yazdım yazdım yazdım.birde baktım giriş yapmamışım bütün yazdıklarım boşa gitti.neyse..benim ilk dinlediğim telkin müziği ney idi telkin konuşmalarını duyamıyorum ama bunun pekte önemli olduğunu sanmıyorum.sihir bana kalırsa müziğin kendisinde.bende zihinsel bir rahatlama ve odaklanma hali meydana getirdi.bu da insanın bilinç altından gelen mesajları yada düşünceleri dinlemesini kolaylaştırıyor.çünkü insanın gerginken kendisini dinlemesi kendi bedeninden gelen mesajları dinlemesi zorlaşır hatta bana göre imkansızlaşır.aslında beni tanıyanlar kendine güvenen biri olduğumu söylerler.yani kendine güvenin biri olarak gözüküyorum.sanırım güvensizliğimi kimseye belli etmeden kendi içimde yaşamayı başarabiliyorum.buda bir meziyet diye düşünebilirsiniz belki ama buda insanı kendi içinde yiyip bitiren birşey.yani biryerlerden heran beklenmedik bir şekilde kontrolünüzden kayıp saçma bir tavır veyahut sözle patlak verebilir.bendeki özgünensizliğin sebebi dikkat dağanıklığı bunu ney müziğini dinlerken anladım çünkü bu müzik dikkatimi toplamamı rahatlamamı ve bilinç altımdakileri bilinçli bir şekilde anlamamı sağladı.bunuda önce Allaha sonra bu siteye ve sonrada ney müziğine borçluyum umarım yazımı okuyanlara ilham olur. sürçü lisan ettiysem affola herkese saygılar.