ilginç resimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ilginç resimler

çok güzel resimler ilginç!!

merhaba resimler gerçekten çok güzel.bizimle paylaştığın için teşekkürler. alk78 alk78

bende resim göndermek istiyorum ama nasıl gönderebileceğimi bilmiyorum

artemis2wt0.jpg

o zaman ben yardımcı olayım öncelikle http://imageshack.us/ sitesine resminizi upload edin altta "direct link to image" yazan yerden o linki alın buraya kopyalayın ama kopyalamadan önce burda en üstte yazı sitili falan seçme menüsünden resim ekle yi tıklayın
bu çıkçak bu ikisinin ortasına kopyalancak link.

Fatmacım şu ok atan melek resmi çok hoş doğrusu aldım ve masaüstü arka planı olarak ayarladım sapkal89

beğenmene çok sevindim canım. artemisin resmi o. yunan mitolojisiyle ilgileniyosan bende daha var bu tarz resimler.

Bendede hem bu resimlerin hepsi hemde daha farkli cok guzel resimler var ama buraya aktarmayi bilmiyorum,dusun Fatmacim yazmissin ama pek anlamadim sanirim halledemeyecegim utananadam

22100xb2.jpg

ilginç değil ama çok güzeller yhau

resimler için çoook teşekkürler... alk78

dost78 ' Alıntı:

ne kadar ilginc ne kadar farkli bir rresim HAYRAN KALDIM.BENCE INSANI DUSNMEYE ZORLUYO.TSK EDERIM PAYLASIMIN ICIN .SAGOL ARKADAS

tamm vallaha gulensmiley güzel şeyler çıkacak. pek eğlenceli olur f678h

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri