Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Selam arkadaslar, araniza yeni katildim ve okudugum kadariyla cekim yasasini uygulamaya calistim :)
Rüyamda istemedigim ve tanimadigim biriyle sözlendigimi gördüm, sözlendikten sonra da simdiki sevdigim kisiye mesaj atiyordum sozlendim diye, ve cok mutsuzdum.. sizce bunun nasil bir aciklamasi olabilir

Sevdiğin kişinin ailenin onaylamayacağı biri olduğunu bilinçaltında düşünüyor olabilirsin canım.

evet dogru olabilir... Birde gün ayarliyorlardi cekim yasasi uygulamak icin, hangi gun yapiliyor artik :))

offfffffff diyorum... sadece..aklıma başka bir şey gelmiyor
ben de hep birisini bekliyorum
karşıma çıkacak diye
her yüze bakıyorum
acaba o mu diye
ama o değil

hahahah çok bomba bir karaktersin,imzan ayrı bir bomba:)metal dinleyenlerin nesli tükeniyor!aslında sitede metal dinleyenler için bir başlık açıp konser kardeşliği yaratsak mı? :)

Herkese merhaba :) t678
ben de hayırlısıyla evlenmek isteyenlerdenim.
ama gerçekleşmesi için bugüne kadar pek de ciddi bir adım atmamıştım. Sadece istiyor olmakla kalmıştım.
Sıkı bir diyete ve spora başladım 2 aydır büyük bir kararlılıkla sürdürüyorum sevincli formda olmalıyım ki beğenilme şansım artsın cilgin897
buna ek olarak son günlerde internette bulabildiğim kadarıyla evlilikle ilgili forum konularını ve makaleleri biraraya toplayıp bilgisayarıma arşiv yapmaya başladım. vakit buldukça bu topladığım verileri okuyup kendimce değerlendireceğim.
meğer evlilik öncesinde (söz, nişan gibi evrelerde) neler yapılması gerektiğiyle ilgili bilmediğim ne kadar da çok şey varmış daha önce hiç bu konuları ciddi anlamda açıp da okumamıştım. smil56. Bu yaptığım son davranışımın da çekim yasasını hızlandırabileceğini düşünüyorum...neden olmasın ? smil56

geçenlerde tam evdeki işlerden bunaldığım anda şöyle bi cümle çıktı ağzımdan; "her geçen gün evliliğin bana göre olmadığını daha iyi anlıyorum,bekarlık sultanlık:D"
galiba evlilikle ilgili kaygılarımı ve korkularımı üzerimdden atamadım,bekar olmak daha zahmetsiz gibi görünüyo bana :D
ama aradan zaman geçti ve ben yine evlilikle ilgili güzel şeyler düşünmeye başladım =)
bu ikilemlerin sonu nereye varacak,ben de çok merak ediyorum :D

evlilikle ilgili zamanımın olduğunu düşünüyorum ama onu düşündürecek derecede güvenilir biride karşıma çıkmadı bu evlilik olayı bana korkutucu geliyo her ne kadar çevremde evlenenleri görünce normal karşılasamda kendim için korkuyorum yani güvenilir bir insan istiyorum beni önemsesin dürüst olsun ama sanki öle biri yokmuş gibi geliyo ama nolursa olsun insan hayatta bir eşinin bir desteğinin olmasına çok ihtiyaç duyuyo :(

Suyahapsettim - sosyalleşmeden bilemezsinki öyle insan kesinlikle vardır.. Eminim

Bu arada konuyu baştan sona okudunuz mu bilmiyorum ama konuyu başlatan arkadaşımız geçen ay çok da harika birsiyle evlendi. Çok yakışıyorlar çok tatlılar ve çok mutlular. Allah mutluluklarını daim etsin. :)

Onun adına çok mutlu oldum. Yüreğindeki güzellikleri hayatına taşımış başarılı bir arkadaşımız. Gösterdiği çabayı da en yakından takip edenlerden biriydim.

Gelse de kendi anlatsa. Dayanamdım ben yazdım. :)

Sevgiler.

bende yapmak istiyorummm !!!

bende gelinliğimi ve eşyalarımı seçiyorum yavaş yavaş..bi klasör yaptım begendikleri kaydediyorum..
konuyu başlatan arkadaş nelr yaptıgını bır anlatsa nasıl ıyı olurdu :)

Ben ruh esimi bulacagim
Ruh esim gitikce yaklasiyor
Ruh esim yakinimda
Ruh esim yasamima giriyor
Ruh esimle karsilasmak benim kaderim
Her zaman benim ici mukemmel esi ariyorum
Mukemmel esim sadece kosenin ardinda

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri