Her yeni güne 1 tane...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigokyanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dünyadaki temel sorun, aptalların kendilerinden son derece emin, akıllıların ise devamlı şüphe içinde olmalarıdır.

Bertrand Russell

Sanal Kafesler
Çita, dünyanın en hızlı koşan hayvanıdır. Erişkin bir çita saatte yaklaşık olarak 115 km’lik bir hıza ulaşabilir, ama bir çitayı doğduğunda kafese koyarsanız doğal ortamında büyüyemeyen bu hayvanı serbest bıraktığınızda asla 115 km koşamayacaktır, zamanla 40 km koşmaya alışırlar. Şimdiki gençliği sanal kafeslere hapsedilmiş çitalar olarak tanımlayabilirim. Kafeslerinde kesinlikle mutlular ve yanlış yolda olduklarını fark edemeyecek kadar kör olmuşlar. Onların bir suçu yok, çünkü sanal gerçekliğin içine doğdular. Bu noktada yapacak tek şey var, Arızayı kabul etmek. Hayatından teknolojiyi ne kadar azaltırsan o kadar gerçek olacaksın.
Teknoloji fukarası olan herhangi bir inşaat işçisinin aile huzuru ve cinsel yaşantısı, teknolojik bir entelektüele göre çok daha yüksek ve başarılıdır
NOT: Teknoloji doğru kullanıldığında bir mucize, yanlış kullanıldığında bir musibettir.
Uyarı: Yakın bir zamanda teknoloji insanoğlunun başını fena yakacak, göreceksin…
Sen Şimdi GidecenYA Cehennemin Dibine Git… ben bağrıma taş basarım sayfa: 210 (Yazar: Erdal Demirkıran_Dünyanın en akıllı insanı…)

BİR SARHOŞUN GAZETE KAGIDINA SARARAK İÇTİĞİ ŞARAP GİBİ SEVİYORUM SENİ ULU ORTA AMA GİZLİ GİZLİİİ....

Kadınları mutlu etmenin 20 yolu:

1-Bir kadın size aşıksa zaten her halükarda
yanınızda mutludur.....
2-Değilse geri kalan 19 yol için boşuna
uğraşmayın gidin halı saha maçı yapın..
Ekleyen: ‎{İz Bırakan Sözler}

Kadınları mutlu etmenin 20 yolu:

1-Bir kadın size aşıksa zaten her halükarda
yanınızda mutludur.....
2-Değilse geri kalan 19 yol için boşuna
uğraşmayın gidin halı saha maçı yapın..
Ekleyen: ‎{İz Bırakan Sözler}

O zaman kadınları kendimize aşık etmenin 20 yolunu söyle sevincli
Ki bu da aynı zamanda kadınları mutlu etmenin geçerli 20 yolu olmuş olur y789

birşey söyleyemiyorum affet beni seeman :) .. direk tartışma konusu oluyor sonra gören dalıyor tartışmaya :) konuyu dağıtmamam gerekiyor ..

Kadınları mutlu etmenin 20 yolunu öğretmeden gidiyorsun demek.
Hadi hayırlısı sevincli

"Hayal"in üstüne bir çizik atınca "hayat" olur..

"Benim kelime haznem çok geniştir, derdim. Senin bir kelimene yetemedim. Git, ne demekti sevgilim?"

Nazım Hikmet

Kimsenin haksızlığına boyun eğmeyeceğim. Adaletsizliği adaletle yıkacağım
ve mukavemet etmekte ısrar ederse onu, tüm varlığımla karşılayacağım.
GANDHI

Bazen söyleyecek sözün olmayabilir; ama önemli değil, en azından boş konuşmaktan iyidir.

MUTLULUĞUN ANAHTARI

Herşeyi kontrol etmeye ve yönetmeye çalışmaktan vazgeçin.

Sürekli "alarmda" olmanız gerektiğini söyleyen iç sesinize kulak vermeyin.

Yeni yollar denemesi için ruhunuza izin verin.

Bir şey için elinizden geleni yaptıktan sonrasını dert edinmeyin.

Fırsatların karşınıza kendiliğinden çıkmasına izin verin.

Kendinize günlük hedefler çizin.

Kendinizi huzursuz hissettiğinizde içinizdeki barışın merkezine gidin.

Sinirlenmenin boşa giden enerjiden başka bir şey olmadığını unutmayın.

Tek bir doğru yoktur. Olayları algılama şeklinizi değiştirin.

Kendinizi başkalarının yerine koyun. Böylece daha zor incinir ve incitirsiniz.

Dr. Deepak Chopra

Eş seçmek, kitap seçmeye benzer; iyi tasarlanmış bir kapak ve cilt ilginizi çekebilir ama içeriği sağlam olmadıkça, sonunu getirmek zordur...

KONFÜÇYÜS...

Kaptan basıp gidelim artık demir al
Hadi kaptan hadi emektar büyücü
Açığa vurduk dümenin başına geç
Yelkeni nasıl bilirsen öyle kullan
Sende gerçeği değiştirme gücü
Bellediğimiz çizginin dışına kaç
Gel bilinmeyenin kapısına dayan

S. K. Aksal

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri