HAYAL DEFTERİİİ

Parlayan

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Hayat defteri tutan arkadaşlarım bende kendime bir defter hazırladım süsledim püsledim bana ait kilitli.Nasıl bir yol izlemeliyim bu defteri doldururken öle düzensiz birşey olsun istemiyorum.Telkinler yazmalımıyım.Daha önce günlük vs tutmadım.Fikirlerinizi bekliyorumm...ttli3

Şimdiki zamanla birşeyler yazdım.Kendimde geliştirmek istediğim şeyleri sahipmişim gibi yazdım.Bir sayfasını bu şekilde doldurdum..blissy

Hayal defteri ? Biraz daha açıklar mısın ?

Ohw.Çok iyimiş.Bizde yazalım bakalım..Sitede bunun adına açılan konu var mı ? Yeni üyeyim karışık bir site.

Ben yazacak olsaydım eğer bu hayal defterini,bugünüme bakardım gelecekte ne istediğimi,hayallerimi düşünürdüm ve gelecekte hayal ettiğim şeylerin olması için bugünüm için olumlamalar yapar kendimi o yönde değiştirmeye ve kararlı hale getirmeye çalışırdım.Yani hem gelecekteki hayallerimi yazar hemde gelecekteki hayallere sahip olmak için bugünümü değiştirmeye çalışan yazılar yazardım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri