Genel Kullanım Rehberi

telkinleri yeni dnlemeye başlıcam günde kaç saat dnlemem lazım birde hangilerini dnleyeyim lnklerini gnderirsenz çok sevnrm

sevgili esra90,

Genel Kullanım Rehberi sayfasının içindesin ve sorduğun sorular zaten bu konuda mevcut..Baştan sona okursan aradığın tüm soruların yanıtlarını fazlasıyla bulacaksın..actionsmile

evet soruyu yanlış sormuşum sanırım.. ego ve suçluluk dnlicem ama inceledim biçok mp3 var türk sanat muziği snra doğa sesleri flan onları anlayamadım

evet soruyu yanlış sormuşum sanırım.. ego ve suçluluk dnlicem ama inceledim biçok mp3 var türk sanat muziği snra doğa sesleri flan onları anlayamadım

İstediğin versiyonu dinleyebilirsin esra,içerik hepsinde aynıdır..
Yalnız ego ve suçluluğun yenilenen doğa versiyonlarının başında ve sonunda mutluluk telkini de yer adığı için tavsiye ederim..Linki aşağıda..

http://www.hayatimdegisti.com/forum...ve-ego-guclendirici-telkinleri-yenilendi.html

Bilgisayarında rar programı varsa dinleyebilirsin..Yoksa yüklemen gerekiyor..actionsmile

ilginiz için çok teşekkür ederim..

Merhaba bende yeni kayıt oldum.Rehber bölümünde söylendiği gibi ego ve suçlulukla başladım fakat mesela suçluluk telkinlerinden doğa sesleri,klasik müzik gibi mp3ler var bunlardan hangisi dinleyeceğim sadece bir tanesini sürekli dinlemek oluyor mu yoksa hepisini mi(doğa,klasik vs.)dinlemek gerekiyor?

Benim sormak istediğim soru şu.Bazı yerlerde sadece sabit olarak ego güçlendirici olsun deniyor.Bazılarında ise ego güçlendirici ve suçluluk duygusu sabit olsun deniyor.Bu konuda açıklama yaparsanız sevinirim.

Benim sormak istediğim soru şu.Bazı yerlerde sadece sabit olarak ego güçlendirici olsun deniyor.Bazılarında ise ego güçlendirici ve suçluluk duygusu sabit olsun deniyor.Bu konuda açıklama yaparsanız sevinirim.

Soruma cevap yok mu?

Merhabalar,

Ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinlerini listemizde sabit tutuyoruz..
Fakat bazı üyeler, suçluluk duygusu telkininin dalgalanma sürecini zor geçirebiliyorlar..Baş ağrısı,sinirlilik durumlarını yoğun yaşıyorlar..O zaman arada bir dinlemek daha uygun..Eğer böyle bir sorun yaşamıyorsanız sabit kalabilir..actionsmile

Meditasyon yaparken bu müzikleri dinlememimizin herhangi bir sakıncası olur mu acaba?

cok onemli benim icin gecen haftayida eklersek benim omrum boyunca basaramadigim birsey basardim bu hafta erken kalktim peki simdi erken kakmak benim icin en onemli unsur olduguna gore sucluluk ve ego guclendirici neden on sirada gunduzleri sucluluk gecelei erken kalkma dinliyorum egoyu sonra eklesem olmazmi bugun aksam 20.00 de uykum geldi uyudum gece 01.00de uyandim uykuyla fazla sorunum kalmadigi icin 05.00 de sucluluk duygusu dinliyorum (su sesi) su anda basim cok donuyor mide bulantim var guzel bir his degil neden oldu aciklarmisiniz tesekkurler

ben sucluluk duygusunu bu hafta sadece 8 saat dinleyebildim su anda dinliyorum cok huzursuz oldum nefes alamiyorum yarinda olursa dinlemicem yada ne zaman dinleyim onun yerine ne koyabilirim

cok onemli benim icin gecen haftayida eklersek benim omrum boyunca basaramadigim birsey basardim bu hafta erken kalktim peki simdi erken kakmak benim icin en onemli unsur olduguna gore sucluluk ve ego guclendirici neden on sirada gunduzleri sucluluk gecelei erken kalkma dinliyorum egoyu sonra eklesem olmazmi bugun aksam 20.00 de uykum geldi uyudum gece 01.00de uyandim uykuyla fazla sorunum kalmadigi icin 05.00 de sucluluk duygusu dinliyorum (su sesi) su anda basim cok donuyor mide bulantim var guzel bir his degil neden oldu aciklarmisiniz tesekkurler

derya hn., Ego ,suçluluk ve erken uyanma telkinlerini birarada dinleyebilirsiniz..Ayrı ayrı vakitlere bölmenize gerek yok.Erken uyanma telkinini zaten uyku öncesinde ve uyku süresince dinleyebiliyoruz..Ego ve suçluluğu her zaman dinleyebilirsiniz..

ben sucluluk duygusunu bu hafta sadece 8 saat dinleyebildim su anda dinliyorum cok huzursuz oldum nefes alamiyorum yarinda olursa dinlemicem yada ne zaman dinleyim onun yerine ne koyabilirim

Mide ve baş sorunları suçluluk telkininin etkisi olabilir..Dalgalanma sürecini yaşıyorsunuz şu an..Bilinçaltının negatifliklerini ve vücudunuzdaki toksinleri atma dönemindesiniz..Size özellikle tavsiyem bol su tüketmeniz..Yine de çok rahatsız olursanız,suçluluk telkinini arada bir (2-3 günde bir)dinleyebilirsiniz..actionsmile

Sorularım neden cevapsız bırakılıyr?

Merhaba sevgili igav. Ben siteye daha dün katıldım. Açıklamalardan anladığım kadarıyla telkinleri uyurken dahil istediğin işi yaparken dinleyebilirsin. Mesela ben telkinlere bu sabah okulda ders çalışarak başladım.

Bu siteye emeği geçen herkese çok teşekkürler ve başarılar.
Benim de iki sorum var:
1. Ben bu sabah suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye başladım. Müziği dinlerken telkinleri müziğin arka planında çok sessiz mırıltılar şeklinde duyabiliyorum. Ama rehberde telkinlerin kulağımızla duyamadığımız db'de olduğu yazıyor. Benim müzikte telkinleri mırıltı şeklinde duymamda bir anormallik olabilir mi?
2. Klasik müzik şeklindeki telkinleri indirdim, ancak telkinleri dinlerken sanki ruhum sıkılıyor gibi oluyor ve nefesim daralıyor(sanırım suçluluk telkininden dolayı oluyor). Benim en sevdiğim müzik türü new age. Ancak telif hakkı sorunu nedeniyle bu new age türü telkinleri forumdan kaldırmışsınız. Acaba tüm telkinlerin new age türü olanlarını nereden bulabilirim?dunk56
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

merhabalar, ben siteye yeni katıldım sayılır. katıldıktan sonrauzun süre uğramadım. ben katıldığımda mp3lerin indirilmesiyle ilgili sorun yaşınıyordu. İşlerimden vakit buldum ve sonunda indirdim. ego güçlendirme su sesini seçtim. dinlerken en sonda galiba bir ses duydum. sonra bir kaç kez daha dinledim ama bir daha duymadım. o sırada açtığım bir siteden mi diye baktım ama açtığım pencrelerde öyle bir konuşma yapacak site de görmedim. söylenenleri duymuş olmam mümkün mü?

reosta mırıltılara ne dendiğini anladın mı. benimki mırıltı değildi son cümleleri baya rahat duydum. ama nereden geldiğini anlayamadım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri