hayırlısı bakalım

mesela ben ükela birisiyle kesinlikle ne konuşurum nede muhatabım olur onunda çevresi arkadaşları çok çok girişkendir kendisi girdiği ortamlarda çok rahat utanmsası sıkılması yok açık içine kapanık değil böyle birisi birde şanslı dır kendisi
İşte demek ki sizin böyle bir inancınız var. Demek ki siz girdiğiniz ortamlarda geride duruyor, konuşmaktan belki yanlış anlaşılmaktan korkuyorsunuz. Girişken olmadığınızı düşünüyorsunuz. Ve şanssız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Ukala insanlar size göre itici insanlar bu da göreceli bir kavramdır. Nerde başlar nerde biter bunun ayrımına varın.

öfkeli haliniz geçti ama sanırım. Yani her şeye kızmıyorsunuz artık. Eğer öyleyse kabule geçmişsiniz demektir bazı konularda

işte tamda üstüne bastınız çok doğru şansız hissederim kendimöi ve kızarım kendime niye girşken değilim diye neden insanlarla iyi iletişim kuramıyorum diye bunlarda ötürü kendime kızarım

Sizinle özellikle buradan konuşuyorum ki diğer arkadaşlarıma da Işık tutsun konuşmalar. Çok özelinizi karıştırdığımı biliyorum. Bunun için özür diliyorum sizden

evet öfkeli değilim ama yorgunum her tarafım kırgın yorgumn sabah uyandığımdan beri ama şöle bişe var telkinleri dinlemediğim zaman gayet dinç oluyorum telkşinleri dinlediğim zaman sersemlemiş hissediyorum kendimi

önemi yok çokta özel değil sorduklarınız sakıncası yok

işte tamda üstüne bastınız çok doğru şansız hissederim kendimöi ve kızarım kendime niye girşken değilim diye neden insanlarla iyi iletişim kuramıyorum diye bunlarda ötürü kendime kızarım
Süper demek ki bu konuda mücadele ediyorsunuz şimdi bilinçaltınızda, çünkü kaçmayalım kalıp mücadele edelim sözü anahtar sözcük. Size şöyle bir çalışma önerebilirim bu değişimi hızlandırır. Bu konuda bütün fikirlerinizi, kimleri sorumlu tutuyorsanız, ne hissediyorsanız bir kağıda yazın. Hiçte nazik olmayın hatta içinizde ne varsa yazın. Küfredin, sövün sayın tüm öfkenizi yazın. sonra " bu negatif duygularımdan arınmayı seçiyor artık kendine güvenen, en güzel şekilde kendini ifade eden ve hayatımı beni çok daha mutlu ve huzurlu ve doyumlu bir biçimde yaşamayı seçiyorum" diyerek o kağıdı yakın. Ve onu tuvalete atıp sifonu çekin. Bunu bir kaç kez yaptığınızda artık sizin için o duygunun pek önemi kalmaz.

evet öfkeli değilim ama yorgunum her tarafım kırgın yorgumn sabah uyandığımdan beri ama şöle bişe var telkinleri dinlemediğim zaman gayet dinç oluyorum telkşinleri dinlediğim zaman sersemlemiş hissediyorum kendimi

içinizdeki savaş yoruyor buna sevinmelisiniz bile. Ayrıca diğer zamanlarda iyi hissetmenizde olumlu bir yönü olayın

bu tavsiyenizi deneyeceğim kaybedecek bişeyim yok

kaybetmek için değil, kazanmak için buradayız. Kişiliğimizi, sağlığımızı, duygularımızı, hayatımızı, seçimlerimizi ve daha pek çok şeyi.superxy
Rast gelehpm2

tespitleriniz çok doğru her zaman söylerim bunu sizi bu konuda kutluyorum .evet biraz sabretmemi gerekecek aslında benim şöyle bir huyum var bişeyi hemen mantıksız bulur redderdim dediğim gibi bazı şeylerin dahada iyi olacağı konusunda hisselerim var mesela zenginliğe ulaşacağıma dair bir his belkide yanlıyorum belkide ilerde gerçekleşecek bilmiyorum ama böyle sadece hissi olarak bazı şeyleri hissediyorum ama somut olarak elde bişey var diyemem ama olmayacağı anlamına gelmez değilmi ben inanıyorum ki herşey güzel olacak mesela ben eskiden başkaları kırılmasın başkalarını memnun etmek için kendimi feda ederdim artık bu yok herkese gerektiği kadar değer veriyorum vb...

Teşekkür ediyorum. Bu bir yol, birlikte yürünen bir yol. Burada hepimiz bir aileyiz. Ve bende sizi şimdiden tebrik ediyorum. Yeni hayatınız çok daha harika olsun.

teşekkür ediyorum inşallah hep beraber daha iyiye güzele yol alırz diyeyim

bu gün kendimi biraz daha canlı hissediyorum sanki üstümden ağırlığım kalktı biraz daha iyi dün hele üstümde ölü toprağı serpilmişti sanki kafam acayipti sersem gibi dolaşıyordum ortalıkta iş yerinde felan aptal gibiydi bön bön milletin yüzüne bakıyordum ama şükür bugün böyle canlı kanlıyım maşşallah diyeyim kendime :) daha iyi olacağım inşallah .......

Zaten değişim ancak kök salar. Daha erken değişim beklemek boşa beklemek olur. İkinici dinlemenizden sonra ise pekiştirmiş olursunuz bana göre

öyle dah erken dediğiniz gibi ben şöle 5-6 ay dinlemeyi düşünüyorum allahın izni ile sonrada ara ara dinlerim kendimi eksik bulduğum konulara yönelirim nede olsa gelişimin sınırı yok değil mi :)

Kesinlikle. Çünkü önce eski kayıtlar silinecek. Yenileri ekilecek. Daha sonrasında ise onların kabul dönemi var. Eğer bu dönemde bırakmışsanız geriye dönüş olur. Çünkü daha ön kabul gerçekleşmedi. Sonrasında onların filizlenme ve kabul edilme dönemi var. Ve sonrasında bu düşünceler hayata geçmeye başlayacak. Ve artık bunlar sizin yeni inançlarınız olacak, siz bunları düşünüyor, inanıyor ve yapıyor olacaksınız. Daha sonra ise hayatınız bu yönde yeniden şekil alacak.

Elma ekip duran birini düşünün fakat bu insan armudum olsun istiyor. Olabilirliği ne ki bunun? Armut ağacın olsun istiyorsan armut tohumu ekmelisin. Bir labirent düşünün hep aynı yerden geçiyor aynı yola sapıyorsunuz ve bir türlü çıkışı bulamıyorsunuz. Öyleyse farklı yollar denemelisiniz. Hatta geçiş yollarınıza küçük işaretler bırakarak o yolları iptal etmelisiniz. Yani farkında olmalısınız nerede ne tepki verdiğinizin. Böylece değişecek hayat. Yalnız şu var ki, insan bilmeli ki hayatta her zaman sıkıntılar olacak, acılar olacak, canı yanacak insanın. Burada değişen sadece sizin olaylara verdiğiniz tepki. Farklı tepkiler farklı sonuçlar doğuracak. Hayat çok daha kolay ve keyifli olacak. Daha huzurlu, mutlu ve doyumlu.

İşidin ey yârenler
Kıymetli nesnedir aşk
Değmelere bitinmez
Hürmetli nesnedir aşk

Dağa düşer kül eyler
Gönüllere yol eyler
Sultanları kul eyler
Hikmetli nesnedir aşk

Kime kim vurdu ok
Gussa ile kaygu yok
Feryad ile âhı çok
Firkatli nesnedir aşk

Denizleri kaynatır
Mevce gelir oynatır
Kayaları söyletir
Kuvvetli nesnedir aşk

Miskin Yunus neylesin
Derdin kime söylesin
Varsın dostu toylasın
Lezzetli nesnedir aşk

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri