Evet, Yeni Günlüğüm :)

Neptün1

Moderator
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Herkese Merhaba,

Ben de bir günlük açmaya karar verdim. Ne zamandır istiyordum ancak henüz zamanı değildi...

Normal yaşantımda her gün yazıyorum deftere kalemle :) Ancak burada herkesle etkileşim halinde olup birbirimize fayda sağlamak da çok hoş olacak.

İyi ki varsınız Dostlar...
Sevgi ve saygı ile
Neptün

Herkesi tanımaya çalışıyorum. Şimdiden sizi merak ettim. wink77 2007 yılından bu yana sizinle tanışmadığım için de üzüldüm.

Yeni günlüğünün hayırlara vesile olması dileğiyle :)

Canııım,çok sevindim.Hayırlı olsun.Sıkı takipçin olacağım:)))

Canııım,çok sevindim.Hayırlı olsun.Sıkı takipçin olacağım:)))

Canım benimmm iyi ki varsın. Zaten sen olmasan eksik olurdu bir şeyler! Hoşgeldin günlüğüme :) O0

Günlüğün hayırlı uğurlu ve istediğin dileklerinin gerçekleştiği haberleriyle dolsun.Eski üyelerin günlüklerini okumayı çok istiyorum.

Canım benimmm iyi ki varsın. Zaten sen olmasan eksik olurdu bir şeyler! Hoşgeldin günlüğüme :) O0

Sağol canım,hoşbuldum.ttli3 Kediciğin fotoğrafını istiyorum günlüğünde cat22 söylemeden geçmeyeyim dedim:)

Ben de bu anı bekliyordum. :zpzp: Nihayet ayol. girlhaha

Yeni günlüğün hayırlı olsun Neptün hep güzellikler, mutluluklarla dolsun yazıların,hayatın, umutların.

Hayırlı uğurlu olsun Neptün ;
Bu günlükten öğrenecek türlü şeyler vardır eminim
sevgiler

Sevgili Neptun,

Hepimiz icin isik tutacak bu gunlugunu acma karari vermene cok sevindim,

Hayirlara vesile olsun insallah,

Seni seviyoruz, iyi ki varsin 25889

Yeni günlüğün hayırlı olsun. Senden öğreneceğimiz daha çok şey var eminim. Çok mutlu oldum bu başlığı gönrünce.

Sen de hep mutlu kal.
Ah canım benim çok teşekkür ederim. Gerçekten çok incesin. İnşallah güzel paylaşımlarımız olur.
İyi ki varsın sevgili sweet :)

Günlüğün hayırlı uğurlu ve istediğin dileklerinin gerçekleştiği haberleriyle dolsun.Eski üyelerin günlüklerini okumayı çok istiyorum.
Çok çok teşekkür ediyorum :) Bakalım nasıl bir günlük olacak açıkçası ben de çok merak ediyorum.
Sağol canım,hoşbuldum.ttli3 Kediciğin fotoğrafını istiyorum günlüğünde cat22 söylemeden geçmeyeyim dedim:)
Canımmm evet en kısa zamanda yükleyeceğim fotoğrafı senin için :) Kocaman oldu ama artık :)

Ben de bu anı bekliyordum. :zpzp: Nihayet ayol. girlhaha
:))) canım benim çok tatlısın. Teşekkür ediyorum.

Yeni günlüğün hayırlı olsun Neptün hep güzellikler, mutluluklarla dolsun yazıların,hayatın, umutların.
Çok çok teşekkürler DiL_RU_Ba dilerim hepimiz için hayırlı olur.
Sevgi ve dostlukla...

Hayırlı uğurlu olsun Neptün ;
Bu günlükten öğrenecek türlü şeyler vardır eminim
sevgiler
Teşekkür ederim sevgili che1987.
Umarım faydalı olur.

Sevgili Neptun,

Hepimiz icin isik tutacak bu gunlugunu acma karari vermene cok sevindim,

Hayirlara vesile olsun insallah,

Seni seviyoruz, iyi ki varsin 25889

azraist_24,
Çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın :) Seni gördüğüme sevindim.
Dilerim hepimiz birbirimize ışık olup aydınlatırız diğerlerini de :)
Tekrar teşekkür ediyorum. Ben de seni seviyorum
Işıkla...

Günlügünüz size bize tüm degisimi sevenlere hayirli olsun sevgili Neptün..

Size oldugu gibi bizlerede yol, isik, düsünce getirmesi dua ve dilekleri ile..

Günlügünüz size bize tüm degisimi sevenlere hayirli olsun sevgili Neptün..

Size oldugu gibi bizlerede yol, isik, düsünce getirmesi dua ve dilekleri ile..

Çok çok teşekkür ediyorum. Umarım hepimize faydalı olur ve ışık olur. Sevgilerimle...

yeni günlüğünüz hayırlı olsun.
sizden öğreneceğimiz çok şey var.
güzel paylaşımlarınızı bekliyorum..
her daim mutlu kalın.ttli3ttli3ttli3

yeni günlüğünüz hayırlı olsun.
sizden öğreneceğimiz çok şey var.
güzel paylaşımlarınızı bekliyorum..
her daim mutlu kalın.ttli3ttli3ttli3

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :)
Sizi seviyorum
Dostlukla...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri