suzzy ' Alıntı:örtmenim...örtmeniiim... bişi söyliyebilirmiyiiim...(ah parmak kaldıran bi similey olcaktı şimdi) sevincli
kabul etmiyorum... hih33 biz kutlamaya devam edelim...çünkü sana gelicek en güzel en hayırlı en kazançlı ve en huzurlu işi kutluyoruz...çünkü geliyor biliyorum yakında...sen yanlış anlamışsın canım... thumbsanim
çünkü her işte bir hayır vardır...bu değilse diğerindedir hayır... super
bymehmet ' Alıntı:<center></center>![]()
Bu tip yerler çok havalı görünür.
Profesyonel bir imaj sergilerler.
Olmadık vaatlerde bulunur, elemanlara bir de üstünlük kurmaya çalışırlar.
Fakat, vaatleri de, gerçek yüzleri de fazla geçmeden anlaşılır.
İyi yapmışın bence.
Evde otursan, böyle yerlerde çalışmaktan daha iyidir. super
hayalayaz ' Alıntı:telefonda konuşurken şunu hissettim...( yanlış anladıysam affet) bu kutlamalardan sonra buraya girip işten çıktığını, bu işin şartlarının sana hitap ettiğini söylemeye çekindin..bir kere sen ve şifa vardiğimiz tüm arkadaşlarımız..şunu bilsinlerki...
eğer bir iş, sizn gelişmenize hizmet etmiyorsa..orada durmanın bir anlamı..yok..orada kaldığınız sürece ne siz verimli olabilirsiniz..nede işyeri sizin gelişmenize hizmet eder..bizler siz mutlu olabileceğiniz işlere sahip oluncaya kadar yanınızdayız...bunu bilin ve lütfen kendinizi üzmeyin...
allamıza şükürler olsun ki...istediğimiz işi, kısaca istediğimiz her şeyi kendimize çekecek yeteneklere sahibiz..tercih edilen değil, tercih edilen olabilecek donanımımız var...tüm işi olan ve iş arayan arkadaşlarımıza saygılı sevgiler kiss3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.