hangi tatlısın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECEM18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hangi tatlısın

Pasta
Sen pastasın.Çünkü pastalar süslü,meyveli,rengarenk olur.Sen de öylesin.Bazen süslü,eğlenceli oluyor,bazen de kakaolu olup ciddi oluyorsun.Bazen beyaz olup suçsuzu simge ediyorsun.Sen her ortama uyum salıyorsun!
y789

bende pasta çıktım

ben olsam olsam acılı pasta olurum yaw blook

Dondurma
Sen dormasın.Dondurma temiz,sade,suçsuz birini temsil eder.Çünkü içinde süt var.Dilerim sen hep böyle temiz,iyi kalpli kalırsın!!

blook

thumbsanimTulumba yada baklava
Sen çok tatlı ,şirin,canayakın birisin.Onun için sen baklava yada tulumbasın.Eğlenceli birine benziyorsun. ttli3 art56art56

Bende dondurma ciktim....dondurmayida cok severim... bu durumda kendimide cok seviyormusum demekki

Pasta
Sen pastasın.Çünkü pastalar süslü,meyveli,rengarenk olur.Sen de öylesin.Bazen süslü,eğlenceli oluyor,bazen de kakaolu olup ciddi oluyorsun.Bazen beyaz olup suçsuzu simge ediyorsun.Sen her ortama uyum salıyorsun! smil56

pasta coffe2

pastamışım s45apk

Tulumba yada baklava
Sen çok tatlı ,şirin,canayakın birisin.Onun için sen baklava yada tulumbasın.Eğlenceli birine benziyorsun.Benimle arkadaş olur musun?

Kek
Sen keksin.Çünkü kek sadedir.Kimseye karışmayan,gerektiği yerde gülüp,gerektiği yerde ağlayan kişiyi sembolize eder.Senin karakterin gerçekten çok iyi.
Hele beni sürekli Kek'lemelerinde vardı bir iş khkh56

Tulumba yada baklava
Sen çok tatlı ,şirin,canayakın birisin.Onun için sen baklava yada tulumbasın.Eğlenceli birine benziyorsun.Benimle arkadaş olur musun?
ecem ne bu sohbet sitesi mi bu bak bana arkadaslık teklif ediyo girlhaha

Tulumba yada baklava
Sen çok tatlı ,şirin,canayakın birisin.Onun için sen baklava yada tulumbasın.Eğlenceli birine benziyorsun.Benimle arkadaş olur musun
sevincli baklava tamam da tulumbadan hiç hoşlanmam ben

tulumba ya da baklavaymışım. Allah'tan hanım göbeği çıkmadım. göbek deyince çıldırıyorum. biraz göbeğim var da aa34

QuizResult_238602000290.jpg

Pasta
Sen pastasın.Çünkü pastalar süslü,meyveli,rengarenk olur.Sen de öylesin.Bazen süslü,eğlenceli oluyor,bazen de kakaolu olup ciddi oluyorsun.Bazen beyaz olup suçsuzu simge ediyorsun.Sen her ortama uyum salıyorsun!

Kek

Sen keksin.Çünkü kek sadedir.Kimseye karışmayan,gerektiği yerde gülüp,gerektiği yerde ağlayan kişiyi sembolize eder.Senin karakterin gerçekten çok iyi

smiliyface

Pasta
98569

Dondurma
Sen dondurmasın.Dondurma temiz,sade,suçsuz birini temsil eder.Çünkü içinde süt var.Dilerim sen hep böyle temiz,iyi kalpli kalırsın!!

smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri