içinde müzik olmayan sessiz telkinler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wosman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iki kere gittigi için mesaj sildim...

Her ortamda terbiyesiz, kendini bilmez insanlar çıkabiliyor demek ki..

Müzik olmadan Telkin?

Merhaba sevgili roma halkı;

Acaba hiç müzik olmadan sadece telkin olsa ve evde sürekli dönse dursa ve kimse farkında olmadan bu telkinleri daha sürekli bir şekilde alsa daha faydalı olmaz mı? Yani ev içerisinde ya da iş ortamında kimse rahatsız olmadan bu güzel telkinlere ulaşabilsek?

Çok iyi olur özür dilerim bu konuyu görmedim ve üste başka konu açtım. sevgiler..

Burayada cevap yazacağım çünkü sessiz telkinleri gerçekten bende istiyorum.Evet mümkünmüdür sessiz telkinler yayınlanması

Diğer konuda da yazdiğim üzere bu konuda bir çalişma yapildiğinda telkinlerin etkileri azalabilir:Ritmli okumada sessiz telkin yapmak yerine farklı versiyonlar ile çeşitlendirme yapilabilir..Yada doğa sesi gibi farklı alternatifler kullanilabilir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri