güven ve hüsran, ve ümidetmek.

seni anladığımı sanıyorum ayışığı..

ah o kahrolası kendini ifade etme gereksinimi..çünkü sanırsın ki sadece o anladığında anlamı vardır.. çünkü sanırsın ki sadece o değer verdiğinde değrlisindir.. çünkü sanırsın ki yaralanmış hatta parçalanmış egon ancak onu yerlere atan tarafından kaldırılabilir yerden..


oysa....

oysa.. çok şey yazabilirim ama kısaca..

oysa senin canının yanması acıtmaz artık onun canını...can değil cansuyu bile vermeyecektir artık...


ve affetmen gereken kendinsin ayışığı..

ancak o zaman çıkabilirsin günışığına ayışığından.....
 
sevmek bir insanı hayatımızın baş köşesinde tahtta oturtmak değildir, sevmek bir insana kafamızdan roller biçmek de değildir, sevmek bağımlılık değildir, sevmek alışveriş değildir ki illa aynı karşılığı istemek olsun.
SEVMEK; SAF, TERTEMİZ DUYGULAR BESLEMEKTİR bitse de SEVGİYE VE SEVİLENE SAYGI DUYMAKTIR.İçinde iyi duygular barındırmayan zaten hiç sevmemiştir.
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst