Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Zinde ve cevik birhayati seciyorum uretmeyi ve calismayi hedefini benimsedim
Gorevim
Pes etmemek
Incelmek
Okulumu bitirmek
Ve bana uygun degerimi bilen insanlar ile karsilasmak
Ve ve ve benim becerime uygun isde calismak
Oglum ben esim
Mutluyum
Bir cocuk daha istiyorum
uy897Bugun cokkkkkkk enerjili ve tempoluyum
Icimden akan enerji pozitif
Hayata neseyle bakiyorum
Ben kendimi seviyor kabul ediyorum
Ince olmak bnm kaderim
Ben ince ve guzelbirbayanim
Ince incek8908
Zahmetsiz inceliyorm956k
Kuallara bagli kalamamsevincli
Ey melekler sesimi duyun
Bu yaglari tasimak istemiyorumhappy6
Enerjiye donsunler suya donsunlergulensmiley
Bende olmasinlar onlari selbest birakiyorum bana kattigi seyler icin tesekkur ederimf678ht678
Dun aksam degisim icin dugmeye bastimsevincli
Once sporumu yaptimk8908
Sonrada yuz yogasina basladim
Kaslar
Dudak
Gidik
s456
Cok sevimsiz guntu olustuy789
Gun icinde 3kere yapicamsmil56
jimnastik mi yapıyorsun firdevs en ilgilendiğim alanlardan biridir ama bir tek parende atabilirim bende yüz yogası yapıyorum daha çok elmacık kemikleri için .D
Spor benim gibi tembel birine hic mi hic cazip gelmiyordugirlhaha
Bugun nette dolasirken cimlastik hareketleri gordum aynada yaparken baska hareket kesfettim ee dedim ya tembelim ya956k
Allahim seni seviyorum hem hareket hem incelme hemide oryantal kop kop yaniuy897
Rafa kaldirdigim spor aletini kullanmaya karar verdim ustelik video izliyorum nettevakit hizli geciyo ya caktirmadan spor yapiyomwave44gulensmiley:zpzp:
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.