HO'OP ARINMA HATTI

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Arkadaşlarım ben hala çalışıyorum. saat 10 a yetişemeyebilirim, fakat yüksek benliğim çalışmayı yapacaktır.

saygılar.
sapkal89

biz iki kişiyiz, kardesim alez nick'li üyemiz.. oda iş arıyor :)

vebiz bu akşam şu şekilde mi dua ediyoruz ;
Ey Büyük Yaratıcım,
Dışarıda Kendini Gösteren İŞSİZLİK Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni [URL="http://www.hayatimdegisti.com/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=247&Item id=37"]affet[/URL]..

Lütfen Işığınla Bana Yardımcı OL Ve Bu Hatıralar Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..
Seni Seviyorum..

'Daha Sonrasında İse 4 Kelimeyi Mantra Söylermiş Gibi Söylüyoruz.
Ama SorumLuLuk kısmına özellikle dikkat ediyoruz. İşsizlik olmasındaki sorumluluğumuzu kabul ediyoruz.

yada şöyle mi dua ediyoruz;

"duru79, yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip, maddi manevi doyumla çalıştığı bir işinin olmasını seçiyor. Allah'ım(Siz nasıl hitap etmek isterseniz) seni seviyorum... benim içimde duru79 un tam da istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarımın varlığını kabul ediyorum ve sorumluluğu üzerime alıyorum. Bundan dolayı özür dilerim... Lütfen beni affet. Teşekkür ederim...

Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

sorum var : her hangi duayı ediyorsak farketmez, bir kez mi tekrar edeceğiz?

12389bize laf anlatmasıda zor, diğilmi peacemaker :)) )

teşekkür ederim
sam;

bir inat ettim şu an bütün tanıdık yakınlarımı topluyorum gelebilen gelecek en kötü ihtimal ben burada 13 kişi olurum çook üzüldüm 17 de içerde eşdost hadi 50 kişi olalım fena değil amma bu foruma göre bence bi fena hy789

Ey Büyük Yaratıcım,
Dışarıda Kendini Gösteren İŞSİZLİK Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni [URL="http://www.hayatimdegisti.com/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=247&Item id=37"]affet[/URL]..

Lütfen Işığınla Bana Yardımcı OL Ve Bu Hatıralar Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..
Seni Seviyorum..

Ama SorumLuLuk kısmına özellikle dikkat ediyoruz. İşsizlik olmasındaki sorumluluğumuzu kabul ediyoruz.

"duru79, yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip, maddi manevi doyumla çalıştığı bir işinin olmasını seçiyor. Allah'ım(Siz nasıl hitap etmek isterseniz) seni seviyorum... benim içimde duru79 un tam da istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarımın varlığını kabul ediyorum ve sorumluluğu üzerime alıyorum. Bundan dolayı özür dilerim... Lütfen beni affet. Teşekkür ederim...

teşekkür ederim
sam;
ahyır canım her zaman yapacağız olumlu sonuçlar aldıkça devam ederiz ki öyle olacak(inşallah)actionsmile

Ey Büyük Yaratıcım,

Seni Seviyorum..

teşekkür ederim
sam;

Ben İki ÇaLışmayıda Yapacağım.. Duaları Birer Kez Edin Ama Diğer Sözcükleri Sık Sık Söylerseniz Çok Daha Güzel OLur.. Sizde Bir Huzur Hissedersiniz Çünkü Yaratıyla Konuşuyorsunuz O Sözcüklerle.. Ona Sevginizi Söylemek Ne Güzel DeğiL Mi ? :)

Not : Bu Arada Emeği Geçen Herkese Sonsuz Şükranlarımı Sunuyorum.. %100 Eminm Çok Güzel Anlar Yaşayacağız Bu ÇaLışmayı Yaparken.. Enerjiyi Şimdiden Hissediyorum.. Tekrar Teşekkürler.. ;)

bir inat ettim şu an bütün tanıdık yakınlarımı topluyorum gelebilen gelecek en kötü ihtimal ben burada 13 kişi olurum çook üzüldüm 17 de içerde eşdost hadi 50 kişi olalım fena değil amma bu foruma göre bence bi fena hy789
Cok haklisin ama ben bile son anda gordum ve katilmayi talep ettim. Bircok kisi henuz yeni isten gelmis olabilir. Bircok insan da bunu yarin okuyabilir. O yuzden de katilim az oldu sanirim. Mumin OkAN bile yetisemeyebilirim diyor. Bence kendinizi uzmeyin. Bugun calismayi yapalim. Daha sonra uygun gordugunuz bir zaman tekrar edebiliriz. Ne dersiniz?

dua için ön hazırlık yapmalımıyız, herhangi bir şey önerirmisiniz çıkmadan önce ;

teşekkür ederim
sam;

dua için ön hazırlık yapmalımıyız, herhangi bir şey önerirmisiniz çıkmadan önce ;

teşekkür ederim
sam;

Bence Derin Nefesler Alarak Rahatlaryın Ve Arınmak İçin Konsantre OLun.. Hepsi Bu..

her akşam yapabiliriz aslında.sonuçta dua ediyoruz ve katılabilen herkes katılır.belki bir konu üzerinde bir süre çalışıp sonra başka bir konuya geçebiliriz.
Saman bir hazırlık yapacakmıyız a gelince sessiz bir yerde elimizi yıkayıp ağzımızı çalkalayıp, rahat olduğumuz bir pozisyonda bu duayı edebiliriz. ve bize laf anlatmak zor evet:) duru yu 20 dk sonunda bıktırdım:) şaka bir yana teşekkür ediyorum herkese.hoppono pono yu öğrenme zamanım gelmiş demekki :) bir de işe doğru yazılışını öğrenmekle başlayacağım.son13 dk.hazırlık zamanı ;)

Bak hala bıktırdı diyor ağla2 bıkmadım canım bensenden bıkarmıyım hiç aşk olsun..şaka yapmıştım 956k

her akşam yapabiliriz aslında.sonuçta dua ediyoruz ve katılabilen herkes katılır.belki bir konu üzerinde bir süre çalışıp sonra başka bir konuya geçebiliriz.
Saman bir hazırlık yapacakmıyız a gelince sessiz bir yerde elimizi yıkayıp ağzımızı çalkalayıp, rahat olduğumuz bir pozisyonda bu duayı edebiliriz. ve bize laf anlatmak zor evet:) duru yu 20 dk sonunda bıktırdım:) şaka bir yana teşekkür ediyorum herkese.hoppono pono yu öğrenme zamanım gelmiş demekki :) bir de işe doğru yazılışını öğrenmekle başlayacağım.son13 dk.hazırlık zamanı ;)

arkadaşlar 11 de değilmiydi? ecem 18 de katılıyor

10 da değil miydi şimdi yaptım ben

İşte geldim, burdayım...s456

Arkadaşlar Bence Pek Farketmez.. Enerji Bildiğiniz Üzere Yok Edilemez.. Saat 11'de Yapılanlardan Çıkan Enerjilerde Bizimkilere Katılır .. :) Sonuçta Gene Bilinçaltımızdaki Hatıraları Sıfırlıyoruz Kaybedilen Birşey Yok Bence.. ;)

ahahahaa organizasyonu yapan arkadaslarım saat kaç demiştik?

Ne diyoruz hergün belirli bir saat belirleyip yapalımmı?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri