Genel Kullanım Rehberi

İçinde olumsuz ifade olan o kadar çok söz, deyim var ki Türkçemizde;
"kazasız belasız git", " Acıma acınacak hale düşersin", "Dimyata giderken evdeki bulgurdan olma
v.s. gibi çok uyanık olup, negatife hiç yer vermemek gerekiyor aslında...

Merhaba;
Site kurallarıyla ilgili yazınızı okudum.Orda rehberden bahsediyosunuz.Rehber linkini bulamadım..Ya da göremedim:)) Yardımcı olur musunuz??
Sevgiyle kalın..

Merhaba;
Site kurallarıyla ilgili yazınızı okudum.Orda rehberden bahsediyosunuz.Rehber linkini bulamadım..Ya da göremedim:)) Yardımcı olur musunuz??
Sevgiyle kalın..

Bu konu rehber bölümünde yer almaktadır. Genel olarak üyelerimize incelemelerini söylediğimiz ve linkini verdiğimiz başlıkta yazmışsınız mesajınızı zaten. Bu konuyu mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Daha kapsamlı bir rehber taraması için aşağıda verdiğim linkteki kategorileri ve içindeki başlıkları inceleyebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/

Sevgilerimle. actionsmile

ben günde 20 bazen 24 saat dinliyorum bi zararı olur mu?

Gün içinde dinlenilmesi için önerilen maksimum süre 8-10 saattir. Önerilen sürelerin üzerinde dinlemeyiniz.

Sevgiler. actionsmile

tşk ederim bunu öğrenmem iyi oldu 2 haftadır günde 18 saatin üstünde dinliyordum
sevgiyle kalın

tşk ederim bunu öğrenmem iyi oldu 2 haftadır günde 18 saatin üstünde dinliyordum
sevgiyle kalın

Çok sık tekrar ediyoruz ancak gözünüzden kaçtı demek ki. Dinlediğiniz telkinleri bilinçaltınızın işlemesi için ve zihninizi dinlendirmek için zaman vermezseniz bir anlamı olmaz. O nedenle günlük 8-10 saatin üzerine çıkılmamasını öneriyoruz.

Sevgiler. actionsmile

merhaba yaklaşık bir süredir suçluluk duygusu ve ego güçlendirici telkinleri dinliyorum,ama her gün düzenli olarak 8 saat kadar dinlediğimi söylememem.bunun olumsuz bir etkisi olur mu,ayrıca bu iki telkini çıkartıp yeni telkin mi eklemeliyim yoksa bunların üzerine mi eklemeliyim?son bir soru dahaa :)) üzerine ekleyeceğim telkinleri ayrı ayrı mı yoksa aynı anda mı eklemeliyim en fazla kaç telkin ekleyebilirim:)) çok oldum biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim :))

teşekkür ediyorum.ben ego ve suçluluk duygusunun üstüne kendine güven ve sosyal fobiyi dinlemeyi düşünüyorum.ama sosyal fobiye mi sosyallik artırıcıya mı öncelik vermeliyim:))

Herkese Merhaba;
Bir şey sormak istiyorum; ben bu telkinleri yaklaşık olarak 3 haftadır gündüzleri işyerinde dinleyebiliyorum.Çünkü akşamları fırsatım ve imkanım yok. Ayrıca pazar günleri hiç dinleyemiyorum.Bunun bi sakıncası var mı onu öğrenmek istiyorum. Yani 1 gün ara vermek etkisini kaybettirir mi? Bunun için bir öneriniz ver mı?????

Ara verdiğinizde dinledikleriniz boşa gitmez.
cevap için teşekkür ederim.oldukça kısa ve net olmuş..partysmiley bu cevaptan anladığım ara vermemin bi sakıncası yokyu89 o zaman bir soru daha sorucam izninizle:)

daha önce bu soruyu başka bir konunun dışında sormuştum ama madem burdan cevap veriyosunuz burdan sorayımy789bana kızmayın ne olur..
geceleri dinlemek istedimizde kulaklıkla dinlemek mi hoparlör mü daha iyi olur.sitede bi kaç yere baktığımda hoparlör yanıtı sanki doğru seçenek ama bilemiyorum.anladığım kadarıyla kulaklıkla dinlendiğinde bazen bilinçaltımız bu sesleri duymuyormuş..doğru biliyor muyum bunu merak ediyorumhappy6çok teşekkürler şimdiden:)O0

Birşey sormak istiyorum..doğru yerdeyim sanırım :)
Telkini dinlemeye başladığımız zaman 4 veya 7-8 saat v.s. hiç ara vermeden mi dinlememiz gerekiyor..Ben iki saat dinliyorum işim çıkıyor veya uygun ortam olmuyor kapatmak zorunda kalabiliyorum sonra tekrar dinlemeye başlıyorum ama arada bazen 5-10 dk bazen saatler süren işim oluyor..Uyurken kesintisiz dinleyebileceğimi biliyorum ama benim için önemli olan kapatıp açmanın bir mahsuru varmı..Rehberi okudum ama istediğim cevabı verecek bir bilgi bulamadım..4897

istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz..kapatıp açabilirsiniz..bu sorun olmaz.
ama direnç oluştuğu için bırakmamak lazım.

istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz..kapatıp açabilirsiniz..bu sorun olmaz.
ama direnç oluştuğu için bırakmamak lazım.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim :)
Dinlemekten vazgeçmeyeceğim ama benden kaynaklı ara vermeler oluyordu onu öğrenmek için sormuştum..Direnç oluşursa bırakmak niyetinde değilim..

bir soru: farklı telkinleri eş zamanlı dinlemenin sakıncası yada etkilerinde azalma var mıdır,mesela winamp ta ego güçlendirici çalarken, media player da erken uynama çalması gibi?

Merhaba,
Ben sitenizi ilk defa bugün ziyaret ettim ve yazılanlar/anlatılanlar bana çok ilginç geldi.
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Teknik bir konuda takıldım.
Sizin kayıt esnasında müziğin içine eklemiş olduğunuz telkinler hangi frekansta ekleniyor ?
Bu sorumun nedeni, benim bu kayıtları dinlediğim kulaklık sizin kayıt yaptığınız frekans aralığını desteklemiyor ise sonuç alamam sanırım ? (Örneğin bir kulaklık 20-20000 hz. aralığında çalışırken diğeri 40-18000 hz olabilir)
Bu aralık içindeki sesleri zaten duymam gerekir diye düşünüyorum.

merhaba hoşgeldin sefalar getirdin. evet kulaklıkla dinlenmesi frakansların duyulmasını kısıtlayabileceği için dinlenilmesi önerilmiyor hoporlörle dinlenilmesi öneriliyor..keyifli formlar..

peki 10 dk lık bir telkini 8 saat boyunca tekrar tekrar baştan başlatıp mı dinlicez ?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri