İlgisizlik

Kararli3521

New member
1
HD RANK
Katılım
15 Mayıs 2014
Mesajlar
108
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Konum
Kırıkkale
Küçüklüğümden beri hep kimse beni sevmiyo diye ağlardım.Ailem yüzünden.Babam kadar ilgisiz bir insan görmemişimdir.Ne annemle ilgilendi ne bizimle.Annem borçlarla uğraşırken gidip elalemin çocuğuyla ilgilenmiş.Ailesine karşı ilgisiz ama arkadaşları için var.Babamla ilgili hatırladığım güzel bir anım yok.Eskiden kahveye gidermiş şimdide sabah akşam bilgisayar başında.Size şimdi çok basit gelen birşey anlatıcam ama beni kırdı.Ben babama 8 yaşından beri bir oyunu yükle oynıyım diye söylüyordum.Yüklemedi.Tanıdığın çocuğu için akşam 3-4 saat uğraştı ve çocuğun istediği oyunu yükledi.Siz bunamı takıldın hah diyebilirsiniz ama ben üzüldüm.Ailemde ablam şeker hastası kavga ederdik babam gelir o şeker hastası sus der ve bana o nefret ettiğim bakışlarından atardı.Ben haklıysam bile.Belkide çok büyütüyorum ama olsun içimi döktüm ve rahatladım.Annem desem düşük not aldım diye döverdi.Sevmediğim yemeği yemedim diye dişarı atan biri.Olsun yinede annemi seviyorum tek başına uğraştı hep bizimle.Şimdi ne alaka niye anlattın bunları derseniz amacım sadece içimi dökmekti.Ayrıca bugünkü davranışlarıma,takıntılarıma geçmişiminmi neden olduğunu araştırmak.Bütün bu anlattıklarımdan çok mutsuz olduğumu düşünmeyin artık annem öfkesini kontrol ediyor ve ablalarımla gayet iyi anlaşıyorum bazen dışlandığımı hissetsemde.Ama babam hep aynı onuda böle kabul ediyorum artık :)
 
geçmiş olsun usta. ben sende biraz yalnızlık gördüm değilse affola, benim tavsiyem şu ailenden beklediğin ilgiyi dışarda ara... Mesela bi sevgili yap veya iyi bir dost bul, emin ol ailenden bağımsızda yaşayabileceğini öğreneceksin
 
Burada herkes dertlerini anlatır, içini döker. Biz birbirimizle ilgilenir ve severiz burada. O yüzden kimse sana ' ne alaka, neden anlatıyorsun ki bunları' demez emin ol. Yazabilirsin tabi ki hem seni dinler elimizden gelen bir şey olursa yaparız. Bunlara takılma
İnşallah bir gün gerçekten bu ülke de aile konusunda bir şeyler değişir artık.
Sevgimle kal actionsmile
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst