Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Onları dinlemeniz şart. Ancak mutluluk telkinini ego ve suçluluk telkinleriyle birlikte dinlemenizin sakıncası olmaz diye düşünüyorum.

Sevgiler. actionsmile

Tekrar teşekkürler:) o zaman 3'ünü birarada dinliyorum:)

cok tesekkür ederim maviinci =) bende bir ariza var zannetmistim...

sagol :)

gercekten arızalı gibi...:S bi tuhaf yaw radyo frekansı gibimsi....

acikcasi ben mutluluk telkinini, niobem arkadasinda dedigi gibi, radyo frekansi gibi bir ses ciktigi icin cok rahatsiz ediyor ve bu yüzden dinleyemiyorum... üzüldüm böyle olmasina

mutluluk telkinini dinleyip etkilerini görenler neler hissettiklerini paylaşabilirler mi?

Teşekkrüler. 2 sene önce dikkatimi çekmişti forum. tekrar aklıma geldi. aranızdayım yine. site tasarımı biraz sıkıcı sizden ricam dha ilgi çekici bir wep tasarımı ihtiyacınız var. atakan bey teşekkürler. herşey için.

Teşekkrüler. 2 sene önce dikkatimi çekmişti forum. tekrar aklıma geldi. aranızdayım yine. site tasarımı biraz sıkıcı sizden ricam dha ilgi çekici bir wep tasarımı ihtiyacınız var. atakan bey teşekkürler. herşey için.

Tasarım yakında yenilecektir.

Sevgiler. actionsmile

merhaba atakan bey arkadaşlar bende uzun süredir siteye üyeyim fakat bir türlü tam olarak yogunlaşıp siteden faydalanamadım bende ki sorunlara gelince eskiden kalma ailevi sorunlar bir türlü geçmişimde ve şimdi de bana yapılan haksızlıklar ve hep bir huzursuzluk halı var bende ve gelecek kaygısı bundan dolayı diye düşünüyorum hayatım da maddi sorunlar bitmiyor bu içimdeki huzursuzlugu bir türlu yenemedim dün akşamdan beri ego ve suçluluk cd telefonuma kayıt ettim ve gece yatarken dinledim bircok rüya gördüm normalde pek rüya görmem bu gün de mutlulugu indirdim ve dinliyorum bana tavsiye ediceniz başka ne varsa uygulamaya hazırım cünki artık gercekten yoruldum içten içe hasaplaşmalarımdan ve kaygılarım dan

Tekrar Tekrar soruyorum ve umarim bu sefer bilen biri tatmin edici bir cevap verebilir =)

ilk sayfadaki link'in cizirtili/radyo frekansi gibi ses cikaran Mutluluk telkininde sorunmu var?? Yoksa telkin müzigi o sekildemi tasarlanmis???

Tesekkür ederim =)

Tekrar Tekrar soruyorum ve umarim bu sefer bilen biri tatmin edici bir cevap verebilir =)

ilk sayfadaki link'in cizirtili/radyo frekansi gibi ses cikaran Mutluluk telkininde sorunmu var?? Yoksa telkin müzigi o sekildemi tasarlanmis???

Tesekkür ederim =)

herhangi bir bozukluk yok papatya aynen dediğin gibi o şekilde tasarlandı. hepimiz aynı şeyi düşündük başta =)

Sessiz versiyonunu indirmek istediğimde başka bir site açılıyor yardımcı olur musunuz?

ama burdaki linkler artık çalışmıyor?

Bu Mutluluk Telkininin içeriği ile diğer Telkinlerin içerisinde sabit olarak bulunan Mutluluk telkininin içerği aynımı acaba?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri