ingilizce öğrenmek için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brsdrgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brsdrgn

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar daha önceden subliminal mesaj ve etkileri hakkında bilgilerim vardı.birkaç ay önce dinlemeyi bırakmıştım şimdi daha kapsamlı ve düzenli dinlemeye başladım.hazırlık okuyorum ve ingilizce öğrenmeyi çok ama çok istiyorum.malesef maddi güç ve imkanım olmadığından ingilizce öğrenme telkin cd sini alamıyorum.etkisi olup olmadığı konusunda araştırma yaptım ama her kafadan bir ses çıkıyor.bana bu konuda kim yardımcı olabilir?ne yapmamı önerirsiniz?sad456

Ah bende hazırlık okuyorum ingilizce öğrenmeye çalışıyorum :)

Bi siteye üye oldum yabancılarla konuşuyorum. Çok etkiledi beni o
Englishtown ile online İngilizce öğrenmenin keyfini yaşayın - Dünyanın lider online İngilizce okulu b
Bu siteeye üye olmanı öneririm canım. Yanındada küçük tatli defter olsun sürekli begendiğin kelimeleri not et. Mesela bi arkadaşımla normal türkçe konuşuyorum; anlaştık görüşürüz dıyorum. A bidakka bunun ingilizcesi neydi diyorum, agreed > anlaştık. Hani bütün gün kopmamaya çalış. Ben çok eğleniyorum umarım seninde işine yarar bu derty

bende farklı bir site kullanıyorum ama sohbet etme kısmı yok sanırımsad456
verdiğin site ücretli 1 euro üye oluyormuşsun.ancak kullanıcı yorumlarına göre sonradan kredi kartından senden habersiz 49 euro çekiyorlarmış.çok şikayet almış..

bende farklı bir site kullanıyorum ama sohbet etme kısmı yok sanırımsad456
verdiğin site ücretli 1 euro üye oluyormuşsun.ancak kullanıcı yorumlarına göre sonradan kredi kartından senden habersiz 49 euro çekiyorlarmış.çok şikayet almış..
hayır hayır orda ücretsiz ingilizce yazıyo ordan üye olup sadece sohbet etceksin o 1 euro luk kısmıyla bi alakam yok. O ders için zaten. Ben o siteyi sohbet için kullanıyorum

hayır hayır orda ücretsiz ingilizce yazıyo ordan üye olup sadece sohbet etceksin o 1 euro luk kısmıyla bi alakam yok. O ders için zaten. Ben o siteyi sohbet için kullanıyorum

anladım teşekkür ederimsuperxy
ben eğitim cd si kullanmaya başladım çok işe yarıyor verdiğin siteyide kullanırım artık..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri