evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

Gerçekten çok faydalı bir yazı çok teşekkürler25889

Ortaokul yıllarında okul çıkışında eve hemen dönmez önce arkadaşımın evinin yolunda onunla birlikte yürürdüm. O yıllard yaşadığım şehir küçüktü ve her yer yakın mesafedeydi. Arkadaşımla yürüdüğüm yoldan eve dönerken yol üzerinde iki üç katlı gül bahçesi içinde çok şahane bir ev dikkatimi çekmişti. Ertesi yıl öğrenim döneminde o yoldaki o güzel evin yıkılıp yerine 7 katlı kaloriferli 1970 li yıllarda nadir olan apartman tiplerinden- bir apartman inşa edildiğini görmüş ve ikinci katta baktığım yöne doğru olan daireye bakıp iç geçirerek:
"O güzel ev yıkılmış güllere yazık olmuş. Am şimdi sıcacık kaloriferleri yanan bir apartman inşa ediliyor. Keşke biz de baktığım yöndeki ikinci kattaki daireye gözümü dikip bu daireyi satın alabilsek"
diye kısık sesle konuşmuştum.
ama içimdeki olumsuz ses: "Bizim o kadar paramız yokki alamayız, alsakta zor alırız" diye konuşmuş. Ben de
é Belki alamayız ama alsak ne iyi olur" demiş. Evrene mesajımı istek ve olumsuz düşüncelerimle birlikte göndermişim aslında.
bu sözümden 6 ay sonra babam memuriyetinden emekli oldu ve biz o şehirde o dairemi bu dairemi derken hiç benim katkım ve haberim olmadan gördüğüm içimden geçirdiğim daireyi tabiiki ödemelerde sürekli zorlanıp, sıkıntılar yaşayarak satın almıştık.
1987-1997 arası çalıştığım bankaya girmeden bir yıl önce aynı şehirdeki şubesine arkadaşlarımla iş için gittiğimde: Bu banka ne güzel ben de bu bankada çalışmak istiyorum, çalışabilirim aslında. Beni almazlar belki ama olsun girsem ne olur ki diye içimden konuşmuştum.
Evet 3 ay sonra öyle şeyler olduki babamın arkadaşının Genel Müdürlükte çalıştığını öğrendik. Hatta onlar benim o bankada çalışmamı önerdiler. Ama ben zorluklara inandığım için bir sürü aksilikle karşılaştım ve başvurumdan 6 ay sonra hiç beklemediğim bir andaki-başka bie işte çalışmaya başlamıştım- Bankaya çağrıldım, babamın ısrarıyla o bankada çalışmaya başladım. :D

O günlerde çekim yasasından ve Evrende isteklerimizi doğru dile getirmemiz gerektiğinden haberim yoktu. Aslında çok fazla dua eden biriside değildim. Sadece diledim. Keşke dileğimi teferruatlı ve istediğim şartlarla verseydim.
Kendi gücümüze inanalım ve bu yazının gerçekliğini kabul edelim.
Biz her şeyi yaratabilecek güçteyiz. O nedenle ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması lazım..

Paylaşım için teşekkürler..

deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür edrim benim sormak istediğim bir şey var sizin söylediğinizin aksine dilerken her ayrıntısını olurunu olmazını defalarca düşünen biriyim. ama buda çok zor bir durum yani okadar ayrıntıya giriyorumki ya bir şeyi eksik istediysem düşüncesi isteğimi serbest bırakmama engel oluyor bu duruma engel olamıyorum o yüzdende bir şeyler dilerken hep korkuyorum.buna nasıl engel olabilirim?

deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür edrim benim sormak istediğim bir şey var sizin söylediğinizin aksine dilerken her ayrıntısını olurunu olmazını defalarca düşünen biriyim. ama buda çok zor bir durum yani okadar ayrıntıya giriyorumki ya bir şeyi eksik istediysem düşüncesi isteğimi serbest bırakmama engel oluyor bu duruma engel olamıyorum o yüzdende bir şeyler dilerken hep korkuyorum.buna nasıl engel olabilirim?
al bendende o kadar neden oluyo biliyomusun
derin derin düsününce sinirler kaldirmiyo kendin olamiyosun
buda insani etkiliyo

al bendende o kadar neden oluyo biliyomusun
derin derin düsününce sinirler kaldirmiyo kendin olamiyosun
buda insani etkiliyo

uzun uzun düşünmeden bir şeyler istemekte ne kadar doğru olur bilemiyorum yani en azından ben düşünüp iyice tartmadan isteklerim üzerinde çalışamıyorum. e buda ya eksik bir şeyler varsa endişesini çıkarıyor ortaya.

evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın" yazısında aklımıza olumsuzluk geldiğinde "iptal" deyin diye yazıyordu.
Ben buna inanıyorum.
Bir az önce defterime "Ben Hayathan Şimdi şu an Ağustos 2009 tarihinden itibaren her ay kolaylıkla 80,000TL(SeksenbinTürkLirası) düzenli aylık aldım."
diye 25 defa yazdım.
Bunu hergün 50-100 arası yazmaya niyet ediyorum. Sonrasında kalan zamanda bu parayla neler satın almak istediğimi yazmayı diliyorum.
Aklıma olumsuzluklar geldiğinde olumsuzluklar sayfam var. Oraya aklıma gelen olumsuz cümleleri yazıp üzerini çiziyorum ve yanına kocaman İPTAL yazıyorum.
bunu kendime ders olarak yapmam gerekn en önemli görev olarak kendime sunuyorum. Hedefim her ay 80,000TL kazanmaksa ve bunu istiyorsam sürekli yazmalıyım. Aklıma gelen olumsuzlukları iptal etmeli oradaki beni affetmeliyim..

Herkese kolay gelsin..
:D

sevgili hayathan,

İsteklerimizi evrene iletirken,"serbest bırakma"nın önemini okuduğumu hatırlıyorum..Yine yurdahal'ın yazılarından biriydi sanıyorum..
Bu şekilde yapınca daha etkili..Yani "evrenden iste ve unut"Böyle birçok isteğimi elde ettim..Hemde daha az yorucu..Sürekli yazmak belli bir direnç oluşturabiliyor..

Zaten yukarıda yazdığım örneğimde iki dileğimi de havaya atmış ve unutup gitmiştim. Daire satın alındığında çok şaşırmıştım. Yine de kendime pay çıkarmamıştım hayatın gelişine bırakmıştım. Mesela bankaya girişimi babamın arkadaşoının orada çalışıyor olmasına bağlamıştım..

güç gösterisinde bulunmak haklısınız işi inada bindiriyor. Zaten içimde şu an unutmaya dair bir his ve huzur var. Yani dileğim oluyor hissi..
Herkese dileklerinin bir an önce gerçekleşebilmesini yürekten niyet ediyorum.
Sevgiler

harika bi paylaşım olmuş bayıldım gerçekten bu tür yazılar beni çok motive ediyo isteklerime ulaşma konusunda kendimi daha güvende hissediyorum çay içmeme konusu biraz sıkıntılı tabi :)) en sonda kastedilen çaya bitki çayları da dahilmi :)) bari bitki çayı içiyim :)) çok teşekkürler

evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın" yazısında aklımıza olumsuzluk geldiğinde "iptal" deyin diye yazıyordu.
Ben buna inanıyorum.
Bir az önce defterime "Ben Hayathan Şimdi şu an Ağustos 2009 tarihinden itibaren her ay kolaylıkla 80,000TL(SeksenbinTürkLirası) düzenli aylık aldım."
diye 25 defa yazdım.
Bunu hergün 50-100 arası yazmaya niyet ediyorum. Sonrasında kalan zamanda bu parayla neler satın almak istediğimi yazmayı diliyorum.
Aklıma olumsuzluklar geldiğinde olumsuzluklar sayfam var. Oraya aklıma gelen olumsuz cümleleri yazıp üzerini çiziyorum ve yanına kocaman İPTAL yazıyorum.
bunu kendime ders olarak yapmam gerekn en önemli görev olarak kendime sunuyorum. Hedefim her ay 80,000TL kazanmaksa ve bunu istiyorsam sürekli yazmalıyım. Aklıma gelen olumsuzlukları iptal etmeli oradaki beni affetmeliyim..

Herkese kolay gelsin..
:D

hayathan konuyu okumadan önce senin bu yorumunu okumuştum açıkçası konuyu merak etmemi sağlayan senin deneyimlerin oldu sana da çok teşekkür ederim bende deneyeceğim 956k

Olumlamaları belirli bir süre sistematik olarak tekrar etme sebebi evrene olan güvensizlik değil, zihninizi istediklerinize programlamaktır. Bu ikisi birbirine karıştırılmamalıdır. Çünkü bu sistemli çalışma sayesinde zihniniz endişe ve kuruntudan uzak kalmaya programlanacak ve negatif düşünceler üretmeyecektir.

Ola ki yine de olumsuz bir düşünce zihninizden geçti, burada hemen “İPTAL” tuşunu devreye sokmak ve kocaman bir “İPTAL” demek yeterli olacaktır.

söyle de bir şey var yalnız. Birinci yazıda sürekli yazdığından bahseder yazar. Aklına olumsuzluklar geldiğinde ise iptal yazmasını önerir hocası..

niyetlerimi yazdım ve içimdeolacakmış hissi var. bakalım ne kadar sürede olacak..
niyetlerime reiki vermem iyi olur sanırım. :D

uygulayıp başaranlar varsa ve yazarlarsa çok mutlu oluruz...

Merhaba Vitamin 61;

"Evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın" yazılarını ben yazmıştım ve bu yazılar tamamen kendi tecrübelerimden oluşuyor. İşe yaradığını ve uygulandığında olumlu sonuçlar alındığını bizzat deneyimledim, deneyimliyorum, deneyimleyeceğim... Sevgiler

gerçekten mi . her konuda geçerli mi . insan ilişkileri vs de de . bu aralar buraya pek yazı yazılmıyor bu yazılar bana umut oluyordu . deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. teşekkürler iyi ki varsınız...

pozitif ßakmak Her konuda oLmasada ßir çok konuda işe Yarar Taßiki Yaşayacağımız oLumsuz şeyLer oLacak ama negatife - negatif YakLaşmamak gerekir aksine akLımızdan çıkarıp pozitif düşünmemiz gerekir

Ben bugüne kadar bir konu hariç, her konuda geçerli olduğunu gördüm. O bir konu da belirli biri ile (mesela platonik aşkınız) sevgili olmak, evlenmek vs. gibi dilekler olmuyor.

İişkilerde ihtiyacımız olan ve arzuladığımız şeyleri sıralayıp, bunları karşılayacak birini ve onun da istek
diklerini bizde bulmasını istemek gerekiyor. Bu durumda çektiğimiz kişi zaten bize uygun olur.

EVRENE BAĞLANMAYI YENİDEN HATIRLAYIN 2
“Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu tasarlamaktır” Russell L. Ackoff

çay, kahve ve gazlı içeceklerden uzak duruyorsunuz.

“İPTAL” ve “OLUMLAMA” çalışmalarınızın yanında, bir de yukarıdaki basit kuralı uyguluyorsunuz.

Sevgiyle kalın

kaynak : http://www.bonadea-astroloji.com/

ÇAY KAHVE VE GAZLI İÇECEKLERDEN NEDEN UZAK DURACAĞIZ. BEN GAZLI İÇECEK İÇMEM AMA ÇAYSIZ YAPAMAM NE OLACCAK ŞİMDİ DETAYLI İZAH EDERMİSİNİZ

ÇAY KAHVE VE GAZLI İÇECEKLERDEN NEDEN UZAK DURACAĞIZ. BEN GAZLI İÇECEK İÇMEM AMA ÇAYSIZ YAPAMAM NE OLACCAK ŞİMDİ DETAYLI İZAH EDERMİSİNİZ

Şimdi;

ruhsal konularla ilgilenenler bilirler; ruh, zihin ve beden üçlüsünü birbirinden ayıramayız. eğer biri ile ilgili bir çalışma yapacaksak, diğeri de bu çalışmaya eşlik etmeli.
Olumlamalar ile ilgili anlatılanlar genellikle zihin ve ruh kısmını kapsarken, bedenden bahsetmez.

Oysa yapacağımız çalışmalarda daha hızlı netice alabilmemiz için bedenimizi de onun frekansını düşüren besinlerden uzak tutmamız gerekir. Bu yazıda saydıklarım ise bedenin frekansını düşüren besinlerin sadece minicik, minicik bir kısmıdır. Bir kısmından uzaklaştığınızda bile elde edeceğiniz etki epey farklı oluyor.

Eğer bir şeyi gerçekten istiyorsanız, o isteğinizi elde etmek için yapacağınız çalışmalarınız süresince çaydan da uzak kalabilirsiniz sanırım.

Sevgilerimle

Yurdahal

çay ağır bir yasak olmuş :)

bu konuda çok güzel olmuş teşekkürler ellerinize sağlık

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri