- Reaksiyon puanı
- 7
- Web sitesi
- mutfaktamutlu.blogspot.com
Faydalı olduysam ne mutlu bana inşallah işe tekrar girersiniz 
sevgili sudem biliyorum defalarca defalarca defalarca.....
ama senin görevinde bize sevgiyle hizmet etmekmiş galiba
sudemcim ben herbişeyi bi tamam yapıyorum niyet nokta enerji imgeleme ancak unutamıyorum daha doğrusu olacakmı diye çok merak ediyorum,yani hep aklıma geliyor evet bu belkide yapı meselesi ama ne bileyim belki senin önerebileceğin bir unutma metodu vardır.bıkmayan sabrın ve ilgin için çok teşekkürler yeni yılın kutlu olsun,bu arada matrixe hükmedin konusunu baştan sona okudum ancak nasıl unutabilirsinizle ilgili açıklayıcı bir yazıya denk gelmedimsadanim
merhaba,aşk haytaımdaki insan bana hiç deger vermiyor aramıyor ama ben onu seviyorum,vazgecemıyorum,imgelemeler yapsamda ıse yaramadı,iş hyatım kotu elemanlar cıkarılma druumuna geldi destegıne bu ıkı konuda cok ıhtıyacım var,lutfen bana yardım etsın yazımı okuyan herkes tesekkur ederım
akınyıldızcım
Dr. Richard Bartlett matrixe hükmedin kitabı www.matrixenergetics.com.
ya bu videodaki insanlar muhteşem.. skan67
ayh çok etkilendim.. ama sorun şu ki o iki noktayı bulamıyorum. sudem abla yardımlarını esirgemeyeceğini biliyorum.. lütfen yardım et. bir an önce gerçekleşmesini istediğim bir şey var onu yapmalıyım..y789
sorunda orda ya bende bulamıyorums45apk
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.