- Reaksiyon puanı
- 0
Çekim yasasını hayatıma cektiğimi 5 yıl önce anladım..zıhnımde neyi canlandırdıysam zaman icinde gelip beni buluyordu..önceleri aslında bunun pek farkına varmış degildim..zaman iicnde anladımki hayatıma istedıklerimide istemedıklerimide ben cekiyorum..endişe kaygı korku duydugum olmasını istemediğim seyler beni gelip buluyordu..sanki bir filmi tekrar tekrar başa cevirip izlemiş gibi..anladımki neden korkuyorsanız sizi buluyor..neden cekiniyorsanız sizinle..evrene yaydıgım sinyal korku kaygı ve endişelerimle dönüp dolaşıyor bir başka süretle gene benim yanımdaydı..bu gun durdugum hayat..benim hayatım..acısıyla tatlısıyla..bunu ben istedım ben cektim..ve yaşıyorum..ve bu sürecte içimdeki yolculuga başladım..Kendimle buluştum..kendimi buldum..içimi ruhumu temizleidm.dışım gibiydi icim..gecmişteki insanalrı ffedince anladım ki daha mutluyum ve icimdeki yolculuğu kesintisiz yapıyorum..ve dedimki ben andayım..burdayım ..yaşamın ortasındayım..soludugum her nefeste almaya açıgım..işte bu benim..icimdeki herşeyi kucakladım sevgiyle..sevdim..kabul ettim..zihnimi bırakmayı ögrendim..işte o zaman kendinizi cok güzel keşfedebiliyorsunuz..ve icimdeki kücük kıza yolculuklar yaptım..veyapıyorum..sevgiler..