Genel Kullanım Rehberi

Aslında dinlerken aynı zamanda kitap okuyabilir ,webde surf yapabilir,işte çalışabilir,tv seyredebilir,uyurken dinleyebilirsiniz.
En çok yapılan hata mp3 leri alıp düzenli dinlememektir.Oysa sadece mp3 çalardan bilgisayardan yada müzik setinden dinlemek bu kadar kolayken düzene oturtmamanın en önemli nedeni sesi çok açmaktır.
Uyurken sesi çok açarsanız uykunuz bölünebilir.
İşyerinde sesi çok açarsanız arkadaşlarınız bu ne diyebilir.
En güzeli sesi sadece hafif okyanus sesini duyacak şekilde açıp öyle dinlemektir.
Çok açmaktan rahatsız olmuyorsanız sesi açın.Ancak ben açmıyorum onu söyleyeyim.

işte Atakan beyin yorumu bu buradan aldım:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/2-nas305l-dinleyebilirim.html

içiniz rahat olsun.

gün içinde kilo verme ve sigarayı bırakma telkinlerini ard arda dinleyebilir miyiz?

hayatimdegisti

Selam Atakan bey.Sizin hazirladiginiz mp3lerin ve genellikle subliminal telkinlerin yan tesirleri oluyormu?Baska psikolojik hallar yaratmiyor ki?Ve bu telkinlerin tesiri beyinde iz birakmadan ne zaman kecib gider?Yoksa telkinler insanin beyninde omurluk iz birakiyor?

Selam Atakan bey.Sizin hazirladiginiz mp3lerin ve genellikle subliminal telkinlerin yan tesirleri oluyormu?Baska psikolojik hallar yaratmiyor ki?Ve bu telkinlerin tesiri beyinde iz birakmadan ne zaman kecib gider?Yoksa telkinler insanin beyninde omurluk iz birakiyor?

selamlar ben telefonuma yükleyip gece başımın ucuna koyup öyle dinliyorum kulaklık kullanmadan telefonun hoporlöründen yani fark olmaz sanırım kulaklık çıkıyo çünkü saygılar

Merhaba
Telkinler doğal seslerin ritmleri ile oluşturulmuştur.Dolayısı ile yan etkisi yoktur.Sadece bazı dirençler yaşanabilir bunlar da geçicidir.

merhaba hoşgeldin sefalar getirdin. evet kulaklıkla dinlenmesi frakansların duyulmasını kısıtlayabileceği için dinlenilmesi önerilmiyor hoporlörle dinlenilmesi öneriliyor..keyifli formlar..

Nasıl yani kulaklık olmuyor mu ?

herkese selamlar bişey sormak istiyorum zihin gücüyle kanser hastaları iyileşebiliyorsa bende gözlük kullanıyorum mesala buna yoğunlaşarak gözlüklerimden kurtulabirmiyim acaba

Eğer gerçekten istediğiniz buysa denemeye değer bence. Telkin dinleyen arkadaşlardan biri gözlüğe ihtiyacı kalmadığını paylaşmıştı yakın zamanda.

http://www.hayatimdegisti.com/forum...-kullanmiyorum-okuyabiliyorum.html#post814283

Bu arkadaşın ne derece bir problemi vardı yine sizin ne kadar bir görme probleminiz var bilmiyorum.

Diğer taraftan göz kusurlarının iyileştirilebileceğini okumuştum.

Ben de düşünce gücüyle tedaviye inanıyorum.

ya bu örnek müzikler beni korkutuyor daha bilindik müziklerle konulması mümkün değil mi acabaO0

Telif hakkı nedeniyle konulmuyor bildiğim kadarıyla, korkulacak birşey yok. Doğa sesli olanları indirip dikkatinizi vermeden kulağınızın duyacağı ses seviyesinde dinleyebilirsiniz. Yanında başka işlerinizle uğraşabilir, başka müzikler dinleyebilir, okuyabilir veya TV seyredebilirsiniz. Diğer alternatif uyurken de dinleyebilirsiniz.

aa tv izlerken falan da mı olur iyi madem süpermiş teşekkür ediyorum

şöyle yapsam olur mu telefonuma atsam kulaklıkla dinlesem o sırada herhangi başka işlerle uğraşsam. kulaklık konusu kafamı karıştırdıda

şöyle yapsam olur mu telefonuma atsam kulaklıkla dinlesem o sırada herhangi başka işlerle uğraşsam. kulaklık konusu kafamı karıştırdıda

Kulaklıkla da dinleyebilirsiniz...

Kulaklıkla da dinleyebilirsiniz...

kulaklıkla dinleyebiliyor muyuz etkisi kaybolmuyor mu o zaman? ben sanki şimdiye kadar kulaklık tavsıye edilmiyor direk dinlenmesi gerekiyor diye aklımda kalmış?? ben o yuzden gece uyurken bilgisayardan dinleyemedıgım için telden kulaklık ile de dinlemiyordum..

kulaklıkla dinleyebiliyor muyuz etkisi kaybolmuyor mu o zaman? ben sanki şimdiye kadar kulaklık tavsıye edilmiyor direk dinlenmesi gerekiyor diye aklımda kalmış?? ben o yuzden gece uyurken bilgisayardan dinleyemedıgım için telden kulaklık ile de dinlemiyordum..

Bazı kulaklıklarda gürültü önleyici oluyor. Dolayısıyla o nitelikteki kulaklıklarla dinlenildiği takdirde telkinlerin etkisi azalıyor. Önerilmemesinin sebebi bu. Kulaklığınızda gürültü önleyici yoksa kulaklıkla da dinleyebilirsiniz.

Merhaba iyi çalışmalar, kolay gelsin ... Ben telkinleri dinlemede 3. günümdeyim. 1 haftadan sonra listeme Ertelemeyi Bırak telkinini eklemeyi düşünüyorum. Peki ben Ertelemeyi Bırak telkininin etkilerini gördükten ve yeterince tatmin olduktan sonra listemden çıkarabilir miyim? Eğer listemden çıkarırsam Ertelemeyi Bırak telkininden gördüğüm etkiler azalır mı veya kaybolurmu? Şimdiden teşekkürler...

merhaba sesi çok kısıp da dinleyebilirmiyiz? illa müziği duymak gerekio mu?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri