- Reaksiyon puanı
- 8
Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Link vermek daha mantıklı sanırım
Linke tıklayın selma abla
Linke tıklayın selma abla
benim bir sorum olacak.suçluluk ve ego telkinleri anti depresan etki yaparmı yani depresyonu yenmek için bu ikisi yeterlimidir yoksa depresyon dünde kaldıyımı dinlemek daha doğru olur .ego ve suçluluk tek başlarına depresyonu yenmemize yeterlimidir...
Arkadaşlar herkese selam bende bu siteye yeni üye olanlardanım öncelikle kendim ve çevrem için maddi manevi hayırlara vesile olmasını dilyorum şimdilik sadece araştırma safhasındayım bir iki sorum olucak iki adet telkin indirdim bir tanesi ego güven gülendirici ikincisi astral seyahat le ilgili. herhangi spor la ilgili branşta başarı için özel telkin yapılabilirmi?
Sanıyorum kast ettiğiniz bu sorunun cevabını forumda bulamadığınız yada verilen cevabı yeterli bulmadığınız.bazı telkinlerin müzikleri neden aynı sorusunun cevabı doğru verilmemiştir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.