hayal'den inciler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hayal'den inciler

kiss3 ablacım ağzına emeğine yüreğine sağlık. Çok güzeldi harikaydı bir an sanki dünyanın üstünde oturup el ele tutuşmuşuz gibi hissettim. Hemde bunu somut olarak hissettim bunu yaşamama vesile olduğun için şükürler olsun sağol.

ban iki gündür duygu patlamaları yaşatıyorsunuz ..aslında gülerek anlattığım konuyu hüngür fışkırık bitirdim...özüüüür
bu patlamaları hep yapıcaz ve hayırlarla isteklerimiz gerçekleşecek..iiiiinnnnnşşşşallllaaah.

88a ben dinleyemedim yok mu tekrarı 88a

ben de dinleyemedim....
şirket yemeğimiz vardı dün akşam...
ama gönlüm hep sizinleydi, yatmadan önce Hayalin söylediklerimden aklımda kalanları olumlama yaptım....
bugüüünnnnnn, zevkle, neşeyle dinleyip uygulayacağım.. gulensmiley

ben de dinlemek istiyorum. eminim çok keyifli geçiyordur. zaten yazılanları okuyunca kıskandım.

devamı gelecek mi merak ettim. ben yeni üye sayılırım. gelecek programlarla ilgili kararlaştırılan bir şey var mı bilmiyorum ama umarım hayal ablayı dinleme şansımız olur.
music45

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri