Her yeni güne 1 tane...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigokyanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
546329_529446997069614_1262583470_n.jpg

Yalnız çocukların, tek başına kalabilen gençlerin ve genelde yalnız olan insanların empati gücü,
sürekli sosyalleşenlere göre daha yüksek çıkıyor. Bir başka ifadeyle, durmadan grup psikolojisiyle
hareket eden, bunun dışında bağımsız bir kimlik kuramayan insanlar, hangi kesimden olursa olsun,
ara ara yalnız kalan insanlara kıyasla empati kurmakta, başkasına tolerans göstermede ve farklılıklara
anlayış ve şefkatle bakabilmekte daha geride kalıyorlar... (Yalnızların gücü- Elif Şafak)

BİRİNİN SANA HİÇBİR ŞEY YAPAMAZSIN DEMESİNE İZİN VERME!
BİR HAYALİN VAR İSE ONU KORUMAN GEREK!
İNSANLAR BİR ŞEY YAPAMAZ VE SENİN DE YAPAMAYACAĞINI SÖYLERLER!
BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSAN GİDİP ONU ZORLA AL...!!

İnsan olmak suçu; suçların en güzeli, en iyisi, en haklısı, en doğrusu olmalı ve herkes o suçu ömrü boyunca işlemeli..

naçizane gözlemlediğim tek şey şudur... insanlar ezilmeyi yok olmayı, çok kötü zevksiz, keyifsiz, hayvansız doğasız insansız bir yaşamı istiyorlar.. insanlar kanser olmak istiyorlar, çünkü hastanesiz hapishanesiz, hayvanat bahçesiz bir dünya düşleyemiyorlar, insanlar birilerine tahakküm etmek istiyorlar, olmadı tahakküme maruz kalmak... doğayı ve kendilerini olduğu gibi sevmiyorlar, herşeyin olduğu gibi aslında güzel olduğunu kavrayamıyorlar. satmanın almanın gereksiz bir eylem bütünlüğü olduğunu yorucu ve stresli bir hastalık olduğunu sezemiyorlar.... o yüzden beynine ve bedenine sahip çık eşsiz olduğunu anla sez ve herkese de böyle yaklaş

muhammet şahin

insanlar özgürlüğü keşfettiği an, başkalarının kendileri hakkında ne düşündüğünü ve başkalarında bıraktıkları izlenimleri umursamazlar...

üstad BRUCE LEE...

YAŞAM SÜREKLİ AKAN VE GELİŞEN BİR SÜREÇ OLDUĞU İÇİN, kişi bu akıntıya kendisini bırakmalıdır ve bu sürecin içerisinde genişlemeli ve büyümelidir....

üstad bruce lee

Öğretmenlik çok zor bir görev. Onlar eğitimli profesyoneller. Daha iyisini hak ediyorlar. Siz kimseyi sadece bir sınıfa koyup sonra iyi ondan iyi sonuçlar bekleyemezsiniz. Eğer siz öğretmenleri test sonuçlarına göre değerlendirirseniz, onlar öğrencilerine test teknikleri öğretecektir. Bunun ise eğitimle bir ilgisi yok. Çocuklar çok farklı şekillerde öğrenebilirler ve dolayısıyla bu sistem değerlendirme yöntemi olamaz.
Inez Jacobson

Her gününüzü hayatınızın son günüymüş gibi yaşayın; bir gün haklı çıkacaksınız.”
- Steve Jobs

Unutmayın !
Dünyada yaşamıyorsunuz,
Dünyadan geçiyorsunuz..!"

Hz.Mevlana

Bin sene de okusam, "ne biliyorsun" diye sorsalar bana “haddimi bilirim” derim.

Mevlana Celaleddin Rumi

aç karnına sütlaç yememeyi yersem karnımın feci şekilde ağrıcağını biliyorum artık xzcgwhad :D

Bir şey yap, güzel olsun.
Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle, dilin mi dönmüyor?
Güzel bir şey gör. Veya güzel bir şey yaz; beceremez misin?
Öyleyse güzel bir şeye başla.Çünkü; her insan ölecek yaşta, hiç bir şeye geç kalma!
-Şems-i Tebrizî

-Planiniz bir yil içinse pirinç ekin, on yil içinse agaç dikin, yüz yil için ise insanlari egitin-

Huang-Çe

Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu, uyanmaktır. S.M Power

Harekete geçmek için bütün kosulların mükemmel olmasını beklersen, hiçbir zaman harekete geçemezsin.
H.jackson Brown

Kimseye teslim olmuyorum
Kendimi sadece zamanin kucagina birakiyorum,
Kimseye ait degilim,
Sadece kendimi ariyorum....

Kendimi bildim bileli sevdim ben,
Agaci, cicegi, bortu bocegi,
Kendimi bildim bileli ariyorum,
Icimdeki beni....

Ne güzeldir secde ;
Sen yerin dibine fısıldarsın , gökyüzünden duyulur ♥ ..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri