istanbul a yukarıdan bakış

MuminOKAN

<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
26
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
bu sabah ki gezintiden bir kaç foto  smiliyface

s4030912ok1.jpg

s4030878io1.jpg

s4030934jx9.jpg

Ynt: istanbul a yukarıdan bakış

çok güzelmiş super

paylaşım için teşekkürler alk78 alk78

sevincli demek gezinti gerçekleşti... harika ...
fansht7.gif

istanbulu gökyüzünden seyretme ayrıcalığını yakalamış olmana çok sevindim blissy
canım ama bizi 3 fotoğrafla kandıramasssın.. bekliyoruz devamını..
a100ic.gif

dilerklerin konusunda hep böyle şanslı başarılı olasın inşallah..
jknj2.gif

sevgiler..

inşallah ablacım, güzel dileklerin için teşekkür ederim.
pilotun yanındaydım. bende levyeyi isterim dedim olmaz dedi. :)
ön camdan bayağı yansımalar olmuş. içlerinden çok net çıkanlar bunlar.
diğerlerinide eklerim yine.
sapkal89

Çok güzel bir deneyim olmuş olmalı.. alk78
Konunun detayını bilmeyenler için nasıl oldu bu gezi anlatır mısın? s456

bir gece uyumadan önce, kendime "dünya ile aynı frekanstasın" dedim ve vucudum inanılmaz şekilde gevşedi. o sırada kendime telkinlerde bulundum galiba -tam hatırlıyamıyorum-
sabah bir radyoyu aradım. çünkü hoş sürprizleri oluyor. derken adımı ve tel nomu bıraktım arayacaklarnı söylediler, en başta inanmadım ama aniden "helikopter uçuşu benim olsa nasıl olurdu?" dedim. ve gülümsedim :)
aradan 20 dakika geçti ve aradılar. yayın yapan arkadaşla biraz konuştuk ve bana helikopter uçuşunu kazandığımı söyledi. :)

belki biliyorsunuz, ben uçuş simülasyon oyunlarını oynamayı severim. evde çok detaylı olmasa da uçuş konsollarım var.

ama bugün gerçeğine bindim ve pilotun yanındaydım. oyun değil, gerçekti :)

kulaklıkları taktık. pilot sağımda, uçuş ile alakalı gerekli kontrol ve ayarlamaları yaptı, hafiften tırmanma levyesi çekildi, kaç fit e çıktığımızı bilmiyorum ama yerden ayakları kesilince insan değişik oluyor.
güzergah olarak; yenikapı sahil şeridinden karadenize doğru devam ettik, sanırım rumeli kavağından anadolu kavağına doğru geçip, oradan anadolu yakası kısmından, kız kulesi üzerinden yenikapıya, kalkış yaptığımız alana indik.
yukarıdan çok fotoğraf çektim fakat dediğim gibi yansımalar çok olmuş. ama hepsini küçük boyutta ekleyeceğim.

helikopterde şanslısınız, yolcu uçaklarında (dc-9 larda özellikle) arka koltuklarda oturuyorsanız kalkış anında yanınızdaki camdan bakıyorsanız ve ne oldu diye kafanızı normale, önünüze çevirirseniz şok oluyorsunuz çünkü en öndeki yolcu sizden yaklaşık 1 - 1,5 m yüksekte. :) ve bu durum bende inanılmaz baş dönmesi yapıyor.
helikopterde öndeki yolcuda arkadaki yolcuda kalkış durumu gözetmeksizin aynı yükseklikte.
ben en başta korkar gibi oldum. nedeni ise yükseğe tırmanacak olmam. ama bugün hiçbir şey olmadı, hatta gülümsedim.

ne şanslısın mümin kıskandım seni dlckrn
kesinlikle bunu bende gerçekleştirmeliyim b456

ben zaten mutlaka ama mutlaka paraşütle atlamak istiyorum. helikopter fikri de çok hoş doğrusu ttli3

Mümin sen varya sen çok----------- şanslısın sevincli

Gerçek hayatta yaptığın hayali kuantum uçuşlarına aa34 helikopteri de dahil ettin.Seni çok kıskanmakla beraber ben olsaydım hayatta yapamazdım demekle yetindim (daha doğrusu kendimi avuttum)

Yakında kendi helikopterini alırsın da bende İstanbul'a gelince beni de gezdirirsin artık. ark5 kiss3

benide unutmayın lütfen bende isterimmm (kıyamazsınız siz bana) hih33 hih33 hih33

Çok güzel gerçekten..
Bende buraya sordum 95euro+kdv imiş...
Maksimum 6 kişi oluyormuş helikopterde 25 dakikalık bir gezi oluyor..
Ne diyelim darısı başımıza super

http://www.flymedair.com/new/tr/istanbul_turlari.aspx

fazla yer kaplamaması açısından resimlerin üzerine gelip tıklamanız büyük boyutta görüntüye gönderecektir.

İstanbul çok güzel bir şehir havadan daha güzel görünüyor.Mümin çok güzel fotoğraflar ellerine sağlık.

Fotoğraflar çok güzel gerçekten de..

Harika bir deneyim olmalı..Ben de birgün denemek isterim..

Teşekkürler Mümin...

Seviyorum uleeeeen smiliyface Resimler için teşekkürler SpY.GaMe

tskler paylasmın ıcın=)

Seviyorum uleeeeen smiliyface Resimler için teşekkürler SpY.GaMe

Fotoğraflar çok güzel gerçekten de..

Harika bir deneyim olmalı..Ben de birgün denemek isterim..

Teşekkürler Mümin...

İstanbul çok güzel bir şehir havadan daha güzel görünüyor.Mümin çok güzel fotoğraflar ellerine sağlık.

sevincli demek gezinti gerçekleşti... harika ...
fansht7.gif

istanbulu gökyüzünden seyretme ayrıcalığını yakalamış olmana çok sevindim blissy
canım ama bizi 3 fotoğrafla kandıramasssın.. bekliyoruz devamını..
a100ic.gif

dilerklerin konusunda hep böyle şanslı başarılı olasın inşallah..
jknj2.gif

sevgiler..

çok güzelmiş super

paylaşım için teşekkürler alk78 alk78

Çok güzel bir deneyim olmuş olmalı.. alk78
Konunun detayını bilmeyenler için nasıl oldu bu gezi anlatır mısın? s456

ne şanslısın mümin kıskandım seni dlckrn
kesinlikle bunu bende gerçekleştirmeliyim b456

ben zaten mutlaka ama mutlaka paraşütle atlamak istiyorum. helikopter fikri de çok hoş doğrusu ttli3

Mümin sen varya sen çok----------- şanslısın sevincli

Gerçek hayatta yaptığın hayali kuantum uçuşlarına aa34 helikopteri de dahil ettin.Seni çok kıskanmakla beraber ben olsaydım hayatta yapamazdım demekle yetindim (daha doğrusu kendimi avuttum)

Yakında kendi helikopterini alırsın da bende İstanbul'a gelince beni de gezdirirsin artık. ark5 kiss3

benide unutmayın lütfen bende isterimmm (kıyamazsınız siz bana) hih33 hih33 hih33

Çok güzel gerçekten..
Bende buraya sordum 95euro+kdv imiş...
Maksimum 6 kişi oluyormuş helikopterde 25 dakikalık bir gezi oluyor..
Ne diyelim darısı başımıza super

Helikopter kiralama, hava taksi, helikopter turu, hava fotoğrafı, havadan çekim, havadan görüntü, havataksi, helikopterkiralama, helikopter taksi, taksi helikopter, foto ve film çekimi, havakargo, heliski, heligolf

teşekkür benden sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri