münakaşayı yaptık,evet korktuğum oluyordu mükemmel değildi artık herşey,bugünde artık görüşmeme kararı aldık,sebeb ;sözünü geçirebileceği bir kadın arıyordu kendisine ve ben o kadın değildim,ama olsun bu bir deneyimdi benim için çok memnun oldum bu tecrübeyi edindiğim için,bunda da bir hayır var diye düşünüyorum ama yinede korkularım herşeyin önüne geçti gibime geliyor,engelledi beni
bu negatif düşünceden tamamen arınmam lazım biliyorum,ama olsun yılmadan azimle yola devam...

hayırlısı olur dileklerimizle gülümser. umarım hayatında bundan sonra daha güzel anılar yaşarsın, yaşatacak hayırlı insanlarla karşılaşırsın. ve bu olayı bir deneyim olarak görebilmen de senin için güzel bir davranış. kutlarım seni. sevgiyle kal.

Akaşa Yayınlarından Ramtha serisi-Eşruhlar kitabını hararetle tavsiye ederim.İlk insanların bu dünyaya inişleri sırasında frekansları bu gezegenin frekansına düşerken nasıl enerjilerinin negatif ve pozitif kutuplara ayrıldığını yani tek bir insanken 2 enerji kütlesine yani kadın ve erkeğe dönüştüğünü,dolayısıyla her eşruh arayışının kelimenin gerçek ve tam anlamında kendi diğer yarımızı aramak olduğunu ve sonra nasıl biraraya gelebileceğimizi şahane bir şekilde anlatır...

ilk fırsatta edineceğim bu kitabı,paylaşımınız için teşekkürler.

evet gelelim gelişmelere;cumartesi günü tanıştık hakikatten tam istediğim gibi birisi hatta fazlası ile mükemmel,çok güzel bir gün geçirdik eşruhum olduğunu sandığım kimse ile,gün sonunda evde yalnızken düşünmeye başladım herşey ne kadarda mükemmel gidiyor diye,buna alışkın değildim ben illa bir pürüz olmalıydı,acaba kendimimi kandırıyorum diye düşünmeyede başladım birden ve 2 gün sonra ilk münakaşayı yaptık,evet korktuğum oluyordu mükemmel değildi artık herşey,bugünde artık görüşmeme kararı aldık,sebeb ;sözünü geçirebileceği bir kadın arıyordu kendisine ve ben o kadın değildim,ama olsun bu bir deneyimdi benim için çok memnun oldum bu tecrübeyi edindiğim için,bunda da bir hayır var diye düşünüyorum ama yinede korkularım herşeyin önüne geçti gibime geliyor,engelledi beni
bu negatif düşünceden tamamen arınmam lazım biliyorum,ama olsun yılmadan azimle yola devam...

Size uygun olmayan bi kişiyi daha elemiş oldunuz hedefe daha çok yaklaştınız y789

eş ruhum ha!! belkide bu kelime bana hayal kırıklıklarından başka birsey hatırlatmıyor....
ama eş ruh nerdeysen çık dışarı!!!!...
elma dersem çık armut dersem çıkma..
elma demek için biraz cesaret lazım bana y789

şebelek eş ruhum benım.nerdesın bakım:) hadi cık artık bak cidden dıer kışılerı cıkarmaktan bıktım hayatımdan sen gelırsen super olcek herşey...çeyızımde hazır zaten bı sen eksıksın:))))))))))unutma bak fazla naz aşık usandırır:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri