gerçekten işe yarıyor mu?

evet uyguluyoruz ve daha da kendinden emin ve etrafa gülerek bakan biri oluyoruz:)

selam sanemce,değişim bende de başladı..bunu hissediyorum..işime nasıl yansıyacak merak ediyorum..sevigler..

değişim sürecine girmiş olmana şaşırmadım süperim.. beklenen birşey çünkü..
bu ara da söylemeden edemeyeceğim, senin de bir günlük açma vaktin geldi y789
gelişimlerini yazdıkça değişimlerin daha da hızlanacaktır..

sevgiler actionsmile

bir de antiaging telkin içeriğini yollar mısınınz bana?

sanemce işime nasıl yansıyacek?

bizler geliştikçe bu düşüncelerimize, davranışlarımıza dolayısıyla çevremize yansıyor. daha pozitif olduğumuzda pozitif yaklaşımlarla karşılaşıyoruz.
etki-tepki..

işyerinde daha rahat, daha huzurlu olduğunda bunun geri dönüşümleride aynı şekilde olacak..

işyerinde neler yaşadığını ya da beklentilerini bilmiyorum ama ;o iş yerinin sana verecekleri bittiyse, iyileşme durumu söz konusu değilse, o sayfa kapanmadan önce karşına daha güzel fırsatlar çıkacak..

farkındalık süperim... burada edindiğimiz en değerli özellik.. sadece iş yaşamımıza değil, yaşamımızın her an'ına yansıyor..

sevgiler actionsmile

iş kendi işim ve çok severek yaptığım hedeflerim olan bir iş..galiba bilnçaltımda paraya karşı hani - para elinin kiri- ya da gönlüm zengin olsun daha önemli gibi etkiler vardı çok harika giderken çok para kazanıyorum ve sonra bitiyor ben yine parasız kalıyorum gibi durumlar yaşıyorum..şmdi bu telkinlerle bilinçaltımın temizleneceğini umuyorum ve artık işmde parasal sıkıntılarımın son bulacağını umuyorummmm..artık yeter rahat ferah bir hayatı istyorum..ilgine insanlığına çok tşk sevgili sanemce..

3 gündür telkinleri dinliyorum. yan etkileri devamlı su içme isteği, geceleri uykumun bölünmesi, hafif baş ağrısı. henüz pozitif bir şeyler olmadı. zaten günlük hayatta hep pozitifimdir. kendime güvenerim.(kilo verme konusu hariç). dik yürürüm.
amacım kilo vermeyle ilgili beynimdeki negatiflikleri kırmak. kalorisi yüksek bir şey yesem hemen suçluluk duyuyorum. "bende bu boğaz varken zaten kilo veremem", deyip daha çok yiyorum. kısır döngüye giriyorum. anlayacağınız kilo konusunda kendimle savaşıyorum. artık savaşmak istemiyorum. kontrollu yeme isteği içimden gelsin istiyorum.

ben 5gun once kesfettm bu siteyi..o gun indirdim mp3 leri 5 gundur dinliorum..bnde bas agrısı filan olmadı..tatil gunleri gunduzleri de dinliorum ama genellikle geceleri dinliorum...ve ilk geceden beri geceleri cok deişik ruyalar goruorum..kafama taktıgım ne kdr sey varsa hepsi ruyama giriyo..ilk dinlemeye basladıgım gunun ertesi gozyaslarıyla uyandım...bunlar normal mi?!suphesiz işe yaradıgının bir kanıtıdır da..bu ruyalar devam eder mi daha!!!cvplarınızı bekliorum...

valla ben 3 aydır dinliyorum... kendi görüşümce daha hiç bir şey tezahür etmedi...

'' bu telkinleri dinlemek bende baş ağrısı yaptı'' , diyenlere çok şaşırıyorum... kendi görüşümce , bu kişiler psikolojik olarak etkilenmek istedikleri için böyle düşünüyorlar... yani bence tamamen telkinlerden değilde kendi beyinlerinde ''bu telkinler işe yarayacak'' diye düşündükleri için psikolojik baskı altında kalıyorlar ve baş ağrılarının bu telkinler sebebiyle oluştıklarını sanıyorlar...baş ağrısı oluşuyorsa bile bunun sebebi bence telkinler olamaz...

kendimde hiç bir nüans oluşmadığını düşünüyorum...

Ben telkinleri 2009-un subat ayinda indirmeme ragmen. Gercek anlamda devamli olarak agustos ayindan dinliyorum. Ucretsiz telkinleri dinlerken bas agrisi falan olmadi. Ama isme ozel telkini dinledigim zaman ilk iki gun basim agridi. Hatta ilk gun cok bitkin bir durumdaydim. Ama sonradan gecti. Psikolojik olarak telkinlerin bana cok buyuk faydasi dokundu. Cok pasif ve utangac insan olmaktan cikip, daha disa donuk ve rahat duruma geldim. Telkinlerin bana etkisi psikolojik anlamda cok buyuk. Ama tabii ki, istedigim ideal durumda oldugumu soyleyemem. Simdi boy uzatma telkinin de dinliyorum. Bakalim fiziksel olarak etkisi nasil olacak.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri