ESKİ TÜRK FİLMLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skorpy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ESKİ TÜRK FİLMLERİ

shamanic ' Alıntı:
a : adam - kadir inanır ama kadını hatırlayamadım yaw dusun

kemal sunalın.. şener şen in... adile naşit in.. müznir özkulun olduğu her filmi belki 50 kere setretmişimdir ama hala ilk kez seyrdeiyo gibi olurum yakaladığımda.. wave

saf bir enerji var o filmlerde ... başka hiç bi yerde yakalayamadığım ve hep sevginin.. dostluğun dürüstlüğün kazandığı dünyalar... thumbsanim

belki içimizde kocaman özlemler besliyoruz adaletin ve sevginin de kazanabileceğine dair.. ve oyüzden hala ağlayabiliyoruz yada gülebiliyoruz o filmlerde...

color] sevincli

kesinlikle öyle katılıyorum

*.Muhtemel bir sulukule filmi: taraflar hâkim karşısında:
kadın:
-Akim beyim sen ona inanma çingenedir o...
Perran Kutman:
-Akim bey bana çingene der, sankim kendisi franfıs... aa34

çok severim ya...çok farklı saf,naif havaları vardır ve yerleri bambaşkadır...

eski türk filmleri...nostalji havasında..izlenmez mii yaa:))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri