Ynt: Genel Kullanım Rehberi
merhaba..ben de acemiyim henüz

bütün soru ve cevapları okudum ve özetle anladığım şu;
- ilk etapta "suçluluk" ve "ego güçlendirici" telkinini günde 10-15 saat olmak üzere 2 hafta dinliyoruz.
- sonra çoğunlukla önerilen "kendine güven" telkinini listemize eklemek (başkalarınını düşüncelerini önemsememek'i ekleyenler de olmuş..suçluluk duygularımız çoğunlukla başkalarının düşüncelerinden kaynaklandığı için)
- eklediğimiz her telkini de sanırım en az ikişer hafta tutmamız gerekiyor listede, yenisini eklemeden önce.
- telkinleri bir suçluluk bir ego güçlendirici şeklinde dinlemek üstüste 5 saat ego 5 saat suçluluk dinlemekten daha faydalıymış
- telkinleri uykuda dinlemek etkiyi azaltmıyormuş arttırıyor bile olabilirmiş. dolayısıyla zaman sorununu çözmüş oluyoruz.
tam netleştiremediğim sorular şöyle;
- ilk iki hafta listemizde 2 çeşit (suçluluk+ego güçlendirici) telkin olacağına göre listemizi daha sık dinlemiş olacağız.liste uzadıkça sıklık azalacak şu durumda? telkinleri kaç kere dinlediğimiz değil de kaç saat dinlediğimiz önemli sanırım?
- yeni telkin ekledikçe listeden diğerlerini çıkaracak mıyız? çıkaracaksak hangisini/lerini çıkaracağız?
- ekleyeceğimiz telkinler bizim için aciliyetine göre mi yoksa suçluluk+ego güçlendirici den sonra mutlaka kendine güven+başkalarının düşüncelerini önemsememe mi eklenmeli öncelikli olarak? (bu 4 telkinden sonra istediklerimize geçiyoruz sanırım?)
- her eklediğimiz telkin listede 10gün yada 2 hafta gibi bir süre kalmak zorunda ? (daha erken sonuç almadıkça..)
son olarak emeklerinize çok teşekkürler. ciddi bir sabır işi gerçekleştiriyorsunuz burada. karma'ya inanan biri olarak sizlerin de yaşamalarında güzel etkiler olmuş olabileceğini düşünüyorum
gerçekten burayı bulmak bile bana şimdiden çok iyi geldi. günlük bölümüne kendi gelişim sürecimi aktarmayı düşünüyorum telkinleri dinledikçe.
sevgilerimle. tender45