iyi ki doğdun doremifasolasi

simetra

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
hayatının sonuna kadar tüm güzelliklerin seninle olmasını dilerim.O0
k8908ömrün uzun ,sağlıklı ve huzurlu olsun inşallah.k8908
smil56 nice mutlu yıllara.
doğum günün kutlu olsun.art56art56s456s456s456cilgin897cilgin897cilgin897kiss3k8908k8908k8908

Doremifasolasi, notaların bütününü oluşturan arkadaşım, :)
iyi ki doğdun ve iyi ki bizimlesin. Sana sağlıklı,huzurlu,başarılı ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum. İyi ki varsın...actionsmile
bird9pu1.gif

happy6
mutlu yılaaar
sevinclisevinclisevincli

Nice Yıllara Sağlık ve Mutluluk ile.

İyi Ki Doğdun İyi ki Aramızdasın.

sevgiler.

iyiki doğdun..bir güzel bahar sabahında doğmuşsun...hayatın hep aydınlık olsun..bu yıl senin için yeni tomurcuklanan güzel gelişmelere sebep olsun..

mutlu yıllarr sevgi ve saglıkla yeni yaşlara.....

mutlu

mutlu

mutlu bir yıl seni bekliyor olsun
doremifasolasimusic45

nice mutlu senelere :)

hayatının sonuna kadar tüm güzelliklerin seninle olmasını dilerim.O0
k8908ömrün uzun ,sağlıklı ve huzurlu olsun inşallah.k8908
smil56 nice mutlu yıllara.
doğum günün kutlu olsun.art56art56s456s456s456cilgin897cilgin897cilgin897kiss3k8908k8908k8908
teşekkür ederim.
hatırlaman beni çok sevindirdi.
özellikle unutmak için bir çok sebeb varken incelik göstermen beni ne kadar duygulandırdı bilemezsin. mutlu ettin beni Allah ta seni mutlu etti.:zpzp:
sağol canım.

sizler ki iyi dileklerinizi ve kutlamalarınızı ilettiniz, yeriniz cennettir.
Annem, Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua ederdi hep, iyi insanlar sizinle olmak harika,
sağolun.^-^::)

Doğumgününüz kutlu olsun..956khappy6

Sağlık,mutluluk ve huzur dolu nice seneler diliyorum..actionsmile

doğum gününüz kutlu olsun....happy6
saağlık mutluluk ve bolluk bereket dolu nice yıllara...y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri