fenn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue jaloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

blue jaloon

Guest
nice senelere efendim
dogum gününüzü kutluyorum956k

Çok teşekkür ederim,çok naziksiniz.Hiç tanımadığınız bir insanı durup dururken gülümsettiniz,mutlu ettiniz.girlhaha Dilerim siz de hep gülümseyin ve mutlu olun.
Saygılarımla, Fenn

Nice mutlu senelere sevgili Fenn :)

Sevgiler.

Sağlık bereket bolluk dolu nice yıllar dilerim.

Sevdiklerinizle Beraber, Huzur, Bolluk, Bereket ve Sağlık Dolu Nice Mutlu Seneler

doğum günün kutlu olsun Fenn nice senelere :))

Nice senelere Sağlıklı Bereketli Mutlu bir hayat sürdürmeniz Dileğiyle

Sevgili arkadaşlar;
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor,sizleri tüm sevgimle kucaklıyorum.
Gün nasıl başlamıştı ,nasıl bitiyor,mucize gibiy789Sizler harikasınız.Yanınızda olabildiğim için çok şanslıyım.Varlığınız için şükrediyorum.
Mutluyum,huzurluyum,gülümsüyorum.956k
Saygılar,Fenn

Sevgili arkadaşlar;
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor,sizleri tüm sevgimle kucaklıyorum.
Gün nasıl başlamıştı ,nasıl bitiyor,mucize gibiy789Sizler harikasınız.Yanınızda olabildiğim için çok şanslıyım.Varlığınız için şükrediyorum.
Mutluyum,huzurluyum,gülümsüyorum.956k
Saygılar,Fenn
hocam seni seviyorumt678

Doğumgününüzü ben de an içten duygularımla kutluyorum sevgili öğretmenim..sevincli

Sağlık, mutluluk, bereket va başarılarla dolu nice senelere..actionsmile

son anda ben de yetiştim 07 ye ramak kala doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara :))))

Teşekkürler Yeni Bir Hayat ve Maviş Cadı;
Sizlerin sevginizi,güzel duygularınızı hissederek güne başlamak nasıl bir keyif ve mutluluk tarif edemem.956k
Varlığınız için şükrediyorum.Çoook çok teşekkür ediyorum.girlhaha
Sevgilerimle,Fenn

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri