Her Konuda Ahkam Kesenler...

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lier22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lier22

New member
10
HD RANK
Katılım
29 Nisan 2008
Mesajlar
1,076
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
17
Türkiyede yaşıyorsanız, iki şeyi sıklıkla görmektesiniz ve bunlara alışmış olduğunuzdan tepkisiz kalmışsınız demektir. Birincisi bilgili-bilgisiz yerli-yersiz her konuda ahkam kesenler, ikincisi kutsal ya da sıradan her türlü konu ve mevzuat ile dalga geçenler.

Bu iki gereksiz ve tehlikeli kişilikte maalesef Türk halkının her kesiminde bolca mevcut.

Sorun şu ki, bu tür kişilere karşı tepki gösterenler zamanla tepkisiz kalmakta ve buna mecbur kılınmaktadırlar. Nedeni ise çoğunluğun sürdüğü psikolojik baskı ve tepki göstereni yıpratan anlayış ve savunma.

Peki ne yapmalıyız ? Ne elimizle ne de dilimiz ile bunları durduramıyoruz. Kalbimiz ise belli bir zamandan sonra çaresizlikten yorgun düşüyor. Sıkıntı artıkça, onu görmezden gelmeye başlıyoruz. Asıl korkumda bu zaten. İnsanın imanını götürecek bu tür tavır ve sözlere karşı kalbimizin bile tepkisiz kalması. Bizi ayıran en azında bu tür hadiselere karşı duyduğumuz kalbi bir rahatsızlık. Onu da yavaş yavaş kaybediyoruz.


Alıntı...
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst