E
Elektra
Guest
Eyvahh
Temel uçakla trabzona gidiyomuş. Uçaktan bir takım sesler gelmiş pilot merak etmeyin uçağın bir motoru bozulmuşturder. Temel hostesi yanına çağırır ve sorar: Bu uçakta kaç motor vardır. Hostes 2der. Sonra tekrar bir ses daha gelir. Pilot uçağımızın bir motoru daha bozuldu der. Sonra temel içinden: Eyvah havada kalduk...
Başkaa
Temel birgun ucurumun kenarında dolaşıyormuş.Uçurumun dibini görmek için ucuna dogru yaklaşmiş.Ayagı kayıp düsmus.Asagı inerken ceketi bı dala takılmıs.Temel bagmıs:
-Ulaa kımse yok miduurrr?
Bi ses gelmiş:
-BEN Azraıl canını almaya geldım.Sevabın fazlaysa cennete,günahın fazlaysa cehenneme gideceksin demiş.Temel:
-Baska kimse yok midurr..!
Temel pilot olunca
bir gün temel uçak seyahatine çıkmış.hostes anons yapar:
- pilot yaralandı aranızda uçak kullanmayın bilen var mı?
temel atılarak:
- ben biliyurum,der
temel pilot kabinine bindikten sonra kurcalamya başlar.iki motoruda bozar ve ardından anons eder:
- ula yolcular aranızda motor tamir etmeyi bilen var mı?
Ben senin yaşındayken
Temel evde otururken birden zil calar. Gelen Dursun'dur. Dursun Temel'e:
- Ula Temel annem hastalanmis biz oraya gidiyoruz. Sen biz gelene kadar bizim Ali'ye bakarmisin?
Temel:
- Tabi bakarim, arkadaslik boyle gunler icindir. Annene soyle gecmis olsun.
Neyse Dursun cocugu birakir gider. Temel cocugu iceri alir ve konusmaya baslar:
- Ula Ali kac yasindasin?
Ali:
- 13 yasindayim Temel amca.
Temel:
- Hacen bileymusun? Ben senin yasindayken tam 13 yasindaydi,.
Temel uçakla trabzona gidiyomuş. Uçaktan bir takım sesler gelmiş pilot merak etmeyin uçağın bir motoru bozulmuşturder. Temel hostesi yanına çağırır ve sorar: Bu uçakta kaç motor vardır. Hostes 2der. Sonra tekrar bir ses daha gelir. Pilot uçağımızın bir motoru daha bozuldu der. Sonra temel içinden: Eyvah havada kalduk...
Başkaa
Temel birgun ucurumun kenarında dolaşıyormuş.Uçurumun dibini görmek için ucuna dogru yaklaşmiş.Ayagı kayıp düsmus.Asagı inerken ceketi bı dala takılmıs.Temel bagmıs:
-Ulaa kımse yok miduurrr?
Bi ses gelmiş:
-BEN Azraıl canını almaya geldım.Sevabın fazlaysa cennete,günahın fazlaysa cehenneme gideceksin demiş.Temel:
-Baska kimse yok midurr..!
Temel pilot olunca
bir gün temel uçak seyahatine çıkmış.hostes anons yapar:
- pilot yaralandı aranızda uçak kullanmayın bilen var mı?
temel atılarak:
- ben biliyurum,der
temel pilot kabinine bindikten sonra kurcalamya başlar.iki motoruda bozar ve ardından anons eder:
- ula yolcular aranızda motor tamir etmeyi bilen var mı?
Ben senin yaşındayken
Temel evde otururken birden zil calar. Gelen Dursun'dur. Dursun Temel'e:
- Ula Temel annem hastalanmis biz oraya gidiyoruz. Sen biz gelene kadar bizim Ali'ye bakarmisin?
Temel:
- Tabi bakarim, arkadaslik boyle gunler icindir. Annene soyle gecmis olsun.
Neyse Dursun cocugu birakir gider. Temel cocugu iceri alir ve konusmaya baslar:
- Ula Ali kac yasindasin?
Ali:
- 13 yasindayim Temel amca.
Temel:
- Hacen bileymusun? Ben senin yasindayken tam 13 yasindaydi,.