Hikayelere devam...

vitamin61

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nerelerdesiniz bu aralar çekim hikayelerinde bir sessizlik hakim bütün arkadaşlar imgelemeye mi daldılar:D sizlerden başardığınız hikayelerinizi duymak gerçekten bizlere güç katıyor ve sizin adınıza çok mutlu oluyoruz. yazmaya devam ederseniz çok mutlu oluruz. görüşmek dileğiyle...

yeni yılda dileklerim var ...hem de o kadar çok kiiii...gerçekleşeceğini biliyorum...ama o gün geldiğinde sizinle mutlaka paylaşacağım..sadece iyi dileklerinizi bekliyorum...

ascık da pozitif enerji yollayın da saçımı başımı pullarla donatır gibi donatcam yılbaşı akşamındaaaa...sevgiler

Vitamin benim imgelemelerim kesinlikle oluyor eger birileride cikip buna tesaduf derse diyecek bir seyim yok .Senin cekim yasasina olan ilgini biliyorum .Ama bazi seyler var uzun zaman alir .Burada sabir ,hayalini olmus gibi kurmak ve srbest birakmak onemli .Sitede serbest birakma ile ilgili yazilar okudum .Bir istegim var olmuyor ,serbest birakamiyorum olyin icindeyim .Attigim her adimda aklimda cunku karsilasiyorum .O yuzden serbest birakmaya ugrasmiyorum .Bulundugum yere sukrediyorum ve istedimin hayalini kuruyorum .Bunlarida yapmasam eminim sadece olumsuz dusunurum bu istegimle ilgili . Istege bagli canim ya diyorum ya yillarca da surebilir ,bazi istekler aslinda insanin kendi halledebilecegi istekler .

Gecen hafta yine sitedeydim ,okumaya doyamiyorum ne yapim . Dedigim gibi sitede birden aklima geldi 10 gundur arkadaslarimla bagim kopmustu. Icim burkuldu .Hepsinin kendine gore sorunu vardi ,ben de paylasmak istiyorum .Bakalim kim arayacakti beni ,belkide armayacaklar .1 .gun yatip uyudum .Uzerine beynimde yorum yapmadim .Cunku olumsuzlugu kendimden uzaklastirmanin yolunu buldum.Paylasim ne guzel ,ben paylasmayi seviyorum .2 gun arkadasim aradi merak etmis beni tum enerjimle iyiyim ,iyide ne bomba gibiyim dedim .Ayni aksam diger arkadasim kahve icmeye cagirdi gittim .3.gun diger arkadasim derken hepsiyle gorusmeye basladim .Birbirimize hediyeler aldik .Baslatan benim :) Ayni gunlerde kendime yuz kremi almaya karar verdim ,indirime girmis .Arkadasima giderken elimde bir seylerle gittim .Bana cikartip 2 kutu yuz kremi verdi .Ablasi eczaci .Kizima cizgi film cd almaya ciktim , gelmisken cocuk bezide alim bari dedim ve bezin yaninda cizgi film cd hediye ettiler .Ben saskinim .Kasadaki kiz bana bakiyor ,manyak bir cd 'ye ne kadar sevindi demistir .Kiza nasil anlatim cekim yasasi oldu .Neyse bu ara cok uzatiyorum .En kisa zamanda devam ederim gelisme oldukca

ben de güzel olumlamalarınızı desteklerinizi bekliyorum. çok büyük bi istek benimkisi...

Canım kestane istiyordu.dün akşam da,tiyatro gösterimiz vardı.oyunun bitiminde kestane ikram ettiler:)

Maşallah.Evet devam anlatın.Olursa inşallah bende anlatacağım

çok istediğim bir şey vardı. 1 ay boyunca istedim.salı günü artık vazgeçmeye karar verdim.olursa olur olmazsa olmaz akışa bırakmam lazım diye düşündüm.2 saat sonra çok istediğim şey gerçekleşti.sanırım isteyip bırakmak gerekiyor.takıntılı şekilde düşünmemek.hayırlısı deyip bırakabilmek.bu akşamda ço istediğim birşey için imgeleme yaptım.eğer bu akşam olmazsa sevgililer gününde olacaktır.yada daha sonra.gelişmeleri yazarım arkadaşlar..

özür dilerim..
lütfen beni affet..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..

Telkinlerden sonra nedense her istediğime ulaşacağımı bilmeye başladım.bu çok güzel bir duygu.istemek ve isteklerinin karşılanacağından emin olmak..

Arkadaşlar çekim yasasını çalıştırırken dua da ediyor musunuz. ben bazen bu yasayı kullanırken duadan uzaklaştığımı düşünüp korkuyorum. sonuçta bunları yaratan Allah...

Yaaaa Vitamin, başka konular bunlar yapma şunu, biz yaratma sürecine müdahale etmiyoruz. herkesin kendince bir inancı var burda herkes onun farkında. Biz olana yön vermeye çalışıyoruz. Bazen çekiyoruz bazen şekiillendiriyoruz. şirk koşan yok burda. Zaten öyle bir gücümüzde yok.

Tamam kızmayın:D ben sadece korkumu dile getirdim sorun yok...

Tamam kızmayın:D ben sadece korkumu dile getirdim sorun yok...
ben araştırdım, dostumm. . Asıl olması gereken duanın da kuantum düşünceyle dile getirdiğimiz dilekler gibi olduğunu öğrendim. . bi sorun yok, yani ::) iyiki varsın, herşey gönlünce olsunn sevincli

Sevgili vitamin,
Korkuların çok normal, hatta korkun olmasaydı korkman gerekirdi.
Çekim yasası vardır ya da yoktur; bilinçaltı vardır ya da yoktur; varsa yaratan Allah'tır, yoksa yaratmayan Allah'tır. Herşeyin O'ndan geldiğine inancımız tam olursa, niyetlerimiz temiz olur, böylece korkulacak birşey kalmaz.

Dua, en büyük çekim gücüdür. Bir hadis-i şerifte denir ki, 3 kişinin duası reddolunmaz: "Mazlumun, anne-babanın, misafirin.." Peki bu neden böyledir biliyor musun ? Çünkü mazlum, zulme uğrayıp canı yandıysa çok içten dua edecektir; anne-baba evlatlarına besledikleri merhamet ve şefkatten ötürü evlâdı için dua ederken çok içten edecektir; misafir, ikram ve güleryüz gördükçe, sevildiğini hissettikçe mutlu olacaktır ve ev sahibi için içten dualar edecektir. Yani sonuç nedir? "Kalpten, büyük bir arzu ve şevkle edilen dualar, Allah tarafından geri çevrilmez."

Gelelim asıl konumuza;
İmgeleme yapmadan önce dua etmek ve şevkle Allah'tan istemek, imgeleme yapacağımız arzumuz için sağlam bir dayanak olacak çünkü Allah isteyince herşey mümkündür, biz bir yudum su olarak okyanuslara karışmış olacağız. İkinci olarak, şevkle edilen duanın pozitif enerjisi benliğimizdeki tüm kapıları açtığında, imgeleme yaptığımız arzumuzu enerjiyle doldurmamız daha kolay olacak. Ve son olarak Allah'tan isteme ve O'nun geri çevirmeyeceğine duyduğumuz güven ile çok daha kolay serbest bırakabileceğiz.

Çekim yasası - yer çekimi yasası - suyun kaldırma kuvveti - momentum - kuantum - ohm kanunu - mendel yasaları vs. bildiğin bilmediğin tüm yasaları Allah yaratmıştır. Bunu kabul etmen, çekim yasasında şirke düşmene engeldir Allah'ın izniyle. Tabi ki dualardan uzak kalmamak kaydı ile..

Son olarak ünlü doktor Ender Saraç'ın bir sözüyle bitiriyorum:

"Bilim; Nas, Felâk ve Ayetel Kursi süreleri okunduğunda insanın aurasının kalınlaştığını, tehlikelere karşı sağlamlaştığını ispat etmek üzeredir."

nesiraya tüm kalbimle katılıyorum.çekim yasası şurda kaç yıllık olay?ben bir şey dilediğim zaman hep duayla başlıyorum.ve hayrıma olacaksa diye belirtiyorum..arkasından birkaç kez şükür secdesi yapıyorum..hatta beyaz bir zarfın üstünde parlak harflerle 'dileğiniz işleme konulmuştur'diye imgeliyorum..sonrası yaradanın ,latifin lütfu,inşallah hepimiz hayrımıza dileklerden bundan nasibimizi alırız.

Bazen çekime inanmak ve inandırmak zor ...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri