Genel Kullanım Rehberi

Merhaba
Telkinleri farklı müziklerle karışık dinleyebilirsiniz.actionsmile
Dilerseniz gündüz karışık gece uyku için daha uygun olan doğa versiyonlarını dinleyiniz..
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Herkese merhaba bende sitenizle dün tanıştım.ve dün gece telkinleri dinledim. Benim kafama takılan birşey var ilk olarak suçluluk ve ego ile başlayın demişsiniz ve bütün telkinlerin değişik müzk türleri var ve bende suçluluk ve ego için hepsini indirdim. Ancak mp3 playerime yüklediğimde bir suçluluk bir ego için telkin çalıyor veya karışık çalıyor bunun bir sakıncası olabilir mi?

Bir de mesela suçluluk için sadece bir, ego için sadece bir müzik türünü mü dinlemek lazım yoksa hepsini de değişik değişik dinleyebilirmiyiz?

Yanıtınız için şimdiden teşekkürler diliyorum ve yarınlarıma umutla bakabileceğimi umuyorum bu telkinler sayesinde.

COK KIYMETLI YAPIMCILAR BENIM BIR KAC SORUM OLACAK. FAZLA VAKTIM OLMADIGINDAN BÜTÜN METINLERI INCELEYEMEDIM; BELKIDE CEVAPLARI VERILMISTIR.BU YÜZDEN SIMDIDEN ÖZÜR DILERIM
1- GECE MÜZIGI TAMAMEN SESSIZE ALIYORUM CÜNKÜ HEM UYUYAMIYORUM HEMDE ESIM RAHATSIZ OLUR, FAYDASI OLUR MU?
2- COCUKLARIN DA DINLEMESINDE SORUN VAR MI?
3- UZUN SÜRE UYGULAYIPTA MEMNUNIYETINI IFADE EDEN MESAJLARA RASTLAMADIM (BELKIDE TAMAMINI OKUYAMADIGIMDAN OLABILIR) SIZIN BU KONUDA DENEYIMINIZ VAR MI?
4 - YAKLASIK OLARAK NE KADAR ZAMAN DEVAM ETMELIYIZ?
SIMDIDEN TESEKKÜR EDER BASARILAR DILERIM

COK KIYMETLI YAPIMCILAR BENIM BIR KAC SORUM OLACAK. FAZLA VAKTIM OLMADIGINDAN BÜTÜN METINLERI INCELEYEMEDIM; BELKIDE CEVAPLARI VERILMISTIR.BU YÜZDEN SIMDIDEN ÖZÜR DILERIM
1- GECE MÜZIGI TAMAMEN SESSIZE ALIYORUM CÜNKÜ HEM UYUYAMIYORUM HEMDE ESIM RAHATSIZ OLUR, FAYDASI OLUR MU?
2- COCUKLARIN DA DINLEMESINDE SORUN VAR MI?
3- UZUN SÜRE UYGULAYIPTA MEMNUNIYETINI IFADE EDEN MESAJLARA RASTLAMADIM (BELKIDE TAMAMINI OKUYAMADIGIMDAN OLABILIR) SIZIN BU KONUDA DENEYIMINIZ VAR MI?
4 - YAKLASIK OLARAK NE KADAR ZAMAN DEVAM ETMELIYIZ?
SIMDIDEN TESEKKÜR EDER BASARILAR DILERIM

Merhaba
Gece müziği rahatsız etmeyecek şekilde kısık dinleyebilirsiniz.Tamamen sessize almaktan kastınız eğer bu ise etkili olacaktır.Yok tamamen kısılırsa etkili olmaz tabii ki
Çocuklar içinde özgüven için faydalıdır yanlız sigara bırakma depresyon gibi telkinleri dinletmeyiniz.
Uzun süre dinleyip toplantılarımıza katılan kişiler oluyor.Böyle uzun süreli fayda gören bir çok kişi vardır.
Kişiye göre dinleme süresi değişir.Önemli olan kişinin olumlu düşünmeyi alışkanlık haline getirmesidir.Eğer olumlu düşünceyi içselleştirirseniz bir kaç ay dineyebilirsiniz daha sonra haftada bir iki kez tekrar edebilirsiniz.

Forumda büyük harfle yazmamanızı rica ediyoruz... actionsmile
Teşekkürler..

slmlar
yaklasik 1 haftadir telkinleri dinliyorum.
fakat kulaklik kullanmiyorum bilgisayarimdan sesi acarak uyurken dinliyorum.
kulaklik kullanmak sartmi.tskurler

slmlar
yaklasik 1 haftadir telkinleri dinliyorum.
fakat kulaklik kullanmiyorum bilgisayarimdan sesi acarak uyurken dinliyorum.
kulaklik kullanmak sartmi.tskurler

Kulaklık kullanmak şart değildir.uyguladığınız yöntem de etkilidir..Sürekli dinlemeniz önemlidir..

Sevgiler..actionsmile

bu siteyı yeni keşfettim sanırım benim iç kı keşifleride buradan yapabileceğim emeği geçen herkese tşkr ederim sağoluuun

Sinav heycani telkinini sadece sinava girecegimizde dönemlerde mi yoksa çok daha önceden mi baslamamiz gerekio?

zamanınız varsa önceden başlamanız iyi olur..

telkinlerin tekrarlanması önemli olduğu için sınavdan çok daha önce dinleyenlerde daha kolay ilerleme olabilir.. zamana karşı oluşan stresten uzak oldukları için.. yanı sıra kendine güven ego telkinlerinide dinleyin..
actionsmile
sevgiler..

2 telkini sira ile dinleyebilirsiniz.Ancak aynı anda dinlemekten kasıt eş zamanlı ise yani media player'da birini winamp'de birini açıp dinlemk ise bu şekilde dinlemeyiniz.

1 haftadır ego güçlendiricyi dinledim acaba kendine güven telkininemi geçsem yoksa ego güçlendiriciye mi devam etsem hangisi içerik olarak daha iyi acaba?

merabalar herkese;
Atakan bey ritmotrans tekniğini doğru kullanmak adına bi soru takıldı kafama..ben bilgisayar basında sürekli müzik dinlemeyi severim..bu yüzden bi yandan sevdiğim şarkıları dinlerken bi yandan da telkinlerin doğa versiyonlarını dinlemeye karar verdm..dinlediğim şarkının sesini açınca su sesi duyulmamaya başlıyo,ama aslında dinlediğim şarkıyı açmasam sesi duyulacak kadar açık..bu durumda da telkinleri algılayabilir miyim?

merabalar herkese;
Atakan bey ritmotrans tekniğini doğru kullanmak adına bi soru takıldı kafama..ben bilgisayar basında sürekli müzik dinlemeyi severim..bu yüzden bi yandan sevdiğim şarkıları dinlerken bi yandan da telkinlerin doğa versiyonlarını dinlemeye karar verdm..dinlediğim şarkının sesini açınca su sesi duyulmamaya başlıyo,ama aslında dinlediğim şarkıyı açmasam sesi duyulacak kadar açık..bu durumda da telkinleri algılayabilir miyim?

Yine de algilayabilirsiniz.Ama en iyisi rahatsiz etmeyecek şekilde de olsa hafiften su sesi duyulmasi..
Dinlediğiniz müziği açın ama su sesi de bir miktar da olsa gelsin..

actionsmile

çok çabuk cevapladığınız için çook teşekkürler..
ayrıca böyle bi siteyle bize bu telkinleri sağlamanız açısından teşekkürü borç bilirim..t678

Selamlar, öncelikle böyle yararlı bir misyon üstlendiğiniz için teşekkür ederim. 2 gündür sitenizi didik didik ettim ama kafama takılan iki konunun cevabını bulamadım. Şimdi ana sayfada yer alan telkin başlıklarının (ego güçlendirici, kendine güven vs.) bir kaç türde müzik formatı yayınlanmış; new age, sanat müziği, doğa-su sesi, ney ve klasik müzik. Sorum şu: sizin böyle aynı telkin konuları için farklı müzik seçenekleri sunmanız kişinin hoşlandığı müzik tarzını seçmesi için mi, yoksa her müziğinde ayrı işlevi var mı? aynı telkin konusunun farklı müzik türlerini dinlesek bir sakıncası var mı?
Diğer sorum: Genelde ego ve suçluluk arttırma telkinlerine öncelik veriyorsunuz. her ikisini aynı anda nasıl dinleyebiliriz? şöyle ki günlük 7-8 sa. dinleme süresini ikiye paylaştırarak mı yoksa karışık mı? bu iki konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Muhtemelen benim sorularımın da cevabı verilmiştir ama istediğim cevapları bulamadım. Saygılarımla...O0

merhaba bişey sorabilirmiyim sadece merak ettiğimden soruyorum..mesela ego güven güçlendirici,kendine güven vb.telkinleri insan dinledikçe ben merkezli,bencil olmaz mı aydınlatırsanız sevinirim..dusun2

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri