HO'OP ARINMA HATTI

1182878231mobilewallpap.gif

rainning2.gif

bunlarda harika ismira
hooparın hattımız dahada güzelleşti :)

Bu gülün üstü çiğ tanesi dolu, cennetten mi geldi ne!..(tamam, abartmayalım, bu songirlhaha)

damlaxv1.jpg

kitabın kaçıncı sayfası çiğ damlasını kaçırdım herhalde

kitabın kaçıncı sayfası çiğ damlasını kaçırdım herhalde

Saime'ciğim, buradan geriye dönüp 57.sayfada donusturucunün yazdığı mesajdan başlayarak okursan daha iyi olur. Kitapta çok kısa söz edilmiş, dönüştürücü onu da alıntılamış zaten...

kitabın bu bölümün tekrar okuma fırsatım olmamıştı sevgili ismira.
bu resimler ve senin ifadelerin benim için çok açıklayıcı oldu.
bu çiğ damlası yöntemini mutlaka deneyeceğim.
çok teşekkür ederim.

Açıkçası ben de iç üzerinde durmamıştım, donusturucu gündemimize getirdi sağolsun. Kitapta da iki satırla geçiştirilen bu yöntem gerçekte ne kadar etkili ve güzelmiş. Ben de donusturucuye teşekkür ederim bu vesileyle bir kez daha.

bugün içimde garip bir heyecan var
neredeyse tüm gün arınma yaptım biraz ara verdim ve şimdi sabırsızlıkla saat 10'u bekliyorum.
neden bilmiyorum içim kıpır kıpır bugün.
sizlerle hislerimi paylaşmak istedim.

Alestason aynen benimde motivasyonum yüksek baya ve sanırım gitgide aramızdaki telepati gücü çoğalıyor.Heyecanımız birbirimize geçiyor,hissediyorum ben ark5
Ben başlıyorum şimdiden.
herkese sevgiler.kiss3

Eveett, ben de hazırım ve başlıyorum...

Oo herkez burda bu ne güzel bir tablo böyle. Bugünde ben geç kaldım. Neyse kimseyi bölmeden hemen çalışmaya başlıyorum bende. Herkeze iyi arınmalar.

Sevgiyle ve ışıkla kalın.

Oo herkez burda bu ne güzel bir tablo böyle. Bugünde ben geç kaldım. Neyse kimseyi bölmeden hemen çalışmaya başlıyorum bende. Herkeze iyi arınmalar.

Sevgiyle ve ışıkla kalın.
cibelecim bütün kızlar toplandık toplandık:)y789

cibelecim bütün kızlar toplandık toplandık:)y789

Evet ablacım. Bütün kızlar toplanmışız. Ne mutlu ki bize böyle güzel bir çalışma için toplanıyoruz. hy789 O0 alk78

Yolculuğa çıkıyorum, sonra görüşme üzere...iyi geceler

ÖZÜR

BU KONUNUN AÇILMASINDAN BU YANA BURADA TOPLANAN BÜTÜN ARKADAŞLARA:

BEN İŞTEN KOVULMADIM
O YAZIYI İŞE GİDERKEN MASUM BİR ŞAKA OLARAK YAZMIŞTIM AKŞAM ÜZERİ DÖNDÜĞÜMDE BUNU SÖYLEMEYE CESARET EDEMEDİM ÇÜNKÜ ÖYLESİNE ÜZÜLÜP İYİ DİLEKLERDE BULUNDUNUZ Kİ YAPTIĞIMDAN UTANDIM BU YÜZDEN UZUN ZAMANDIR ARANIZA KATILMIYORUM .
BENİ AFFEDERSİNİZ YADA ETMEZSİNİZ SİZLERİN TAKDİRİ AMA SİZİ SEVİYORUM VE BU YÜZDEN ÜZGÜNÜM ÖZÜR DİLİYORUM

ben inanmamıştım zaten sevinclikahretsin çok zekiyim yaay789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri