Hayatım renksiz gri tonunda

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bycicek

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. ilk defa mesaj atma gereği duydum. çünkü aşırı derecede kendimi yetersiz buluyor duygusallığın en dibindeyim. buradaki deneyimli kişilerin tavsiyelerini uyguladım yapmaya çalıştım yine ben aynı ben. son 8 ayda hergün bitiyorum. depresyon testinin en üst seviyesindeyim. bununda zaten farkındayım ne kadar kötü bir durumda olduğumun. tedavi dahi olmak istemiyorum, 1-2 saat beni dinleyecek bir insan hayatım boyunca yaşadığım onca olumsuzluğun çaresini nasıl çözebilir? çaresizlik isteksizlik en önemlisi de özgüvensizlik hayatı gri tonda yaşamaya neden oluyor. uzun zamandır mutlu olmadım, en son sevgilim vardır o da terketti duygusallığım ve iyi biri olduğum yüzünden. herkesten uzak durmaya çalışıyorum çünkü derdimi anlattığım dertleşmek istediğim herkes benden bir bir kopmaya başladı. herşey için çok üzgünüm. bunları yazdığım içinde çok üzgünüm. saygılarımla...

Kardesim bu dunyada senden degerlisi yok unutma bunu
Enerjini yukarda tut hep gulumse956khappy6 dans etsmil56 af et sen bagislaki herseyi arsivleyen gerekeni yaparblissy

söylediklerinizde haklısınız ve yapılması gereken de bu. fakat herşeyin farkında olupta bilinçaltımdaki olumsuz hayatı değiştirememek ya da bir nebze de olsa düzeltememek her yeni bir güne gözlerimi açtığımda "yine mi aynı herşey" düşünceleri yer ediyor. bunu da asla aşamıyorum.

Kendine haksızlık etme. Dünyaya bir daha gelmiyeceksin. Mutlu olmanın yollarını düşün.

Banada kendine haksızlık yapıyorsun gibi geliyor. Yazık değil mi kendine, özgür bırak kendini, mutlu olmayı seç ;) Hayat çok güzel, şuanda varolmayan zaman dilimlerinde yaşamayı bırak artık, anın tadını çıkar ;)

malesef bu mutluluk denen şey anlık gelip gidiyor sonrası ise hüsran. ayrılıklar, güvensizlikler, herşeyin aynı kalacağı düşüncesi, başarısızlıklar gibi gibi bir sürü olumsuz duygu kalıpları yüklü beynimde. bu sayfadaki herkesin ufakta olsa birşeylerden yararlandığını görmek çok sevindirici bir durum fakat bu bende etki etmiyor ya tahammül edemiyorum kendime.

Herkes başarısız olabilir, herkes ayrılık yaşabilir, bende yaşadım benzer duygular ama bunlar geçmişte kaldı ;) gelecek ne getirir bilinmez ;) belkide yaşadığın kötü bir olay ilerde çok güzel birşey yaşamana sebep olabilir buda bilinmez, hayırlısı demek lazım ;)
Gerçi hep geçmişte yaşarsan, aynı sorunlarla tekrar tekrar boğuşursan bugünün fırsatlarını görmen, güzelliklerini yaşaman zorlaşır.
Bence önce kendini severek, değer vererek, inanarak başla gerisi gelecektir ;) Biz sana inanıyoruz ;)

Herkes başarısız olabilir, herkes ayrılık yaşabilir, bende yaşadım benzer duygular ama bunlar geçmişte kaldı ;) gelecek ne getirir bilinmez ;) belkide yaşadığın kötü bir olay ilerde çok güzel birşey yaşamana sebep olabilir buda bilinmez, hayırlısı demek lazım ;)
Gerçi hep geçmişte yaşarsan, aynı sorunlarla tekrar tekrar boğuşursan bugünün fırsatlarını görmen, güzelliklerini yaşaman zorlaşır.
Bence önce kendini severek, değer vererek, inanarak başla gerisi gelecektir ;) Biz sana inanıyoruz ;)

o bahsettiğiniz herkesin içinde değilim sanırım. telkinlerle ilgilendim bir süre bendeki sorunlar sanırım çok başka hiçbirşeyin etki etmemesi umut kırıcı.

İnanın hepimizin hayatında dönem dönem umutsuzluklar,zor zamanlar,hiç sonu gelmez sandığımız problemler oluyor.Lütfen kendinizi bırakmayın,yazdığınız içinde üzülmeyin iyiki yazıp paylaşmışsınız.Bu arada bu ilk mesajım(tanışma bölümü dışında)tekrar merhaba,

İnanın hepimizin hayatında dönem dönem umutsuzluklar,zor zamanlar,hiç sonu gelmez sandığımız problemler oluyor.Lütfen kendinizi bırakmayın,yazdığınız içinde üzülmeyin iyiki yazıp paylaşmışsınız.Bu arada bu ilk mesajım(tanışma bölümü dışında)tekrar merhaba,

Sevgili Alessandra;
Nasıl örnekleyerek anlatsam yaşadıklarımı bilemiyorum. Bu durumu hep sakladım anlatmadım kimselere çünkü ben dinine bağlı muhafazar bir kişiliğe sahibim öyle yetiştirildim. İdam sehpası denilen o yapılmaması greken (ihtihar) büyük bir hataya da muzdarip kaldım. İçimde kopan çıldırışın seviyesi bu. o kadar yüksek ki gözlerime perde inmiş sanki güzellikleri değil sadece olumsuzlukları görüyürom artık. İkinci mesajına bu şekilde vesile olduğum için kusura bakma.

Sevgili Alessandra;
Nasıl örnekleyerek anlatsam yaşadıklarımı bilemiyorum. Bu durumu hep sakladım anlatmadım kimselere çünkü ben dinine bağlı muhafazar bir kişiliğe sahibim öyle yetiştirildim. İdam sehpası denilen o yapılmaması greken (ihtihar) büyük bir hataya da muzdarip kaldım. İçimde kopan çıldırışın seviyesi bu. o kadar yüksek ki gözlerime perde inmiş sanki güzellikleri değil sadece olumsuzlukları görüyürom artık. İkinci mesajına bu şekilde vesile olduğum için kusura bakma.

Estağfurullah.Keşke yardımcı olabilsem.Kimse durduk yere bu noktaya gelmez ama yinede kendinizi koyvermeyin.Profesyonel yardım almayı düşündünüzmü?

Estağfurullah.Keşke yardımcı olabilsem.Kimse durduk yere bu noktaya gelmez ama yinede kendinizi koyvermeyin.Profesyonel yardım almayı düşündünüzmü?

2 yıl önce kendime özel yaptırdığım telkinlerim var. doktor vs. gibi herhangi bir yere gitmedim gitmekte istemiyorum, görüyorum ki uzmanlar anlık olarak rahatlama yaşatıp kişiyi ilaca bağlıyorlar. 26 yıldır yaşadıklarımı 1-2 saat dinleyecek bir kişinin ne kadar yararı olabilir? Benim gibi tedavi olmak isteyip yıllardır ilaca bağlı tanıdıklarım var ve hepsi de sadece gidip gazlarını aldırıp geri dönüyorlar. Çözüm gaz aldırmaksa ben bunu sizinle yapıyorum zaten!

Aslında doğru tedavi çok önemli.Önyargılı olmamak gerek.Hiçbir şey denenmeden net sonucu bilinemez.İlaca bağlanmak diye birşey sözkonusu değil şayet doğru ellerdeyseniz.Ancak ilaç gerekiyorsa tabiki oda kullanılmalı.İlaç demek zehir demek değil,ilaç şifadır ve zaman zaman gerekli görülmeside doğaldır.Bu kadar emin yazmamın sebebi deneyip yaşamış olmamdır.Yinede tabiki özgür iradeniz saygı duyarım.Ancak gerçekten iyi niyetle tedavi etmek amaçlı,1 saatliğine laf kalabalığı yapmayan, dolu dolu bilgili ,işinin ehli kişiler mevcut.Siz gitmesenizde bu aklınızda olsun isterim:)

Aslında doğru tedavi çok önemli.Önyargılı olmamak gerek.Hiçbir şey denenmeden net sonucu bilinemez.İlaca bağlanmak diye birşey sözkonusu değil şayet doğru ellerdeyseniz.Ancak ilaç gerekiyorsa tabiki oda kullanılmalı.İlaç demek zehir demek değil,ilaç şifadır ve zaman zaman gerekli görülmeside doğaldır.Bu kadar emin yazmamın sebebi deneyip yaşamış olmamdır.Yinede tabiki özgür iradeniz saygı duyarım.Ancak gerçekten iyi niyetle tedavi etmek amaçlı,1 saatliğine laf kalabalığı yapmayan, dolu dolu bilgili ,işinin ehli kişiler mevcut.Siz gitmesenizde bu aklınızda olsun isterim:)

Sizi dinleyerek bu sabah saat 09 a randevu aldım. anlattıklarınızda haklı olduğunuzu görmeyi diliyorum.

Çok mutlu oldum böyle birşeye vesile olabildiğim için.
Umarım doğru zamanda doğru kişiyle doğru danışmanlığı alarak haklı olduğumu gòrmenizi ben sizden çok isterim.Şimdiden sağlık ve şifa getirmesini dilerim.
İlk düşüncelerinizi merakla bekleyeceğim:)

Çok mutlu oldum böyle birşeye vesile olabildiğim için.
Umarım doğru zamanda doğru kişiyle doğru danışmanlığı alarak haklı olduğumu gòrmenizi ben sizden çok isterim.Şimdiden sağlık ve şifa getirmesini dilerim.
İlk düşüncelerinizi merakla bekleyeceğim:)

:) mesajıma gülerek başlıyorum çünkü psikiyatriyi devlet hastanelerinden deneyince insan daha da bataklığa gömülüyormuş bunu tecrübe edindiğim için söylemek durumunda kaldım. çok kötü bir tecrübe yaşadığımı belirtmek isterim, özel bir uzmandan yardım almayı hala düşünmüyor değilim ama kesinlikle kimse benim yaptığım hatayı yapmasın.

Devlet hastanelerinde psikiyatri benim bahsettiğim doğru danışmanlık kapsamına malesef girmiyor.Keşke girseydi ama ne yazık ki..
Kastettiğim özel psikiyatri doktorudur ,kendimde tecrübemde bu şekilde olmuştu.
Haklısınız devlet hastanesi psikiyatrisi sadece kötü bir tecrübe ama iyi tarafı doğru ile yanlış olanın farkını bu şekilde ayırt etmemize yardımcı olması:):)

Devlet hastanelerinde psikiyatri benim bahsettiğim doğru danışmanlık kapsamına malesef girmiyor.Keşke girseydi ama ne yazık ki..
Kastettiğim özel psikiyatri doktorudur ,kendimde tecrübemde bu şekilde olmuştu.
Haklısınız devlet hastanesi psikiyatrisi sadece kötü bir tecrübe ama iyi tarafı doğru ile yanlış olanın farkını bu şekilde ayırt etmemize yardımcı olması:):)

hemde ne tecrübe oldu bir bilsen. :) hata yapmadan doğru yolu bulabilme özelliğimiz olsaydı keşke! :)

hemde ne tecrübe oldu bir bilsen. :) hata yapmadan doğru yolu bulabilme özelliğimiz olsaydı keşke! :)

Keşke..Keşke hatasız direk doğrulara ulaşsaydık.Hataların tecrübe olduğuna inanmak zorundayız ne yazık ki!Umarım bu son kötü tecrüben olur.O0

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri