gerçek aşkı bulabilecekmiyim?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

sonsuzaşk

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba uzun süredir siteyi takip etmeme rağmen şimdi kayıt olma kararı aldım.Abdullah beyle çekirdek inanç çalışması yaptık şuan ikinci 10 günlük turdayım.Benim asıl sorunum ilişkilerle ilgiliydi ve tabi bunun altında yatan oldukça fazla çekirdek inanç vardı.33 yaşındayım pek çok insanla tanışmama rağmen istediğim gibi bir aşk bulamadım.Reiki,eft, regresyon, tam farkındalık ,çekim yasası,hooponopono şimdide çekirde inanç....Bakalım çekirdek inanç çalışmasında kendimle ilgili güzel değişimler var ama dış dünyada değişen pek bir şey..Benim misyonum da artık ben değişmeden hiçbirşey değişmeyecek ben değiştiğim de dünya değişecek...
Elim yüzüm düzgün ,işim, kariyerim, zekam herşeyim yerli yerinde ama aşk konusu benim için nedense yıllarca çözemediğim bir konu oldu...
Bilmiyorum benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa dertleşmek isterim.Hayatımda herşey istediğim gibi aşk dışında ...Bu da çok sıkıcı bir durum....

merhaba uzun süredir siteyi takip etmeme rağmen şimdi kayıt olma kararı aldım.Abdullah beyle çekirdek inanç çalışması yaptık şuan ikinci 10 günlük turdayım.Benim asıl sorunum ilişkilerle ilgiliydi ve tabi bunun altında yatan oldukça fazla çekirdek inanç vardı.33 yaşındayım pek çok insanla tanışmama rağmen istediğim gibi bir aşk bulamadım.Reiki,eft, regresyon, tam farkındalık ,çekim yasası,hooponopono şimdide çekirde inanç....Bakalım çekirdek inanç çalışmasında kendimle ilgili güzel değişimler var ama dış dünyada değişen pek bir şey..Benim misyonum da artık ben değişmeden hiçbirşey değişmeyecek ben değiştiğim de dünya değişecek...
Elim yüzüm düzgün ,işim, kariyerim, zekam herşeyim yerli yerinde ama aşk konusu benim için nedense yıllarca çözemediğim bir konu oldu...
Bilmiyorum benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa dertleşmek isterim.Hayatımda herşey istediğim gibi aşk dışında ...Bu da çok sıkıcı bir durum....

Sizi cok iyi anliyorum:) Bu siteyle tansmam tipki sizin de anlattiginiz sekilde olmustu, 28 yasindayim ve neden hep karsima cikan insanlar ya da hayatima giren insanlar beli bir zaman kalip gidiyorlardi? Neden ozel hayatimda istikrarsiz bir tavir sergiliyordum? Hata bende miydi ( cunku tum iliskilerimi ben sonlandiriyordum)blook
Iyi bir isim var ve guclu bir kadin imaji cizmeme ragmen hata nerdeydi?

Sizin adiniza bu buyuk bir adim ve cok sevindim... y789

teşekkürler bir göz attım sayfaya ama bu şekilde yarım yarım okumaktansa kitabı alıp okumak daya iyi olacak benim için..

merhaba azraist seda dikerin yeni kitabı çıktı bir solukta okudum sanada öneririm:) çünkü asıl sorun güçlü,erkeklere ihtiyaç duymayan ,eril tarafı fazla gelişmiş bayanlar yani bizlerin dişil erkekleri çekmemiz...Çok güzel anlatmış kitapta ama bende artık çıksın karşıma o kişi istiyorum.Sabırsızlık var sıkıldımmmm...:)

merhaba azraist seda dikerin yeni kitabı çıktı bir solukta okudum sanada öneririm:) çünkü asıl sorun güçlü,erkeklere ihtiyaç duymayan ,eril tarafı fazla gelişmiş bayanlar yani bizlerin dişil erkekleri çekmemiz...Çok güzel anlatmış kitapta ama bende artık çıksın karşıma o kişi istiyorum.Sabırsızlık var sıkıldımmmm...:)

Onerin icin tesekkurler .... Bu arada telkin dinliyor musun acaba?

@sonsuzaşk

dişil erkeklerin nesi var :S mesela ben kendimi maço erkek olarak görmüyorum.Ve sorunlu biri olduğumu da düşünmüyorum. İlişkilerimde de sorun olmuyor. Dişil erkeklerle evlenilmez diye bir şey yazdıysa bence yazar hata yapmış... Her kitapta yazılana inanmamak gerek... :S

dişil erkeklerin bir sorunu yok yani biz eril bayanlar dişil erkeleri çekip,(ortada bir dengesizlik var dişil ve eril dengede olmadığı için hangi tarafımız baskınsa zayıf tarafımızı hayatımıza çekiyoruz...zıt kutupların çekimi...) belli bir zaman sonra ilişki yaşamaya başlayınca karşımızdaki kişi bize pasif,zayıf,sıkıcı.... geliyor...Zor işler bunlar off:) önemli olan dengeyi tutturmak ..

evet dinliyorum hatta şimdi kulaklığın biri kulağımda:)

İki kişide konuşmayı çok seviyorsa olmaz ki. Birinin dinlemeyi sevmesi gerekmez mi? Birinin alttan alması gerekmez mi? Tabi çok zıt insanların ilişkisi yürümez. Ona katılıyorum...

aslında benim bahsettiğim şey iki kişinin çok konuşması yada birinin alttan alması olayı değildi.Sadece bir bayan ,dişil özelliğini bastırdıysa kabul edememişse dişil bir erkekle yapamaz.Bir anlamda sen benim kabul etmediğim yanımı yansıtıyorsun nasıl seni kabul edebilirimki,,,,.Önce kendi içimde dengeye oturtmam lazım ...Neyse sizde kitabı alırsanız aslında ne anlatmak istediğimi daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum.Çünkü burdan benim anlatmam zor gibi...Zaten dertliyim:):)

her insanın içinde hem eril hem dişil enerjiler var....bunun erkek yada kadın olmakla alakası yok bazı bayanların eril özelliği daha baskın yada bazı erkeklerin dişil özelliği daha baskın olabilir aslında eril enerji yada dişil enerji diye netten araştırırsanız......iyi olur....

ERİL enerji; hareketi ve olayları başlatan demektir. İlk adımı atan, insiyatif ve sorumluluk alan, tepkinin doğmasına yol açan, girişimde bulunan, kendine güvenen, cesur, harekete geçebilen, meraklı, araştıran, olayları ve ilişkileri başlatan, kendini ortaya koyabilen, ilk adımı atan, ilk sözü söyleyen,rasyonel biraz ileri boyutta gidip ilk yumruğu atandır. Offensivedir.

DİŞİL enerji ise; etkiye tepki gösterendir. Takip eden, savunan, deffansive, güvenliğini düşünen, telaşsız, adım atmadan önce düşünen, edilgen, uyum sağlayan, fedakar, durağan, risk almayan, başkasına kolay inanan,harekete geçebilmek için dışarıdan motivasyona ihtiyaç duyan, izleyen, gözleyendir.

ben sırf merakımdan bir kişiyle görüşmüştüm, sonunda ben ayrıldım.. 27 yaşındayım ve kendimde bi sorun olduğunu hiç düşünmemiştim.. şimdiye kadar..

Gerçek aşkı elbette olumlu bir bakış açısı yakalarsak bulabiliriz bence, ama düşünsenize hepimizin kişisel olarak yaşadığı kalp kırıklıklarını geçtim çevremizden hiç iyi bir şey duymuyoruzki bilinçaltımız doldu taştı! Erkekler aldatır, döver, kaba olur yok kadınlar paraya tapar gerçekten sevmez vs vs vs nelerle dolu aklımız kim bilir belki kahramanımız olan anne babalarımızın çok kötü evlilikleri oldu belki biz çok şey gördük geçirdik ama ben gene temcit pilavı gib aynı şeyi söyleyeceğim kendinizi sevin afedin layık görün herşeye ve aman ha karşınızdaki insanı gözünüzde büyütmeyin inanın bana kendinizle olan sornlarınızı çözerseniz kendinizi mutlu ve yeterli hissederseniz aynen öyle insanları çekersiniz ama yok kendinize lanet ediyorsanız güvenmiyorsanız vs vs aynen öle tıpkı sizin kendinizi üzdüğünüz gibi sizi üzen kişiler çıkar karşınıza...bu böyledir her zaman, kendimizin aynası olur karşı taraf biz kendimizi nasıl görürsek o tip insanları çekeriz sevgi ve ışıkla...

Gerçeği var fakat sonsuz olanı yok.Aşk vuslata kadar götüren bir araçtır.Vuslat geldiğide o gider.Kişiye aşk yada ilahi aşk farketmez: bu böyledir.Değişen sadece süresi,şiddeti vs. olacaktır.Dışardakinde görüp aşık olduğunda aslında yine kendinsindir,karşındaki sensindir ayrı biri değil.Bu nedenle herkese aşık olamaz insan,çoğu zaman olduğunu sanar kısa bir süre.Öfke duyduğu kişininde sevdiğininde sadece kendisi olduğunu farkettiğinde,aşk bir amaç ve arayış olmaktan çıkar.Kendisine aşık olmaya başlar insan,içe yönelir..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri