ii ki doğdum

farkvar

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
clapping

Ynt: ii ki doğdum

yine bir fark yarttın sevgili farkvar...panelde doğum günün gözükmüyor ama madem iiki doğdum diyorsun vardır bir hikmeti evet iyiki doğdun..sebep olanlar var olsun... kiss3...
e madem kutlama yapıyoruz..ikide göbecik atayım.. uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

farkvar ! ' Alıntı:

Tebrikler Farkvar iyi ki doğdun ve iyi ki bizlerlesin.Profilinde belirtseydin önceden haberimi olurdu hazirlik yapardik ...

doğumgünün kutlu olsun
derty derty derty derty derty derty derty
derty derty derty derty derty

scan0298.jpg
mutlulukla ....sağlıkla..... huzurla.... bereketle... geçireceğin nice farklı senelere... ark5
party-smiley-051.gif

birthday.gif
cheerleader.gif
happybirthday.JPG

03094F6D6BB94BE1B5AB4D42A9E4A90A.gif
smilies-5704.png
birthday_surprise.gif
birthday_HB3.gif
party.gif

smiliyface
nice mutlu ve sağlıklı yıllara farkvar....
sevgiyle kal.....

view.php

bird9.gif

nice mutlu ...huzurlu....sağlıklı...neşe dolu yıllara...
skan67 skan67 skan67 skan67

hepinize teşekkür ederim sizelrde ıyıkı doğdunuz doğum gunumu bıraz erken kutladık sevincli sevincli

doğum gunum 18mart neyse ii kı doğmuşum gerçekten farkvar !!!
iki göbekte ben atım

derty hpm1 uy897 gulensmiley partysmiley smileydance 956k

iyki doğdun farkvar nice mutlu yıllara hpm1 kiss3

alk78 nice nice saglikli huzr dolu yillara

iyi ki dogdun farkvar mutlu yillar

Doğum günün kutlu olsun fark var.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlara...

Hayatında iyinin ve güzelin farkı açmasını ve bu farkın hiç kapanmamasını diliyorum...
blissy k8908 blissy

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri