Gelsin Kim Gelsin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KADRU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
isik hayel kirikligina ugruyacan ama gene ben geldim.

ne ara geldin bide gitmiş ne bozuyosun büyüyüüüü:))))) tip yaaa

Yine kayıp bu KADRU alıştırdı kendine yokluğu belli oluyor yahuooo67

bende geldim buralardayim ,kirmaya dokmeye degil barisa huzura geldim.

isikli yol,solak,ceren34,zynp,bestem,sinerji,juger,atlanta gelsin toplanti yapacaz acil durum toplantisi.

burdayımmm hayırdır ne var ne oluyor aman Allahım. Birine bir şey mi oldu yoksaaaooo67

ben geldim kimsecikler yok yine. Yok yok burada kimseleri yakalayamıyorum ben her zaman boş ne sıkıcı bir kafe burası yahuuu

ışıklı yol ben geldim beni kabul eder misin..bak bugün kıpır kıpırım tüm enerjimin burdaki dostlarıma da geçmesine niyet ediyorummmm:)

hoş geldin ne demek tabi ki Allah daim etsin sevincini mutluluğunu maşallah diyorum ayrıca

ben geldim,ceren gelsin ,ceren gerci taksimdedir .

merhaba bi çay bana, yanında çıtır çerez lütfennnn

o ikisi uyumazki sabaha kadar tweet atarlar birbirlerine .

iyi ya işte biz gece uyuduk sabah uyandık onlar sabaha kadar oturup bu saatte uyuya kalmışlardır.

ışıklı yol ben de erken kalktım ama ancak girebildim siteye:)

ışıklı yol ben de erken kalktım ama ancak girebildim siteye:)

herkes sen mi desene bensabah uyanınca siftah bi bakıyorum. Ne var ne yok benim evlatlar yerli yerinde mi diye:) Eh anaç ruhum ya bilmem lazım herkes iyi mi sağlığı keyfi yerinde mi karnı aç olan var mı? Üstünü açan varsa örtüyorum felan y789

herkes sen mi desene bensabah uyanınca siftah bi bakıyorum. Ne var ne yok benim evlatlar yerli yerinde mi diye:) Eh anaç ruhum ya bilmem lazım herkes iyi mi sağlığı keyfi yerinde mi karnı aç olan var mı? Üstünü açan varsa örtüyorum felan y789
okurken bile naşelendirdin beni ışık ablacımmm insanın seni karşına alıp cay içip muhabbet edesi geliyor..iyiki varsın sitemizin HUZUR PINARI:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri