Ynt: Harf açmaca
taçyaprak surda agız tadıyla dedikodu yaptırmıyosun aa34taçyaprak ' Alıntı:son dakika goli
b t d
taçyaprak surda agız tadıyla dedikodu yaptırmıyosun aa34taçyaprak ' Alıntı:son dakika goli
b t d
ceren18 ' Alıntı:yamuk baska birini bulmus diolar (ben öle duydum) khkh56pamukk ' Alıntı:ahahahhahahhahaha gulmekten mi novosbirrrrv aa34 aa34 aa34
ay ayrılmış mıııı vah vaaah recep iyi ona dookunmmamış belki de yamuka yapmıştır bişiler( rıfat onunla evlenmişti ya o yuzden mi ayrıldılar acaba) 4897 sevincli aa34 aa34
khkh56 girlhaha bende 5dk yazmadım taç yazar diye allaha sükür yazmıs girlhahapamukk ' Alıntı:ha bende diyodum ki biraz bekliyorrum belki taç yazar bakıyo oyle sol üstten ama yazdı şimdi aa34 aa34 ttli3
taç yapragın eli agır onu işe almayalım khkh56pamukk ' Alıntı:ceren18 ' Alıntı:yamuk baska birini bulmus diolar (ben öle duydum) khkh56pamukk ' Alıntı:ahahahhahahhahaha gulmekten mi novosbirrrrv aa34 aa34 aa34
ay ayrılmış mıııı vah vaaah recep iyi ona dookunmmamış belki de yamuka yapmıştır bişiler( rıfat onunla evlenmişti ya o yuzden mi ayrıldılar acaba) 4897 sevincli aa34 aa34
yakında geyik çiftiliği kurucakmış diyolar bizim için de aa34 aa34 cerenle ben hanımağalar ,novosbir le taç da çalışmak isterse kapımız acık khkh56 khkh56 khkh56
taçyaprak ' Alıntı:ceren gebertcem seni
kızıyosan sakanın devamın getirmeyelim taçyaprak kızıyo musun?taçyaprak ' Alıntı:ceren gebertcem seni
taçyaprak ' Alıntı:almayın işe ben zaten sizin gibi veletlere dayanamam kişilik olarak da ağırım hıh hih33
bende koptum pamukcum ya off gülmekten karnım agrıdı tamam taçyaprakla ilgili espri yapmıyorum artık ben seni çok sevdigim için ugrasmak istemiştim özür dilerim 96pamukk ' Alıntı:taçyaprak ' Alıntı:ceren gebertcem seni
allaaaaah ceren koptum burda ahahha taç gercekten kızmış ya gulensmiley şaşkın
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.