Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Bence önce bu olumsuz kalıplardan kurtulmalısın,sonrasında sen bile şaşırırsın nasıl olduğuna :)

offfffffff diyorum... sadece..aklıma başka bir şey gelmiyor
ben de hep birisini bekliyorum
karşıma çıkacak diye
her yüze bakıyorum
acaba o mu diye
ama o değil

ben de bu konuda melek kartlarından bir kart çektim bana sabırlı ol sabrının mükafatını alacaksın diye bir kart çıktı.sabır sabır ya sabır...

ben de bu konuda melek kartlarından bir kart çektim bana sabırlı ol sabrının mükafatını alacaksın diye bir kart çıktı.sabır sabır ya sabır...

sabr etmek güzel birseydir fakat sabir dilemeyiniz, selamet ve rahatlik dileyin..

cünkü neyi isterseniz o size verielcektir er yada gec..

bol selametler.. girlhaha

sabr etmek güzel birseydir fakat sabir dilemeyiniz, selamet ve rahatlik dileyin..

cünkü neyi isterseniz o size verielcektir er yada gec..

bol selametler.. girlhaha
neyi istersem verileceğini biliyorum aslında çünkü istediğim çok şey gerçekleşti.biraz çabuk olsun istiyorum geç olmasın hızlı olsun :)

zmanı geldiğinde burdaki önerileri denemeyi düşünüyorum :D ama biraz daha beklemeliyim galiba :D

Bu arada konuyu baştan sona okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu başlatan arkadaşımız geçen ay çok da harika birsiyle evlendi. Çok yakışıyorlar çok tatlılar ve çok mutlular. Allah mutluluklarını daim etsin. :)

Onun adına çok mutlu oldum. Yüreğindeki güzellikleri hayatına taşımış başarılı bir arkadaşımız. Gösterdiği çabayı da en yakından takip edenlerden biriydim.

Gelse de kendi anlatsa. Dayanamdım ben yazdım. :)

Sevgiler.

Bu arada konuyu baştan sona okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu başlatan arkadaşımız geçen ay çok da harika birsiyle evlendi. Çok yakışıyorlar çok tatlılar ve çok mutlular. Allah mutluluklarını daim etsin. :)

Onun adına çok mutlu oldum. Yüreğindeki güzellikleri hayatına taşımış başarılı bir arkadaşımız. Gösterdiği çabayı da en yakından takip edenlerden biriydim.

Gelse de kendi anlatsa. Dayanamdım ben yazdım. :)

Sevgiler.

sevgili sweet,ben de konuyu başlatan kişinin sonuca ulaşıp ulaşmadığını merak ediyordum.merakımı giderdiğin için teşekkür ederim.evlenince forumu bıraktı galiba.allah mesut etsin diyelim darısı başıma

bende size birşey sormak istiyorum yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Bende ablamın evlenmesi için olumlama yapabilirmiyim?Yoksa kendisimi yapmalı?Birde ben yapacaksam cümleyi nasıl kurmalıyım sağolun..

bende size birşey sormak istiyorum yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Bende ablamın evlenmesi için olumlama yapabilirmiyim?Yoksa kendisimi yapmalı?Birde ben yapacaksam cümleyi nasıl kurmalıyım sağolun..

bence ablanın olumlama yapması daha mantıklı,sen de ablanın evlendiğini hayal edebilirsin.düğün veya nikah törenini hayal edebilirsin sanırım.bu konuda daha bilgili arkadaşlar var benim nacizane düşüncem bu.

Olumlama yapamazsın ama evlilik korkusu için telkin hazırlatılabilir. Olumlama veya çekim yasası bireyin ancak kendi istekleri için yapabileceği bir şeydir. Kendi istekleri gerçekleştiğinde dolaylı yoldan çevresindekiler de etkilenebilir. Hiç başkası için çekim yasasını kullanan duymadım.

benim de çekim yasasını bu anlamda devreye sokma vaktim geldi de geçiyor :)))

Her şey çok güzel olacak ben inanıyorum. utananadam

hımm evet yaptığımız en büyük yanlışlardan biri galiba..başkalarının hayatını değiştirmeye kendi kafamıza göre bozuk olan bir şeyi değiştirmeye çalışmak..ablan evlenmek istiyor mu..?evlenmesine engel olan bir inancı veya bir çıkarı var mı. egosu neden evlenmesine engel oluyor bunları tespit edip ona yardım edebilirsin. ama onun için olumlama yapamazsın. belki aile dizimi olabilir..

olumlamalar kendi hayatimizi etki eder ve kendi hayatimizdaki insanlarin yerlerini belirler..

senin ablan icin yapacagin olumlama veyahut dua onun kendisi icin icten ice yaptigi olumlama ve dua ile tamamlanacak yada bütünlesecektir..

demek istedigim sen ablam evlensin diye olumlama yapmaktayken oda belki icinden daha erken istemiyorum gibi bi dilekteyse bilki bir etki yapmiyacaktir..

sadece olumlamalarin ve dualarin ile evren sana destekci olacaktir fakat netice yinede ablandadir..

sonucta onun ne gibi bi dua dilek ve olumlamalari var icinde yüreginde hapsettigi bilemeyiz..

bence ablan ile aciktan konussan daha farkli bakarsin bu düsüncene :))))))

Selam arkadaslar, araniza yeni katildim ve okudugum kadariyla cekim yasasini uygulamaya calistim :)
Rüyamda istemedigim ve tanimadigim biriyle sözlendigimi gördüm, sözlendikten sonra da simdiki sevdigim kisiye mesaj atiyordum sozlendim diye, ve cok mutsuzdum.. sizce bunun nasil bir aciklamasi olabilir

ben biriyle tanıştım fakat hiç benim istediğim gibi biri değil.biryerde yanlış yaptık herhalde:(

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri