HO'OP ARINMA HATTI

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Peacemaker valla baya var Egeli ,İzmir'li arkadaşlar :)ben Pamuk arkadaşımı bilmiyordum mesela.
İsmira'cım hafifledim ben de.artık aklıma işle ilgili olumsuz bişey getirmiyorum.başvuruları daha bir emin yapıyorum.bu cümleler sihirli gerçekten.söyledikçe hafifliyosun.bir de o paragrafı söylerken gerçekten sorumluluğu öyle bir alıyorsun ki herşey yerine oturuyo zihninde.
sevgiler herkese kiss3

Canım anne tarafım manisa ,babam da çanakkale ben egeli sayıyorum kendimi naçizane :)))

kimsecikler yok mu ki bu gece hy789 k8908. ben çok iyi hissediyorum arkadaşlar.sevgiler.

Bende burdayımm...kahvesmiley...

sanırım biraz geç kaldımdunk56
-Özür Dilerim
-Lütfen Beni affet
-Teşekkür Ederim
-Seni Seviyorum

bende varımmmm

ismira ne olduğunu anlamadım ama muhakkak süper bişey bende varım

Melodiss ne güzel renklendirmişsin burayı.ben de bişeyler koyayım.sevinclisevincli

sorry005.gif

forgive_me-2711.gif

thanx015.gif

043.gif

ışıkcım çok güzel düşünmüşsün...

teşekkür ederim bu gece saat 10 ile 11 arasında dua edeceğim, eşimin işleri bozuk bunu düzeltmeyi istiyorum , uzun süre önce bu durumun benden kaynaklandığını anladım.Ben benden daha güçlü eşten koruyorudum.Eşimin parasal ve kişisel gücü benden az olmalıydı .Bu düşüncelere sahip olduğumu kendim ile ilğili çalışmalar yaparken tespit ettim.Tabiki şu an ne kişisel nede maddi güçten korkuyorum , tam tersi bu şeylerin hem eşime hemde ailemize faydalı olacağı düşüncesindeyim. Geçmişte duyduğum korkularımdan dolayı özür diliyorum ve kendimi affediyorum.
kendini suçlu hissetme, bunların farkına varman güzel, arınma çalışmaları çok güzel çok sık yapmaya gayret et illaki belli saatte yapacaksın diye birşey yok...

Canlarım, dün öğleden sonrasından itibaren internete giremedim, ailevi toplantılar nedeniyle. Ama ben saat 22 suları ettim duamı tekrar ve arınmaya devam ettim, gece yatarken bile tekrarlıyorum...

Her gün biraz daha hafiflediğimi hissediyorum.

Bu akşam da düğüne davetliyiz. ama emin olun ben bir şekilde katılımı gerçekleştiririm. Niyetimiz ve dua kalıbımız belli...Lütfen müsait olanlar buradan iletişim halinde olsunlar. Bu hepimizin motivasyonu için çok iyi oluyor...

Sizi seviyorum...

arkadaşlar biz naaptık sabah 8 de işe gittim 9 da döndüm çünkü

İŞTEN KOVULDUUUUMMMağla2ağla2agl34agl344897şaşkınşaşkınsad456sad456terli34588a88a

Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni.

Sevgiler kiss3

çok sevindim Redflowers iyi ki haber verdin kaç gündür hepimiz dua ettik arkadaşımıza...darısı diğer arkadaşların başına...sapkal89

Canlarım, dün öğleden sonrasından itibaren internete giremedim, ailevi toplantılar nedeniyle. Ama ben saat 22 suları ettim duamı tekrar ve arınmaya devam ettim, gece yatarken bile tekrarlıyorum...

Her gün biraz daha hafiflediğimi hissediyorum.

Bu akşam da düğüne davetliyiz. ama emin olun ben bir şekilde katılımı gerçekleştiririm. Niyetimiz ve dua kalıbımız belli...Lütfen müsait olanlar buradan iletişim halinde olsunlar. Bu hepimizin motivasyonu için çok iyi oluyor...

Sizi seviyorum...
y789ismiracım sensiz olmuyor...

Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni.

Sevgiler kiss3

ooo67sevincligulensmileysevinclisevinclisevinclisevincligulensmiley

Canlarııımmm!!... İnanın ağlıyorum şimdi!.. Sevinçten!..

Bu haberi bekliyordum! İnanın!

Haberi okuduğumdan beri hayatkadereinat için bu seçeneğin de olabileceğini düşünmüştüm ve sürekli arındım, kovulma sorunundan...

İnanıyorum ki çoğu arkadaşım da çalıştı bununla ilgili...

TR-ance, dediklerimiz çıkmaya başladı diyebilir miyiz?...blissyblissy

ooo67sevincligulensmileysevinclisevinclisevinclisevincligulensmiley

Canlarııımmm!!... İnanın ağlıyorum şimdi!.. Sevinçten!..

Bu haberi bekliyordum! İnanın!

Haberi okuduğumdan beri hayatkadereinat için bu seçeneğin de olabileceğini düşünmüştüm ve sürekli arındım, kovulma sorunundan...

İnanıyorum ki çoğu arkadaşım da çalıştı bununla ilgili...

TR-ance, dediklerimiz çıkmaya başladı diyebilir miyiz?...blissyblissy

Bence Çok Güzel Bir Başlangıç.. %100 Eminim Çok Güzel Değişimler Olacak.. Yeterki Biz Direnmeyelim Hayatın Akışına.. Ve Sürekli Arınalım.. Arınalım.. Arınalım.. Arınalım..

SevgiyLe KaLın..

ben tekrar işe çağrılmasına çok sevindim.
dualarımız kabul oldu.
paylaştığın için teşekkürler redfowers.
darısı benim ve işi olmayan tüm arkadaşlarımın başına :)
hepinizi çok seviyorum.

ben tekrar işe çağrılmasına çok sevindim.
dualarımız kabul oldu.
paylaştığın için teşekkürler redfowers.
darısı benim ve işi olmayan tüm arkadaşlarımın başına :)
hepinizi çok seviyorum.
Ey yüce rabbim dışarıda kendini gösteren Alestason'un iş sorununun, sebebinin içimdeki, devamlı tekrar eden zararlı hatıraların olduğu bilincindeyim.Bu hatıraları içinde barındırdığım için özür dilerim.lütfen beni affet..lütfen ışığınla bana yardım et,hatıralar sıfıra dönüşsün.Böylece herşey en güzel formatında yaşamaya devam etsin.seni seviyorum...

arkadaşlar, hergün dualarım sizin sesinizle beraber yükseliyor(dün hariç :) müsait değildim malesef).birşey yazmamama bakmayın.takipteyim ve güzel haberler gerçekten mutluluk verici.Hergün dua etmeye devam :)

çok çok teşekkür ederim sudem harikasın.
sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
birilerinin benim için dua ettiğini güzel şeyler dilediğini bilmek harika bir duygu.
her gün biraz daha arınmış hissediyorum kendimi.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri