ilişkide kıskançlık

skp444

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba..

siteye tesadüfen rastladım ve biraz inceleme fırsatım oldu. acaba içinizde ilişkisinde aşırı kıskançlık yaşayan ve bu telkin cdlerinden kullanıp fayda gören oldu mu? cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.

evet, genellikle tavsiye edilen şekilde dinleyen kişilerde değişiklik oluyor. mesela önce suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerinin dinlenilmesi öneriliyor.

kıskançlık duygusu, insanın kendine olan güven sorunundan kaynaklanıyor. sonra da önce kendini, sonra başka insanları suçluyor. suçluluk telkini ile bu suçlamalar biter, ego güçlendirici ile de kendine güvenmeyi öğrenir ve başka insanları suçlamayı bırakırsınız. en önemlisi kendinizi suçlamayı bırakırsınız.

bence denemenizde fayda var

bakmak fırsatımız olmadı ama aşırı kıskançlık güvenle alakalı bir durum bence,Eğer güven sıkıntısı varsa,kıskançlık başlar...

Kesinlikle , eger karsi tarafi bogarcasina kiskanclik soz konusu ise , mutlaka o kisinin kendine guven problemi oldugunu dusunurum...

Cunku, bir insan neden baska bir insani surekli kontrol etme ya da hayatina mudahale etme ihtiyaci hisseder?

* Kaybetme Korkusu
* Kendine Guven Sorunu
* Kendini yetersiz gorme duygusu

Bunu daha cok maddelerle uzatabiliriz ama asil sorun bu kiskanclik fikrinin cikis noktasini belirleyebilmekte:) Yani yine konu cekirdek inanca geliyor...

Ben, telkinleri dinledigim sure boyunca ozellikle ``Kendine Guven + Sosyallik arttirici` sonrasi kendimi inanilmaz rahat ve serbest hissettim, tabi bunu hayatindaki insana da yansitiyorsun, sendeki degisimleri gozlemliyor.

Serbest birakmayi ogrendigimizde kiskanclik duygusu da yerini huzura birakiyor bence.... Ne kadar ozel bir cumledir ``serbest Birakmak``, kendini, baskasini, hislerini, dusuncelerini, hareketlerini...y789

Hepinize serbest serbest gunler dilerimu859

2011 de yazmışsınız ama ben yine cevap yazayım :) telkinmp3lere free lerle başladım sonrasında zaten yeteneğim ve çalışmalarım olan lucid rüya ile devam ettim ve bu konuda uykuyu iple çeken bi haldeyim şu anda rüyalarım herşeyin emrimde olduğu 2. bi dünya gibi oldu. gelelim konuya, ilişkide kıskançlık bende mevcuttu ve bazen kendim rahatsız oluyordum saçma suçlamalar yaptığım için ve olmayan şeyleri olmuş gibi düşünerek bilinçaltımı zedelediğim için ancak bu telkin sizi daha ilk günlerden rahatlatıyor ve tamamen düzeltiyor. sağlıklı bi şekilde düşünmenizde gerçekten aktif rol oynuyor. yani fayda görmekten öte tamamen değişeceğinizi söyleyebilirim..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri