tüm yazılarımı burda bula bilirsiniz blookarayan cat56 de bulur hikayeciklerde blook
Pisimbat'ın Eserekli Saatleri
Ben buldum, hikayelerin harika. Takipçinim Pisim. Sevgilerle...actionsmiletüm yazılarımı burda bula bilirsiniz blookarayan cat56 de bulur hikayeciklerde blook
O zaman çok içli ve duygusal olduğunu söylemeliyim. Bir de bunu saklamasan. üstündeki arslanlığı at ve masum bir pisi haline bürün artık pisimbatım.Tırmalama yani, yoksa bende kuyruğuna basıcam senin.blookçoğu yaşanmışlıklardan yüreğimde iz bırakanlardır yazılarımda
Ne diyim ki kıyamam sanagirlhahahırçınlığım doğamda varblook
tüm yazılarımı burda bula bilirsiniz blookarayan cat56 de bulur hikayeciklerde blook
amaç faydalı olmak değil sadece yazdıklarımı paylaşmak okadar seninde herşey gönlünce olsun guitariçeriği inceledim ne kadar faydalı olacaksın kimdilir..herşey gönlünce olsun..
yazdıklarını paylaşman çok faydalı ben şu ümitlyiz com kısımın etkisinde kaldım , faydalı olacağını yazdım..yoksa senin öyle bir kaygın olmadığını anladım..faydalı paylaşımlar..
Sık kullanılanlara ekledim pisimbat akşam sitendeyim..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.