HO'OP ARINMA HATTI

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

y789iş arayan forumdaki bütün arkadaşlarımın yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip,maddi manevi doyumla çalıştığıbir işinin olmsını seçiyor,Allahım seni seviyorum.Benim içimde işsiz arkadaşlarımın tamda istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarının varlığını kabul ediyorum.sorumluluğu üzerine alıyorum.Bundan dolayı özür dilerim.Lütfen beni affet.teşekkür ederim.seni seviyorum. özür dilerim. hepinizin en kısa zamanda iş bulmasını yaradanımdan canı gönülden istiyorum...actionsmile

arkadaşlar sizden bi ricam olacak bi arkadaşım aylardır iş arıyor acayip bunalımda adı sennur lütfen yardımcı olalım hep birlikte .... sizlere güveniyorum yüreğinize sağlık

herkese iyi pazarlar ben duamı yazark , hemde bu siteye yazarak yapmayı tercih ediyorum sanki evren daha çabuk harekete geçeçek diye düşünüyorum
Ey tanrım dışarıda eşimin iş haytının bozuk gitmesinin bemin içimde sürekli tekrarladığım kötü hatıralımın sebep olduğunun bilincindeyim.İçimde barındırdığım bu kötü hatıralarım için senden özür diliyorum lütfen beni affet,İçimdeki kötü anıları temizlememe yardımcı ol.İlahi ışığınla bu kötü anıları sıfıra dönütştür.Teşekkür ederim .Bundan sonra herşey en güzel ve olmsı gerektiği formatında yaşanacaktır. SENİ SEVİYORUM.

Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni.

Sevgiler kiss3

bu harika ,, çok çok çok sevindim sevinclisevincli
(..bu tesadüf olamaz :) )

teşekkür ederim,

herkese iyi pazarlar ben duamı yazark , hemde bu siteye yazarak yapmayı tercih ediyorum sanki evren daha çabuk harekete geçeçek diye düşünüyorum
Ey tanrım dışarıda eşimin iş haytının bozuk gitmesinin bemin içimde sürekli tekrarladığım kötü hatıralımın sebep olduğunun bilincindeyim.İçimde barındırdığım bu kötü hatıralarım için senden özür diliyorum lütfen beni affet,İçimdeki kötü anıları temizlememe yardımcı ol.İlahi ışığınla bu kötü anıları sıfıra dönütştür.Teşekkür ederim .Bundan sonra herşey en güzel ve olmsı gerektiği formatında yaşanacaktır. SENİ SEVİYORUM.

258892588925889

İşte, dışarda karşılaştığımız sorunla ilgili 'dışarıda' değil 'kendi içimizde' çalışma prensibinin hayata uygulanışının güzel bir örneği daha!..

Evet prensibi ne kadar içselleştirir ve hayata geçirirsek, o kadar hızlı olur değişimler... Gündelik yaşantımızda, her durumu fırsat olarak değerlendirmek gerçekten en iyisi. Ben kişisel olarak her an farkındalığımın daha çok geliştiğini gözlüyorum ve her an arınma halinde düşüncelerim ve iç sesim...

Bunun sonucu sanıyorum, kendi içimde gittikçe daha hafiflediğimi, bu sırada farkedip niyet kurduğum durumlarda da olumlu değişimlerin arttığını gözlüyorum.

Henüz yolun başlarındayken böyle hissediliyorsa, arındıkça varacağımız noktaların güzelliği tarif edilemez gibi geliyor...smiliyface

arkadaşlar sizden bi ricam olacak bi arkadaşım aylardır iş arıyor acayip bunalımda adı sennur lütfen yardımcı olalım hep birlikte .... sizlere güveniyorum yüreğinize sağlık

Esos'cuğum, dışarıda 'işsizlik sorunu' olarak görünen 'durum'la ilgili olarak, birimiz bile tam olarak arınmayı gerçekleştirebilirsek, evrendeki bununla ilgili tüm kayıtlar değişecek ve herkes yararlanacak. Bu yüzdendir ki kendi içimizde çalışıyoruz ve niyet kuruyoruz. Bu hepimiz için fırsat..Dualarımız arkadaşın için de olsun...

Yüce Tanrı'm, seni seviyorum. Şimdi benim içimde, dışarıda Esos vasıtasıyla kendini gösteren 'çözümü dışarıda arama' durumuna yol açan hatıraların varlığını kabul ediyorum ve özür diliyorum. Lütfen beni affet.Bu hatıralarım sıfırlansın. Teşekkür ederim...

Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

O0O0

Arkadaşlar Lütfen Arındırmalarımızı Aksatmayalım.. Bir Şeyi Ne Kadar Kısa Yaparsanız Yapın Devamlılık Önemlidir.. Devamlılık Başarıyı Getirir.. Eğer Başarılı OLmak İstiyorsak Yapmamız Gereken Tek Şey Arınmak Arınmak ..

Sevgiyle KaLın..

Geldim arkadaşlarım, buradayım...

Haydi ARINMA yolcusu kalmasıııınnn!... Ho'oponopono kalkıyoooorrr!!...y789

Sadece beş kişi miyiz??.. Başka gelen yok mu?

bende burdayım arınmaya devam :)

burdıyım :))

Geldim, arınmaya başlamıştımsevincli, güzel bir müzik açtım, ruhumu dinlendiren ve başlıyoruum.O0

Bende burdayım yazmıyorum ama ilk günden beri devam ediyorum sevincli

arkadaşlar ben cümleleri söylerken ilk bir iki dakka odaklanıyorum sonrasında başka şeyler düşünerek söylüyorum ama öyle yapıncada içime sinmiyor işe yaramaz gibi geliyor yani kendini vererek söylemek önemli mi

arkadaşlar ben cümleleri söylerken ilk bir iki dakka odaklanıyorum sonrasında başka şeyler düşünerek söylüyorum ama öyle yapıncada içime sinmiyor işe yaramaz gibi geliyor yani kendini vererek söylemek önemli mi
lalecim içinden geldiği gibi şüpheyle yapma içten olsun yeter

arkadaşlarr bende devam ediyorum iki gecedir pc başında olamıyorum ama çalışmaya devammmy789

Konuya odaklı kalmak iyi tabii ki, ama bir anda dünya kadar düşünce beynimizden geçmekte. O yüzden olağan bir şey düşüncelerin kayması. Önemli olan, başka düşünceleri farkettiğimizde, niyetimizi hatırlayıp dört cümleyi tekrarla, başka düşüncelerin geçip gitmesine izin vermek...

merhaba arkadaşlar. birkaç gündür yazamadım, ancak konuları okumaya çalıştım. tatlı bir telaş içerisindeydik,

çalışmalara katılamasamda aklıma geldikçe tekrar yaptım. yürüyorken geziyorken vs vs

arkadaşlar, haberler çok güzel. devamını diliyorum. sapkal89

sapkal89 sağlıcakla ve ışıkla...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri