iyi ki doğdun bigokyanus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olamaaaz gec kalmadim dimiii:S

iyiki dogdun sevgili muhendisimiz , ortmenimizz seni cok seviyorum::)

bende geç kalmışım yeni gördüm malum bebekler hayatımızın büyük bir kısmını kaplıyorlar anlarsın sen beni bigokyanus.. Çok özür dilerim. Doğum günün kutlu olsun. Çok çok çok mutlu ol... Hakettiğin gibi canım benim.....

bu sitede bana en büyük desteği karşılık beklemeden veren birisi.ilk sohbetimizde bana olumlu yaklaşan olumlu düşünmeye teşvik eden bir abla.geçmiş doğum gününüzü kutlarım kusura bakmayın zamanında kutlayamadım.ama önümüzde kocaman bir sene var.allahtan sizin ve aileniz için mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir yıl vermesini dilerim.

bende geç kalmışım yeni gördüm malum bebekler hayatımızın büyük bir kısmını kaplıyorlar anlarsın sen beni bigokyanus.. Çok özür dilerim. Doğum günün kutlu olsun. Çok çok çok mutlu ol... Hakettiğin gibi canım benim.....

Canım benim çok teşekkür ederim , bebekler tüm günümüzü kaplıyor ama iyi ki varlar tam bir stres ilacı , dünya daha da anlamlı sayelerinde :)

Sana da minik prenslerinle bir ömür mutluluk, sağlık ve huzur diliyorum , gülekal emi :))

bu sitede bana en büyük desteği karşılık beklemeden veren birisi.ilk sohbetimizde bana olumlu yaklaşan olumlu düşünmeye teşvik eden bir abla.geçmiş doğum gününüzü kutlarım kusura bakmayın zamanında kutlayamadım.ama önümüzde kocaman bir sene var.allahtan sizin ve aileniz için mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir yıl vermesini dilerim.

Sevgili Josef çok teşekkürler iyi dileklerine ve güzel düşüncelerine ... İyi ki varsın seni tanıdığım için mutluyum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri