Evet, Yeni Günlüğüm :)

Annemi ve babamı çok seviyorum. İyi ki onları tanıdım. İyi ki varlar. Hayatımdaki bu değerli iki insana minnettarım.

Merhaba sevgili dostlar,

Yoğun bir grip ve boğaz enfeksiyonu ile karşı karşıyayım. Çok sert bir grip oldu bu :) Uzun zamandır ilk kez bu kadar ağır soğuk algınlığı geçiriyorum. Hayatımdaki değişikliklerin bir dışavurumu olarak düşünüyorum. Umarım arınmamı sağlar.
İki gündür evden çıkamıyorum. Yorgun, halsiz ve bitkinim. Dinleniyorum sürekli, bal limon, adaçayı, sarımsak :) iyileşmek için ne varsa kullanmaya çalışıyorum.

Zencefil de kullan tatlım.İnan çok faydası var.Geçmiş olsun.

Zencefil de kullan tatlım.İnan çok faydası var.Geçmiş olsun.

Zencefil de kullanıyorum. Çocukluğumdan beri hastalandığımda annem zencefilli şeyler yapardı. Şimdi ben kendim yapıyorum.

Selam dostlar!

Bugün harika bir gün. Yeni bir işe başladım. Umarım başarılı olurum. Sevgiler.

Herkese iyi pazarlar,

Bugün biraz üstümde tembellik var. Dışarı çıkmam gerekiyordu ama çıkmadım, erteledim. Onun yerine evdeki işlerimi yapmaya karar verdim :) Egom sağolsun.

seni çok özledim :) haberin var mı? :)

Merhaba dostlar,

Aylardır hiçbir şey yazmadığımı fark ettim, ne olur affedin :)
Çok seviyorum hepinizi. Ben iyiyim. Beni merak etmeyin. Şükürler olsun her şey yolunda. Çalışıyorum bol bol.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri