Bu gün arkadaşımın dükkanına uğradım orda aldım haberi çok yakın bir arkadaşının 4 yaşındaki oğlu lösemi teşhisi konmuş apartopar burdaki üniversite hastanesine yatırmışlar orasıda babası subay oldu için ankara gata ya sevk etmiş yola çıkmışlardı ,telefon ettim oysa hiç tanımam önce geçmiş olsun dedim sonra korkmayı gata bu konuda çok iyi dedim zaten dr.lar kurtulma şansı %80 demişler bende gelicem kontrollerime ziyaert edicem sizi dedim .
bu ay kontrollerime gittimde o minik bedende yaşayan aslan yüreğe o minik oğlana güç vermeye yanında olmaya gideceğim .
daha adını bile bilmiyorum oysaki miniğin ama bendeki adı umut bekle beni umut oğlan geliyorum sen sağlam bas ayaklarını daha yolun başındasın ne kızlar seveceksin ve öpeceksin ,yazın dondurma yiyecek,çizgi film izleyeceksin ,üniversite sınavı için ter dökecek belkide mühendis olacaksın bir kızı sevip evleneceksin bebeniz olacak sonra taaaa uzun süre sonra sen dede olacaksın .
yağmur yağar güneş açar illki,kar yağar güneş açar illaki ,karabulutlar sarsar güneş açar illaki,
sen şimdi uff olasanda güneş açacak illaki .
tanımadığım adını bilmediğim adının umut oğlan koyduğum efe'ye sevgilerimle .
bu ay kontrollerime gittimde o minik bedende yaşayan aslan yüreğe o minik oğlana güç vermeye yanında olmaya gideceğim .
daha adını bile bilmiyorum oysaki miniğin ama bendeki adı umut bekle beni umut oğlan geliyorum sen sağlam bas ayaklarını daha yolun başındasın ne kızlar seveceksin ve öpeceksin ,yazın dondurma yiyecek,çizgi film izleyeceksin ,üniversite sınavı için ter dökecek belkide mühendis olacaksın bir kızı sevip evleneceksin bebeniz olacak sonra taaaa uzun süre sonra sen dede olacaksın .
yağmur yağar güneş açar illki,kar yağar güneş açar illaki ,karabulutlar sarsar güneş açar illaki,
sen şimdi uff olasanda güneş açacak illaki .
tanımadığım adını bilmediğim adının umut oğlan koyduğum efe'ye sevgilerimle .